Sayfa 9 / 35 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1033 sonuç

Konu: Güneş Doğudan Yükselir Fırtına Karadenizden Doğar./8.Sezon

Nesil
    2006
    Yer
    06

Süper ikinci maç bitirici vuruşu yap şu şımarık çocuklara

Nesil
    2012

Takımda 9-10 yabancı olması uyumu bozmuyor mu ? çünkü max 5 tanesi oynayabiliyor oynayamayanlar huzursuzluk oluşturmuyor mu ? ayrıca PSG deplasmanında iş mucilzere kalmış umarım geçersin

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Süper ikinci maç bitirici vuruşu yap şu şımarık çocuklara
    İnşaallah yapacağız.İlk maç kontra çıktım 2. maçta çıkmayı düşünüyorum ama kontra taktiğimle %52 topa sahip olmuşum normal taktiklemi çıksam diye düşünmüyor değilim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Takımda 9-10 yabancı olması uyumu bozmuyor mu ? çünkü max 5 tanesi oynayabiliyor oynayamayanlar huzursuzluk oluşturmuyor mu ? ayrıca PSG deplasmanında iş mucilzere kalmış umarım geçersin
    Şuana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.Sadece giray kaçar samba yı da alınca mevkimde çok oyuncu var diye şikayet etti Antalya ya kiraladım girayı.Chica yı lig için kayıt etmeme rağmen ses çıkarmadı Türkiye kupasında oynatıyorum onu.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Şuana kadar hiç bir huzursuzluk olmadı.Sadece giray kaçar samba yı da alınca mevkimde çok oyuncu var diye şikayet etti Antalya ya kiraladım girayı.Chica yı lig için kayıt etmeme rağmen ses çıkarmadı Türkiye kupasında oynatıyorum onu.

Valla ne mutlu sana bende toplamda 5 yabancı var 5+1 bile yapmaya çekiniyorum kadro uyumu bozulmasın diye bide kenardaki yabancıya boşa bonservis ödemekte istmeiyorum hani tabi bu benim düşüncem

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Valla ne mutlu sana bende toplamda 5 yabancı var 5+1 bile yapmaya çekiniyorum kadro uyumu bozulmasın diye bide kenardaki yabancıya boşa bonservis ödemekte istmeiyorum hani tabi bu benim düşüncem
    HaklısınYaşlı oyuncuları Şampiyonlar ligi için aldım ama gençler kenarda beklesede değeri artıyor

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Umarım çıkarız, sana desteğimiz tam. PSG'nin yaptığı taktik değişiklikleri maç içinde sık sık takip etmeye çalış, umarım başarılı oluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Umarım çıkarız, sana desteğimiz tam. PSG'nin yaptığı taktik değişiklikleri maç içinde sık sık takip etmeye çalış, umarım başarılı oluruz
    Desteğin için teşekkürlerBlanc fazla değişiklik yapmadı ama istediğini aldı.
    Spor Toto Süper Lig 24. Hafta

Spor Toto Süper Lig 25. Hafta

Spor Toto Süper Lig 26. Hafta

Şampiyonlar Ligi 1.Eleme Turu İkinci Ayak

Adamlar ilk yarı 10 tane korner çekti sürekli korner posizyonları izleyerek geçti.Sonra kontra taktiğini bırakıp saldırdık ama işe yaramadı.

Bir dahaki sezonun planlaması ve taktik çalışmaları yapacağım ligde Şampiyon oluruz yine.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Galatasaray'a kaybetmemize rağmen puan farkını baya açmışız , ŞL' içinde normal sonuç PSG gibi takımı deplasmanda yenmek zaten zordu geçmiş olsun

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Galatasaray'a kaybetmemize rağmen puan farkını baya açmışız , ŞL' içinde normal sonuç PSG gibi takımı deplasmanda yenmek zaten zordu geçmiş olsun
    Teşekkür ederimGalatasaray a yedek ağırlıklı çıktık hep şampiyonlar ligi öncesi maçlarım güçlü klüplere denk geliyor ilk maçın öncesinde ise BJK ile yapmıştık.Yeni bir ekol oluşturmaya çalışıcağım.Dizilişler maçtan maça biraz değişebilir ama oyun anlayışında yeni bir ekol ve gençlerden kurulu efsane olacak bir kadro kuracağım inşallah

Geleceğimizin oyuncularından birisi bundan sonra mirkan aydının yerini alacak.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Bu Adem Uysal altyapıdan mı çıkmıştı ? Müthiş yetenek

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Bu Adem Uysal altyapıdan mı çıkmıştı ? Müthiş yetenek
    Hayır Ofspor dan aldık Bizim alt yapıdan çıkan iyi oyuncularda var ama bu süper oyuncu uysal değil Ünsal

Nesil
    2006
    Yer
    06

Ofspor'a piyango vurmuş değerlendirememişler desene

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Ofspor'a piyango vurmuş değerlendirememişler desene
    500 bin Euro verdik. Aslında iyi parazaten onlar geliştiremezdi.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    500 bin Euro verdik. Aslında iyi parazaten onlar geliştiremezdi.
    bu adamı bu halde görsem 10 M € 'ya kadar veririm valla

