1 ile 30 arası toplam 881 sonuç

Konu: FM 14 Oyun İçersinde Karşılaştığınız İlginç ve Komik Olaylar

Hybrid View

Adamın boy-kilo oranı beni benden aldı.Hele bu orana 14 hız-hızlanma-çeviklik beni bitirdi.

evimde sivasspor'la oynadım 48 bin kişi izledi maçı. gişe hasılatı 50 bin euro geldi. bu çok saçma değilmi ?

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    evimde sivasspor'la oynadım 48 bin kişi izledi maçı. gişe hasılatı 50 bin euro geldi. bu çok saçma değilmi ?
    Fan Day gibi birsey olmasin, su stada taraftar cekmek icin yapilan aktiviteden?

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Fan Day gibi birsey olmasin, su stada taraftar cekmek icin yapilan aktiviteden?
    zaten stad her maç doluyor. öyle birşey olmadı.

oyun kafasına göre veriyor parayı. bazen 100 bin euro bazen 20 bin euro bile veriyor. çok ama çok saçma gişe hasılatları inanılmaz düzeyde saçma. kulüpler gişeden çok iyi para kazanıyor günümüzde.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    zaten stad her maç doluyor. öyle birşey olmadı.

oyun kafasına göre veriyor parayı. bazen 100 bin euro bazen 20 bin euro bile veriyor. çok ama çok saçma gişe hasılatları inanılmaz düzeyde saçma. kulüpler gişeden çok iyi para kazanıyor günümüzde.
    Onu bile mi kafasina gore veriyor?

Vay arkadas ya, neresinden tutsan elinde kaliyor, boyle FM gormez olayim, yazik...

Quote Originally Posted by amorti View Post
    Onu bile mi kafasina gore veriyor?

Vay arkadas ya, neresinden tutsan elinde kaliyor, boyle FM gormez olayim, yazik...
    bilet fiyatı 1 euro bile olsa 48 bin kişiden, yine o kadar az para etmez. kaldı ki lig maçı bu herhangi bir taraftar günü de düzenlenmedi.

Maalesef kafasına göre

Mesaj Yetkileri