* Bu operasyonu yapanların kim olduğu belli isimlerini anmayalım. Ben hapishanedeyken bir grubun Fenerbahçe'yi ele geçirmeye çalıştığını söyledim. Bu cemaatti. Korkmadan çekinmeden ilk defa ben Silivri'de memleket elden gidiyor bu şike davası değil. Siyasi dedim.
* Cemaatten birileri yukarılarda bişey yok ama aşağılarda olabilir dedi. Hükümet kanadından da bize geldiler. Cemaatçilere sorduk kimden bunlar diye 'bizden değil' dediler. Ben hapisten çıkınca hükümete yakın birileri bize geldi 'bunu biz yapmadık' dedik. Ozaman bu bir Gladyo operasyonu dedim.
* Ben o zaman bu operasyonu yapanların cemaatçi olduklarını söylüyordum ama yine de cemaat diyorum. Ankaraya geldiğimde merak ediyorum 5. Daire kime bağlı, sayın Başbakan diyor ki kararın şu şekilde olması manidar dedi.
* O taraf biz yapmadık diyo bu taraf biz yapmadık diyo. Wall Street Journal'a verdiğim röportajda cemaat açıklamam yanlış anlaşıldı sadece.
* Ben ne cemaatin ne hükümetin operasyonu diyorum. 12 yıldır bu hükümet devam ediyor mu? Ak Parti hükümeti yüzde elli ile gelmiş halk destek veriyo muhatabımız hükümet. Konu ortada, iki tarafta kabul etmiyor. Genel kurul üyeleri ve taraftarların Fenerbahçeyi ligden düşürme düşüncesi oldu. Bu olaydan alnımızın akıyla çıkacağız