1 ile 30 arası toplam 702 sonuç

Konu: 11 Yıllık Hakimiyeti Yıkmaya Geldik - Bir Menajer Hikayesi - Sezon 2023 / 2024

Hybrid View

Nesil
    2012

Türkiye'de mesela sağ bek kesin çok çıkmıştır ama bir tane sol bek çıkmamıştır , regen konusunda Türkiye bir çok ülkeden iyi aslında , regen çıkıyor sana önerim Almanya'ya gözlemci gönder orada üst düzey Türk regenler vardır orayı paso gözlemlet hocam 19 yaş altını ful arasın biraz para tutar ama çok etkilemez tüm yıl araştırsın iiyi bir gözlemcin emin ol çok faydasını görürsün

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by benzema35 View Post
    Hocam hala istikrarsız gidiyoruz , sıralama da ne durumdayız ?
    Son maçların arkasından ekledim Zorlu maçlarda başaşağı bir performans sergiledik. Ancak ikinci yarıdan ve kupadan umutluyum

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Türkiye'de mesela sağ bek kesin çok çıkmıştır ama bir tane sol bek çıkmamıştır , regen konusunda Türkiye bir çok ülkeden iyi aslında , regen çıkıyor sana önerim Almanya'ya gözlemci gönder orada üst düzey Türk regenler vardır orayı paso gözlemlet hocam 19 yaş altını ful arasın biraz para tutar ama çok etkilemez tüm yıl araştırsın iiyi bir gözlemcin emin ol çok faydasını görürsün
    Bende daha çok sol açık - forvet ikilisi şeklinde oyuculara denk geldim. Sol bek yakaladım hatta aldım takıma ama öyle çokta iyi değil. Sağ bek yakalayamadım hiç düzgün. Almanya'da araştırma yapıyorum sürekli ama şu an için katılmak isteyen olmuyor. adam bırakır gelirmi bayerni dortmundu

Mesaj Yetkileri