senin söylediklerinin bazılarına katılıyorum örneğin ze roberto konusunda.benimde gelmez gibime geliyor.fakat galatasaray çok istiyor.raul bravoda ntvde yayınlanan bir röpörtajında galatasarayın kendisine çok ciddi bir teklif yaptığını ve bubu düşündüğünü açıkladı.antremanda carlos çok sert bir şekilde dalmış ve zaten gergin olan ortam iyice karışmış raul bravoda ya o gider ya ben diye ültimatom verince carlos satılık listesine konmuş(galiba yaşlı olduğu için) fenerbahçeden başka kimse o yaşta bir adama o kadar para vermediği için sonra çıkarılmış.carlosun takımda kalmasıyla raul bravo satılık listesine konmayı istemiş.galatasary ve manchester city tansfer listesine almış.galatasaray daha önce davranıp teklif yapmışp.bu arada realde asly cole transfer etmek istiyormuş.okan yılmazda fenerbahçeli değildir.ben o konuyu sen cevap yolladıktan hemen sonra sordum.sadece o zamanlar ailevi sorunları olduğu için fenere gitmeyi kabul etmiş ama hagi geldikten sonra takımda kalmış.(küçük bir not hagi bursayı şampiyon yapmak istemiş ancak o kadar beceriksiz biriki takımın küme düşmesine neden olmuştur.böyle birisi galatasarayda ne işi var merak konusu)sen türkiyede en çok seyirci fenerde var yazmışsın.bunu hiç bir zaman ölçmek mümkün değilr.ancak ne fenersiz bir galatasaray nede galatasaraysız bir fener olamaz.![]()
![]()
![]()
![]()
ben bir bursasporluyum üç büyüklerden galatasarayı destekliyorum.fenerbahçede türkiyenin güzide takımlarındandır.ama (EZİKTAŞ YADA BEŞİKETAŞ EN DÜZENBAZ TAKIMIDIR.)KENDİNE İYİ BAK FENER YADA GALATASARAY FAKETMEZ TÜRKİYEYE DÜNYA STARLARI GELSİN GÖZÜMÜZ FUTBOLA DOYSUN.ÖYLE DEĞİLMİ??????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ????????????***![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()