Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
Ligde şampiyon olacaksın inanıyoruz sana Barcaya elenmene rağmen deplasmandada yenmişsin artık Barca fobisini atlatmışsındır
Ne barca ne de R.madrid fobisi kaldı

Bende şampiyonluğa inanmaya başladım

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Valencia da galibiyeti haketmişiz ama olmamaş sağlık olsun. ilk yarı süper bir performans 2.yarı için başarılar
Teşekkürler hocam , şöyle sıralamaya bakınca koca ilk yarıda çok az puan kaybı yapmışız ilk defa bir takımla bu kadar iyi gidiyorum , adamlarla kimyamız uyuştu

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
İlk yarıyı çok güzel kapatmışsın. Barca Real Atletico gibi kulüplerin olduğu ligde sadece 2 mağlubiyet ile lider olmak güzel bir duygu olsa gerek
Aynen hocam eskiden rahat yeniyorlardı bizi artık zorlaştı bizi yenmeleri kafa kafaya oynuyoruz , ligde ilk yarıyı çok iyi kapattık ya liderlik şahane bir duyguymuş

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
Bu kadar iyiyken uyumu bozmak olmazdı zaten iyi düşünmüşsün , yanlız bu tür takımlar kırılgan yapıya sahiptir birden tepetaklakta gidebilirsin düşüşe geçtiğinde yedek oyunculara daha çok şans vermeni banko oynayanları biraz kesmeni öneririm hatta 1-2 maç 18 dıışında tut oyuncu biraz futbolu özlesin öneririm ben yılda 1-2 defa öyle yapıyorum çok faydasını gördüm
Yedekleri genelde sakatlıklarda oynatıyorum ama performanslarını beğenmediğim de asları da kesiyorum 1 maç falan , ama şu 18 olayını ilk defa duydum , o zaman iyi performans vermeyeni keseyim takımdan bir kaç maç belki özler formasını iyi taktikmiş abi