Anket Sonuçlarını Görüntüle: Recreativo de Huelva, La Liga ve Avrupa Liginde neler Yapabilir?

Voters
12. You may not vote on this poll
  • Lig de şampiyon olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2.olur, AL'de Çeyrek Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de şampiyon olur, Al'de Yarı Final oynar.

2 16.67%
  • Lig de 2. olur, AL'de Yarı Final Oynar.

4 33.33%
  • Nirvanaya ulaşıp, hem ligde hem de Avrupa'da zafere ulaşır.

2 16.67%
1 ile 30 arası toplam 448 sonuç

Konu: İspanya'yı Feth Ettik, Şimdi Sıra Şampiyonlar Ligin'de / Recreativo de Huelva

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Maçlarına bakıyordum rakipler genelde senden daha çok şut çekip daha net pozisyona falan giriyordu kötü oynasanda kazanıyordun elbet takılır diyordum bu sebepten iddialıydım lakin ister şans olsun ister taktiksel başarı madrid maçında 88de beraberliği bulup 90+1 de öne geçmek üstelik deplasmanda bunu başarmak kolay iş değil. 2-3 hafta daha galip gelirsek bu iş biter

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Modem düştü kırıldı şansıma dün çalışmadı bir daha yenisini aldım , en kısa zaman da güncellerim

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    A.Madrid maçı çok iyi olmuş şimdiki rakipler zayıf onları yeneriz.
    A.Madrid şahane oldu hocam ya son dk'de , Barca maçına kadar iyi puan toplamak lazım .

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Şampi..
    Şampiyo.... şuan hacı 11 puan attık o kadar

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Son 8 MAÇ , fark 11 PUAN Kapanmaz bu fark..
    Kapanmasın ya şöyle bir şampiyon olalım , yine seriye bağlarsak rekor puan gelebilir yalnız

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Maçlarına bakıyordum rakipler genelde senden daha çok şut çekip daha net pozisyona falan giriyordu kötü oynasanda kazanıyordun elbet takılır diyordum bu sebepten iddialıydım lakin ister şans olsun ister taktiksel başarı madrid maçında 88de beraberliği bulup 90+1 de öne geçmek üstelik deplasmanda bunu başarmak kolay iş değil. 2-3 hafta daha galip gelirsek bu iş biter
    Biz daha çok agresif futbolu tercih ediyoruz , onlar oynuyor biz atıyoruz gibi ,
    Şans + beceri = galibiyet formülü bu şuan takımın
    Ligin bitmesine 2-3 maç kala bitiririz belki bu formla ilerlersek .

Quote Originally Posted by harunbjk View Post
    şampiyonluk geliyor hocam az kaldı son viraj
    Alacağız hocam o şampiyonluğu bırakmam buradan sonra

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Şampiyon olursan gerçekten çok ballı olacak Erdoğan , istatistik olaak büyükler hep ezmiş ama bizde hep kazanmışız
    Abi şimdi iltifat mı bu yoksa hakaret mi

Kalemiz sağlam gol yemiyoruz ayrıca atamayana atarlar

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Gerçekten çok başarılısın, özellikle sonuç odaklı oyun anlayışın seni buralara getirmiş. Rakiplerin çok şut çekiyor ama geneli uzaktan sanırım. Bir sefere mahsus maçlardan birisiyle ilgili daha fazla istatistik ve analiz paylaşabilir misin? Umuyorum şampiyon olacaksın
    Yani hocam genel olarak oyunu sahamızda kabul ediyoruz , ceza sahasına yaklaşamıyor rakipler dışarıdan şut atıyorlar faullerle sert oynayarak kapıyoruz topları , kanatlardan kontralarla golü buluyoruz genelde , istatistikleri de lig bitsin tamamı koyayım maçlarla ve taktikle ilgili .
    Last edited by benzema35 : 21.Şubat.2014 at 21:00

Mesaj Yetkileri