çok benzerlerini biz de yaptıgımız için ben pek gülmedim ancak gözlerim doldu.
özellikle cm 0304 en ateşli olayları yaşadıgımız dönemler.
ben de kısa bir hikayemi paylaşayım. lise 2deyim. okul mokul hak getire sabah babamla çıkıyorum okula gitcem hesabı ilerden bakıyorum babam gidiyor mu diye gözden kaybolunca geçiyorum eve pc başına. annem tabi bir sürü saydırıyor da dinleyen kim. neyse o da konu komşuya gidiyor bir saatten sonra başlıyorum oynamaya. çok hikaye var da bu oynadıgım dönemdeki birini anlatayım.
ben çok sandalye kırıyordum bu oyunu oynarken. işte hakemin ters kararı olsun son dakika golu olsun tepinince o kolçaklı plastik sandalye ortasında çatırdayıveriyordu. babamla pcyi ortak kullanıyoruz tabi o dönem. ben kırıyorum babam geliyor oturuyor kırık oldugunu görüyor nası kırıldı bu ya diyor yenisini alıyor.
1 kırdım 2 kırdım 3 kırdım hep babam yenisini aldı. adam allah allah diyor nasıl kırılıyor bu sandalyeler. baba diyorum cok dandik oturunca kırılıveriyor heralde. adam diyor garantiye götürcem bunları hesabını soracam falan diyor.
neyse bir gün yine ben babamı köşeden ugurladıktan sonra eve gidiyorum evde annem de yok.başlıyorum yine ne maçıydı tam hatırlamıyorum. tepiniyorum yine sandalyede çat diye gidiyo sandalye küfür edip onu da yere vuruyorum. sonra kafamı kaldırıp bir bakıyorum ki babam köşeden beni izliyor.ne ara geldin ne ara kapıyı açtın be adam. sonra tabi ben seni doguranın diye dalıyor içeri şık bir hamleyle kendisinden sıyrılıyorum sandalyeyle evin içinde kovalıyor beni.
neyse işte ondan sonra yaz tatiline kadar pc yasak zaten allahın emri babamda konuşmuyor benle harçlıklar da ambargolu falan da filan.