bu gece guşluk coştu....
kuvvet amiralimde geldi..
bu gece guşluk coştu....
kuvvet amiralimde geldi..
Originally Posted by baron
bu gece gusluk cosmadı racon kesiyor![]()
slm kuvvetmira bu arada gus kafası kesiyoz katılrmısın bizeOriginally Posted by Kuvvetmira
kardeşim ellemeyin misafirlere tanrı misafiri onlar![]()
Ben yavaştan kaçıyorum kuşluk zaten korkutmaya başladı artık beni bu ortam ilk önce kim gidecek diye tedirgin bir bekleyiş başladı bende.Misafirlerden bir tanesini bana bırakın yarın özel olarak ilgilenirim![]()
11 üye olduk bu gece şahane şahane yiehaahahahahah Bir sadistilik var bügün üstümde.
Misafirler size sesleniyorum siteye giriş yapıp buraya yazı yazmanızı istiyorum ama yazı yazarken misafir olarak görünmenizi de istiyorum.....![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Engelleyemiyoruz ki.Adamlar aşmış yaw...
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Kuvvet Amiralim hoşgeldin Yaw Bende GidiodumOriginally Posted by Kuvvetmira
Geberdimi Ordaki Sinekler Bizim burda Çok Var Ama İlaç Kalmamış - Çıkarcam Dolaptan Havalıyı Tek Tek indirecem
Gitmeden Önce Bi Rap Yazayım
Feri Kaçmış İki Göz Birbirine Sarılmış 2 Titrek Dudaktan İbaret Suratım Yardım Çağır Kurtarır bedeni Elbet Birileri Yaaa
Ben SAFOPA Yanımda Eşim KOLERA ve Kankimiz Kuvvetmira - Sago Şarkı Sonuna Ağlama Payı bırak:
:
![]()
hemen kaçmayın abi bugün![]()
Kuvvet amiralOriginally Posted by baron
Hocam yoksa sen türkiyemisin
![]()
oké uyarOriginally Posted by fenerbahce_1907
![]()
sekopej sen fazla Beyaz Şov izledin heraldeOriginally Posted by sekopej
bu arada her akşam buradasın biraz ara ver yaw
![]()
evet arkadaslar misafirlerden birsinin kafasını kestim
Kanki mission completedOriginally Posted by eser3131
![]()
aaaa evet çıkmış![]()
bu ne yaa burayı knight online a çevirdinizmisafir kesipturmayın...
Arkadaşlar guşumuzum biri gitti.Oldu mu hiç???Originally Posted by fenerbahce_1907
![]()
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Originally Posted by hizlioglu
olmaz ben burada gizli bir görev için bulunuyorum. o nedenle her gece girmem gerekiyor![]()
"YÜCE ATATÜRK"
ZuhahahahaOriginally Posted by hizlioglu
![]()
Abi knight buranın yanında halt etmiş yaw...![]()
cıkmadı kardes ben kellesini ucurdumOriginally Posted by VanDerSarper
yaw olum ne yüzsüz adamsın git biraz girme özlet kendini diyoruz her akşam her akşam bıktırdınOriginally Posted by sekopej
![]()
Abi ortamı germe bea.Ortalık sadist dolu yaw...
biz burada gus misafirleri kafası kesiyoruz karışmayın![]()
Çıkmadı o üye olmaya gitti birazdan gelecek...![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Guşluk Coştu yaw![]()
oha 15 kişi olduk saat 1:43 de![]()
Abi coşmak ne kelime...![]()
Serhat gitti guşluk coştu..
kulakların çınlasın emi..![]()
valla ben gidersem üzülen olacağını pek sanmıyorumhatta FM bölümündeki üyeler sevinir bile
![]()
![]()
![]()
"YÜCE ATATÜRK"
kopunnnn millet![]()