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    bu adamı bu halde görsem 10 M € 'ya kadar veririm valla
    EyvallahOfspor dayken böyle değildi tabi ama o zaman iyiydi.Daha çok da verebilirdim ama 500 ü kabul ettilerBirde Fenerbahçe adem var bana satmıyor ama fazla gelişemiyor bende olsaydı onu da böyle yapardık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok fazla yabancı alıyosun huzursuzluk çıkarmıyor olabilirle takım uyumu ve tatik uyumu artsada ha deyince oturmuyor ırkları yüzünden dil sorunu çekiyorlar tavsiyem şudur ki trde aşırı yabancı oyuncu çevrimi yapma takım içinde misal sambanın sana getirisi olmaz dil sıkıntısı var takıma ülkeye alıştım dili öğrendim diyene kadar yaş olur 32-33

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Çok fazla yabancı alıyosun huzursuzluk çıkarmıyor olabilirle takım uyumu ve tatik uyumu artsada ha deyince oturmuyor ırkları yüzünden dil sorunu çekiyorlar tavsiyem şudur ki trde aşırı yabancı oyuncu çevrimi yapma takım içinde misal sambanın sana getirisi olmaz dil sıkıntısı var takıma ülkeye alıştım dili öğrendim diyene kadar yaş olur 32-33
    Haklısın yaşlılar beklediğim performansı vermedi.Gençlere ders verdirip kararlılıklarını arttırıyorlar şuan.Seneye büyük ihtimalle ayrılacağız yaşlılarla.

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Adem şuan as takımda oynamıyor galiba , onu kalan maçlarda oynatmak lazım pişsin iyice seneye banko oynayacak kıvama gelmiş özellikleri

Nesil
    2006
    Yer
    06

Şu Adem'i benim kariyere aktaramaz mıyız yahu
    Rooney Adem diyelim ona bundan sonra

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Adem şuan as takımda oynamıyor galiba , onu kalan maçlarda oynatmak lazım pişsin iyice seneye banko oynayacak kıvama gelmiş özellikleri
    Hem 19yaş altında hemde as takımda oynatıyorum.19 yaş altı şampiyonluğu garantiledi yine

Şu Adem'i benim kariyere aktaramaz mıyız yahu
    Rooney Adem diyelim ona bundan sonra
    Teşekkürler Rooney den daha iyi yapacağız inşallah

Nesil
    2012

Adem Ünsal'ı Galatasaray'a kaptırmayın dikkat edin Şampiyonlukta güle oynaya , Kayseri baya geriye düşmüş

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Adem Ünsal'ı Galatasaray'a kaptırmayın dikkat edin Şampiyonlukta güle oynaya , Kayseri baya geriye düşmüş
    Kaptırmam merak etme zaten kendiside gitmez, oyuncusundan koçuna nerdeyse herkesin profilinde sevdiği kişiyim

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Spor Toto Süper Lig 27. Hafta

Spor Toto Süper Lig 28. Hafta

Spor Toto Süper Lig 29. Hafta

Spor Toto Süper Lig 30. Hafta

Spor Toto Süper Lig 31. Hafta

Spor Toto Süper Lig 32. Hafta

Yine finalde kaybettik.
    Spor Toto Süper Lig 33. Hafta

Spor Toto Süper Lig 34. Hafta

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Farkla almışız şampiyonluğu tebrikler

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Farkla almışız şampiyonluğu tebrikler
    Teşekkür ederim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Lig konti garanti o cepte artık oyuncu almayıp gençlerle 2-3 yıl içinde et kemik olup tam anlamıyla takım olma vakti. Kalecin forvetinin nereye kaçacağını sağ açığın sol bekin nereye hareket edeceğini kestirmesi lazm gözü kapalı pas yapmalı takım o yüzden artık fazla yabancı pompalama takıma

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Lig konti garanti o cepte artık oyuncu almayıp gençlerle 2-3 yıl içinde et kemik olup tam anlamıyla takım olma vakti. Kalecin forvetinin nereye kaçacağını sağ açığın sol bekin nereye hareket edeceğini kestirmesi lazm gözü kapalı pas yapmalı takım o yüzden artık fazla yabancı pompalama takıma
    Türkler için çok para istiyorlar ama bakıyorum genç Türklere levin i koray ı serdar aziz almaya çalışıcam. Samba ya da huth dan biriylede yolları ayıracaz.Sol bek im mena dan çok memnunum her şey var adamda.yaşlı yabancılardan kurtulacaz.Aldığım yabancılarda takımda oynatmam heralde kiralarım geliştirir satarım para kazandırmaya bakıyorum.Fierro yu satmayı düşünüyorum iyi bir fiyata.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Çok iyi bir sezon geçirmişsin, Türkiye Kupası'nı dert etme

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Çok iyi bir sezon geçirmişsin, Türkiye Kupası'nı dert etme
    Teşekkür ederim.Türkiye kupasında nedense şanssızlık oluyor.

Sayfa 9 / 35 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Mesaj Yetkileri