Quote Originally Posted by Maegras View Post
FM 2006 yükleteceksin bana bu verdigin SS yüzünden
Hakikatten kimler var o yıllarda yahu
Dürüst olmak gerekirse sabahtan beridir hiç sıkılmadan oynuyorum, geçen sezon son 2 maç kala 1.lik koltuğuna oturdum, son maçta TS yi yenemesem şampiyon olamayabilirdim mesela çok heyecanlı geçiyor Ayrıca 2-3 milyonluk oyuncuları 4-5 milyona alabiliyoruz bazen direk değerine bile satıyorlar, ama çok iyi oyuncuysada 9-10 milyon civarlarında Öyle 200-300 milyon istemiyorlar mesela Leo messi yi oyunun başında param olsa alacaktım ama artık Barcelonada ilk 11 de oynuyor alamam Tüm kadroları atamamda benim ve Fenerin kadroları şöyle;

Ligde hep bir çekişme var Bir anda süper giderken gidip sonuncu takıma yeniliyorsun falan Transfer olarakta geçen sezon Ts iyi transferler yapınca 7 puan farkla şampiyon oldu Yapay zeka fm 14 deki gibi 1-2k lık oyuncular almıyor bazen ligdeki iyi oyunculara 4,5 milyon falan verebiliyorlar, sonra görüyorsun işte taraftarlar üzülüyor ayrıldı diye falan Sezon sonunda ligin en iyi oyuncuları arasına giriyor falan, FM 14 de göremiyoruz bu zekayı, ne yazık ki oynanacak durumda değil, bu yüzden fm 2006 ya döneyim dedim 2 gündür başından kalkamıyorum Özlemişim şu rekabetide, 6 yabancı sınırı öldürüyor insanı işte avrupada pek bir başarı alma şansı yok ama yinede deniyor insan işte