Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur?

Voters
40. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır.

23 57.50%
  • Berabere sonuçlanır.

9 22.50%
  • Beşiktaş kazanır.

8 20.00%
1 ile 30 arası toplam 277 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 22. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    '' uyarı gelirdi '' lafımı neden okumuyorsun? belkide fransadaki bir dans figürüdür Noumanın yaptığı.
    Hahahahahahha

Heralde senin Nouma'nın yaptığı hareketten haberin yok. Bunu düşündüğümden dolayı bir şey demiyorum. Bence bi hareketi izle sen.

2. Default

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Hahahahahahha

Heralde senin Nouma'nın yaptığı hareketten haberin yok. Bunu düşündüğümden dolayı bir şey demiyorum. Bence bi hareketi izle sen.
    Heralde seninde Melo'nun yaptığı hareketten haberin yok sende onu bi izle.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by CaptainAmerica View Post
    Heralde seninde Melo'nun yaptığı hareketten haberin yok sende onu bi izle.
    Maçı canlı izlemiş olmama ve geniş özetini de seyretmeme rağmen senin isteğin üzerine hareketi bir daha izledim. Hareket deplasmanda yapılsa karşı takımın taraftarına yönelik yapıldığı düşünülebilir. Ama Melo kendi taraftarına böyle bir şey yapıyor. Sen onun hareketini istediğin gibi anlarsan olay yürür gider. Ve bu hareketin de bir dans figürü olduğunu biliyorsun(inşallah biliyosundur ) Ama art niyetli düşünürsen tabi sana bu harekette bir yamuk var gibi gelebilir. Senin objektifliğine bağlı tabii bu tip durumlar.

4. Default

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Maçı canlı izlemiş olmama ve geniş özetini de seyretmeme rağmen senin isteğin üzerine hareketi bir daha izledim. Hareket deplasmanda yapılsa karşı takımın taraftarına yönelik yapıldığı düşünülebilir. Ama Melo kendi taraftarına böyle bir şey yapıyor. Sen onun hareketini istediğin gibi anlarsan olay yürür gider. Ve bu hareketin de bir dans figürü olduğunu biliyorsun(inşallah biliyosundur ) Ama art niyetli düşünürsen tabi sana bu harekette bir yamuk var gibi gelebilir. Senin objektifliğine bağlı tabii bu tip durumlar.
    Ben beşiktaşa karşı yaptı demedim ki.Melo art niyetle yapmıyo ama ben art niyetli düşünüyorum buda senin objektifliğin demekki

Mesaj Yetkileri