-
Haftalardır söylüyorum Drogba ve Selçuk takıma zarar veriyorlar. Selçuk'un beli dönene kadar yarım saat geçiyor, eyvallah tamam koşuyorsun basıyorsun da öyle amatörce yapıyorsun ki bunu bazen iki akıllı pasta orta sahamız tamamen oyundan düşebiliyor. Aldığı her topu geriye, yana oynayarak eziyor. Bir tane dribbling yapıp ilk çalımı atsa oyun kuracak beyefendi ama cüret bile etmiyor ya uzun oynuyor ya da geri oynuyor. Takıma zarar veriyor. Yekta kendisinden çok daha etkili oynuyor ne zaman görev alsa. Emre Çolak bile oyuna girdikten sonra sorumluluk almaya çalışırken korkakca Mustafa Sarp'lık yapmaya devam ediyordu Selçuk.. Birileri görsün artık bunu.
Drogba'da fiziksel olarak düşüş içerisinde. İkinci yarılarda oyuna girmeli artık deplasmanlarda, ilk yarıları es geçmeli, fiziksel olarak düşen savunmalara karşı oynamalı ikinci yarılarda. Fiziği gün geçtikçe düşüyor. Oyundan alındıktan sonra ne Mancini'nin ne de Tugay'ın elini sıkmadı. Amatörce bir hareketti. Çirkindi bence. Hajrovic, Ontivero hatta Umut bile koştukları için kendisinden daha etkili olacaklardır.
Veysel Sarı çok korkak oynadı oyuna girdikten sonra. Sorumluluk alma 0. Bu kadar korkak oynamaması lazım.
Burdisso eleştirilmiş genel olarak fakat bence standart bir performans sergiledi. Performansı sorgulanması gereken isim Semih. Ofsayt çizgisini kaç defa bozdu ben sayamadım. Yediğimiz 2.golde de onun bu amatörce rakibi kovalama fantezisi var. Yahu çıksana çizgiyle birlikte öne. Ama yook Gökhan abisinden öğrendiği gibi rakibi kovalayacak ki tek başına savunma yapacak diğer arkadaşlarının oluşturduğu çizgiyi önemsemeden.
Sabri iyiydi fakat ortaları keşke biraz daha etkili olabilse. Telles'te oldukça iyiydi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri