Dediğin gibi Mattos tam bir canavar, Fernando'yu satabilirim belki yaşı da 30 a dayandı para ediyorken sezon sonu satmak gerek,onun yerine bir tane de genç aldık zaten
Dediğin gibi Mattos tam bir canavar, Fernando'yu satabilirim belki yaşı da 30 a dayandı para ediyorken sezon sonu satmak gerek,onun yerine bir tane de genç aldık zaten
steam : aytekin79
zevkli kariyer transfer çok iyi
City'yi geçmek için biraz daha fırın ekmeğe ihtiyaç var lakin Mattos ve Allione nokta atışı olmuş
City 'i geçersek zaten evde kendi seromonimi yapıp kupa vererim kendimeen azından ezilmeyelim derdimiz bu.
Kariyere devam edelim. Skin'i değiştirdim umarım beğenirsiniz. Ayrıca yeni bir taktik kullanıyorum. Önceki taktik sonuçlara rağmen içime sinmedi. Birazdan taktik'i göstereceğim. Önce Şampiyonlar Liginden önce yaptığımız son 3 maçı paylaşayım.
Bu arada ligde Basel'in zirve inadı bitmek bilmiyor yahu![]()
Süper bir seri yakaladılar bakalım daha ne kadar sürdürecekler.
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Fikstür
Puan Durumu
Tema güzelmiş. City maçını bekliyoruz![]()
Diziliş
Takım Komutları
Oyuncu Direktifleri
Tüm oyunculara taktiksel görevleri gereği antremanda çalıştırıyoruz . Biraz zamanımızı aldı açıkçası topçulara uygun antreman düzenlemek.Takıma taktik antremanı yaptırdığımızı ekleyeyim. Rodrigo Gomez'a sol açık çalıştırıyoruz ve oynatıyoruz , Januzaj sağ açıkta.
Bu kadar anlatıyorum umarım işe yarar patlamayız
Not : Taktik bana ait değildir.
Sonuç ne olacak bakalım![]()
Dakika 89 2-2 yaptık beeeeeeeeFull defans yapacaz son dakikalar , çok tırsıyorum çooook
![]()
Tebrikler! Çok iyi bir iş başarmışsın.Goller kafa ile mi geldi? Sadece boydan kaybediyor City![]()
mükemmel olmuş hocam
Ooo hocam tebrik ederim hiç bir beraberlik bu kadar güzel olamazdı![]()
PSG nin kadrosuna bakabilirmiyiz![]()
Vay City'i geçmişiz tebrikler![]()
Bu aşamadan sonra her şey olabilir![]()
Lucas Mauro ve pastore yok heralde. Hangi taktikle çıkacaklar acaba.Kolay gelsin![]()
Muslera oyunda da sağlam kalecilerden yalnız , bende de Barcanın kalecisi 2 sezondur![]()
Bu kadroyla buralara kadar gelmek iyi![]()
Sağlık olsun, bizim için büyük başarı![]()
Bu takımla Çeyrek finale kadar gelmek çok büyük iş seneye de aynı performansı bekliyoruz![]()