Cempiyins lig hayırlı olsun burdan gelen parayla yıldız getirirsin artık
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tereddütsüz averaj takımı olurlar
Her ne kadar mücadele etseler de sonunculuktan kurtulamazlar
Çaylaklar yeni bir sürpriz yapıp grubu 3.sırada bitirir ve Avrupa Liginde yollarına devam ederler
Dahi Diaz şapkadan tavşan çıkarır ve Fc KooTeePee ile üst tura yükselir
Cempiyins lig hayırlı olsun burdan gelen parayla yıldız getirirsin artık
GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Helal olsun![]()
Vay vay vay Kootepeeyi kest![]()
Hayırlı olsun hocam valla büyük başarı, Kopenhag KooTeePee'ye nazaran çok büyük bir takım''Diaz'' faktörü işte
![]()
Ne yaptın yahu daha gruplar bile belli değil ve son torbadan gireceğiz (:
Yıldızı bırak normal topçu gelmiyor takımaAyrıca gelen para kasaya giriyor bütçeye ancak yeni sezon başında yansır tabi başkana bağlı
Eyv kardeşim
Halil Kayseri geçen yıl 2. olup Clye katıldı Sevillayı içerde dışarda 1-0 geçip gruplara kaldılar
eyv kardeşim çok dişli rakiplerle oynamayacağımızı biliyordum yani İngiltere İspanya vs gibi üst düzey liglerin takımları en iyiler kategorisinden giriyor. Finlandiya gibi sıralamada geride olan ülkelerin şampiynları direk gruplardan başlayamıyor bizde şampiyonlar kategorisinden girince avantajı değerlendirdik (:
Sonumuz Hayrolsun (:
D veya F grubu tam senlik![]()
C yada H grubu gelse iyi olur![]()
G Grubuna dusersek Olympiakos'u eleriz ve AL'ye gideriz diye dusunuyorum![]()
H Grubuna düştükC grubuna düşsem iyi olur diyordum fakat oraya düşmeyince ibre E ve F gruplarına kaydı neyse onları da atlatıp derin bir nefes aldık. Kağıt üzerinde tek zayıf ekip tabiki biziz 3.lük için yarışacağımız birini gözümüze kestiremiyoruz zira birbirine yakınlar tabiki benim nazarımda favori Atletico Shaktar ve Galatasaray ise diğer zorlu takımlar
Doğru bilmişin C veya H demiştimSen onların zayıf noktasını bulup yenersin hepsini hocam
![]()
Bence H grubu gelicek bakalım.
Hocam burada önemli olan evimizdeki Shakhtar ve Galatasaray maçlarını kazanmak.Bu gruptan çıkman çok çok zor, AL'ye gitmek büyük başarı olur bence![]()
Bizim zayıf noktalar ne olacak
Sence değil bence de (: Biz direk paraya endeksliyiz kasamıza ciddi bir para girdi bu yeter hedefimiz gruplara kalmaktı ama tabii elimizden geleni yapacaz![]()
Milli takımdan teklif aldık Halil yeni bıraktığı için aslında ondan devralmış gibi olurum düşüncesi vardı lakin bizim yönetim gel bi konuşalım klüpte kal maaş arıtırıcaz demesi cazip geldiNormalde direk reddederdim görümeyi kabul edince ne oluyor diye hiç düşünmüyordum meğer görüşünce sizin yönetim sizden memnunsa gitmemeniz için masaya oturuyor bu çok güzel bi uygulamaymış ve yeni öğrendim. Bi kamyon taliplimi reddettim yönetimden para tırtıklama fırsatını tepmişim resmen
Ben de yönetimin kapısında yatıp 4 ayda bir açılan maaş artım isteği ile dilenip duruyordum ha birde sözleşme uzatırken naza çekiyordum kendimi. Artık tüm tekliflere açığım
ben başvurmuyorum yönetimle aramız bozulmasın diye gelen tekliflerle görüşeceğiz
