Gençlik sorumlusu fenaymışregen de iyiymiş
![]()
Gençlik sorumlusu fenaymışregen de iyiymiş
![]()
Kadro'da 2 Real Madrid oyuncusu mevcut , takip edenler geçen seneden bilir , Enes'i Real Madrid aldı fakat yetişmesi için 1 yıl Bursa'da kirada bıraktı , diğer Real Madrid oyuncusu ise Levin Öztunalı 14-15 maça çıkmış Milli Takımda kalite yükseliyor![]()
Çok büyük hata yaptık Euro 2016 öncesi ideal 23'ü tam otturamadık , hazırlık maçları hiç iç açıcı değil , San Marino maçının ilk yarısı 1-1 bitti oyundan Arda'yı aldım 2. yarı 5 gol attık
San Marino artık rakibide yormuyor direk kendi kalelerine golleri bırakıyor
Spoiler: San Marino Gollerine Dikkat :)
Milli kadro güçlenip gelişiyor her sezon , Grupta yine liderlik bekliyorum abi yaparız biz![]()
Tek rakibin Bursaspor
Gerçi ligi dağıtıyorsun her sezon, kimse durduramıyor..
Arda'yı oyundan aldıktan sonra 5 gol atmak herşeyi açıklıyor aslında, Arda'yla bir türlü yıldızınız barışmadı..
3 golü kendi kalelerine atan San marino futbolcularını bu başarılı performanstan dolayı tebrik ediyorum ayrıca şutların kaleyi tutma oranı %100
Şampiyona'da başarılar dilerim, umarım yarı-final'i görebiliriz..![]()
Üç stoper maratona yeterli olacak mı hocam ya?![]()
İsraili yeneriz.![]()
Bizi Enes Ünal taşıyor..![]()
İsrail maçı hem siyasi hem de gruptan çıkma adına mühim bir maç, umarım yüzümüzü kara çıkarmazlar gençlerimiz![]()
Gruba bak daha galibiyet gören yok , İsrail'i parça parça edelim![]()
İlk kazanan grubu atlayacak heralde![]()
Çok garip puan durumu olmuş, İsrail'i yenmek farz![]()
İlk yarı mis gibi 3-1 bitmişti , üzerinize afiyet o sırada Pizza siparişi vermiştim artık bu maç dönmezi diye mutfağa gidip Pizza'yı yedim geri geldim ki maç 3-2 olmuş maça müdahele edip dizlişi 4-2-4 'e çektim, hata ettim keşke kapansaymışım fakat farkı tekrar artıracak pozisyonlarıda bulduk ama maç atamayana atarlar oldu ve maçı verdik hemde 3-0'dan 4-3![]()
Spoiler: İlk 11'ler
Spoiler: İstatistikler
Milli Takımı bu Şampiyona'dan sonra zaten bırakacakım fakat böyle bırakmak kötü oldu , tüm başarılar gölgede kaldı
Dünya Kupasında ki başarımızı gölgelemiş gerçekten , biz en iyisi Kayseri'ye odaklanalım milli takım da zaten iyi işlere imza attık arada böyle başarısızlıklarda olacak tabi .
Bu şansızlıklar hep bizimi bulur 3-0 öne geç 4 tane yeNeyse, bırakmanın zamanı gelmişti Milli Takım'ın.
3-0'dan maçı kaybetmemizin pek açıklanır bir tarafı yok !
Haber
(Okumak isteyenler için)
http://haber.rotahaber.com/disisleri...ik_226183.html
Evek gerçekten açıklanır tarafı yok , tek şükrettiğim şey Laptop'um hala tek parça
Neyse sağlık olsun. Bırakıp gitsende 3-0dan çevirmeleri ilginç olmuş.
Tek tesellim Enes'in genç yaşında bu büyük turnuvada Gol kralı ünvanını alması ve genç bir Milli Takım bıraktı fakat takımın başına Metin Diyad'ini getirmiş Dear Tüpçü
Real Madrid' bu yıl Mesut'uda 39 mn€'ya geri almış
Milli Takım'ı burada artık komple noktalıyoruz
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Stoper arayışımız malumunuz sizinde önerdiğiniz oyunculara baktım fakat önerilenlerin hepsi büyük takımda oynuyordu bizde bize en uygun oyuncuyu Boca'da bulduk stoper için Juan'a teşekkür ediyorumtabi oyuncu tutmazsada küfürü kendisie borç bilirim
Spoiler: Profil
Enes benim kariyerde çok kötü hala bursada duruyor gelişmemişte.Bizde Ademler var![]()
Casasola güzel transfer, Enes'e helal olsun.![]()
Oooo abi efsane kariyerlerde yerini almış kariyerMilli takım ise olmamış
Casasola iyi transfer, ödediğin bonservis bedelinin karşılığını fazlasıyla geri kazandırır sana
Diaz Reyiz önerdiyse vardır bir bildiği![]()
Takımımız ve Trasfer geçmişimiz
Galiba İsrail maçındaki sorunun kaynağını buldum o maçta Kalede Onur vardı , açıkçası sırf ismi Onur diye oynatıyorum halbuki Sinan'dan daha memnunum sezon öncesi yaptığımız hazırlık maçında Onur hatalı gol yemeye devam etti ve formayı Sinan'a kaptırdı artık , daha önce buraya yansıtmamıştım fakat geçen sezon bursaspor ile oyandığımız Kupa maçındada kupayı sağolsun hediye etti , Avrupa Şampiyonasındada bizi yaktı ve ben aklandımbende suçyok suç Onur'un
![]()
İtalya Şampiyonu ile hazırlık maçıunda yediği aptal goller
ah Onur ah 2 kupa'dan ettin beni Geçen Yıl ki ZTK Finali
Sanki kadroyu Onur belirliyor, Onur'u oynatıp veya oynatmamak senin elinde Sayın Karabulut..
Eğer sen güven vermeyen moralsiz kaleciyi oynatırsan hatalı goller yemesinden sen sorumlusundur !
İsrail maçında tüm itibarımızı kaybettik !
Kalemizde Volkan olsaydı, herşey çok farklı olurdu !
Volkan Şampiyona'ya alınmadığından dolayı bunalıma girdi..
Bu fotoğrafın hesabını kim verecek ?
Takımımızın efsaneleri Hurşut Meriç ve M.Pektemek'in satılması da ayrı bir mevzu
Gelen topçularda iyi bu arada ama
Çilek var mı bu yaz![]()
Volkan konusnuda hata yaptım fakat düşüncem şuydu bu Adam 34-35 yaşında şimdi oynasa sonraki Şampiyonalar için bir faydası olmayacak dedim en azından 26-27 yaşındaki Onur ve Sinan ile devam edeyim tecrübe kazanırlarda sonraki yıllarıda kurtarırlar diye
Hurşut'uda ben satmadım emekli oldu
Çilek yok kardeşim kadrodan memnunum eksik noktamız kule stoperdi orayıda tamamladık zaten kadro geçen sene başarılıydı