Ha bu oyuncuların sözleşmeleri bitiyordu bizde ocak ayında sözleşme imzalatmıştık. temmuzda geldiler ama avrupa maçları falan sonra paylaşayım dedim. Zaten farketmişsinizdir kalecimiz M Fa idi kale sağlamdı yani
Spoiler: Anthony M'Fa
Spoiler: Marc Pedersen
Spoiler: İvica Radovanovic
Spoiler: Nicholas Gotfredsen
Tüm takım olarak elimziden geldiğinden fazlasını koyduk sahaya ama bir oyuncu var ki sahaya yüreğini koyarak oynadı ve gruplara kalmamızda çok büyük emeği geçti. Türk asıllı Gökcan Kaya ile bir görüşme gerçekleştirip teşekkür ettim o da KooTeePee adına oynamaktan gurur duyduğunu belirtti
Kasamız para görsün
Para gelir gelmez başkan sus payı verdi
ŞL'ye ayak bastı parası iyimiş baya , kulüp parq görmüş![]()
parayı bulduk hocam bizimle birlikte ligin kaliteside yükselir hocam yakında
H grubundaki takımlar ne sevinmiştir ama![]()
Birkaç takımdan teklif geldi görüşmeye gittik tabi klüp bırakmadı biraz para geldi falan bizde iyice cozuttuk bi kamyon oyuncu yolladık agustos ayı transfer döneminde. Sezon başı yenilediğimiz kadroyu bir kez daha yeniledik. Yani takımda ne kadar çarık çürük performans alamadıklarımız varsa yolları ayırdık. Kale- Stoper ve Orta saha hattımızı gençleştirmenin yanında ciddi anlamda güçlendirdik. Sıkıntımız şu ki tam avrupa maçlarının göbeğindeyiz. Taktik ve takım uyumu alaşağı oldu. Birde dil sorunnu var seneye şayet bütçe verirse çok bomba takım oluruz inş ama bu haliyle de H Grubuna şöyle bir göz kırpıyoruz şimdi onlar düşünsün diyorum
Gelenler
Gidenler
Spoiler: Adama SoumaroSpoiler: MaracasSpoiler: Danilo FerreiraSpoiler: Alexander NilssonSpoiler: Tim BreukersSpoiler: Rico FahrenholzSpoiler: Uros CelcerSpoiler: Mouez HassenSpoiler: Lukas HradeckySpoiler: Rafael DiasSpoiler: Rodney Strasser
Bir de bana diyodun sürekli transfer yapıyosun diyeOyuncuları tanımıyorum ama sen yaptıysan güzeldir
![]()
Benimkisi biraz mecburiyetten kardeşim. Takım yetersiz para buldukça mevki mevki gençleşip iyi oyuncu bulmaya çalışıyoruz mesela ben bi daha kaleci almam yada çok çok üst düzey orta saha ile stoper düşmzse piyasadan o bölgeye adam bakmam hedef şuan 1 sağ bek 2 forvet 3 amc bunlarıda bulabilirsem 1 er tane iyi adam bulsam çok güçül takım olucaz tabi benim nazarımda![]()
Hadi bakalım bulursun sen onlarıda para kaldıysa?
Listemizde olan sağ bekin gelen sakatlık raporu şaka gibi herif direk tekerlekli sandalyede
Ligde oldukça rahat gittiğimiz ve muhtemelen birkaç haftaya şampiyonluu ilan edeceğimiz için fikstür paylaşıyorum hatta ilan ederdik belki ama avrupa maçları öncesi sonrası rotasyon yedekler falan kayıplar yaşadık
19-20-21-22-23-24-25-26. Haftalar
Spoiler: 19.HaftaSpoiler: 20.HaftaSpoiler: 21.HaftaSpoiler: 22.HaftaSpoiler: 23.HaftaSpoiler: 24.HaftaSpoiler: 25.HaftaSpoiler: 26.Hafta
Sezon başı 15 oyuncu alıp 26 oyuncu göndermiş ve Temmuz - Ağustos aylarında 15 oyuncu alıp 14 oyuncu göndererek toplamda bu sezon 30 oyuncu alıp 40 oyuncu yollayarak kırılması zor bir rekora imza attık
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>
Birazdan şampiyonlar ligi gruplarında ilk maçımıza çıkacağız. İstanbulda Galatasaraya konuk oluyoruz..