Sayfa 197 / 220 İlkİlk ... 97147187195196197198199207 ... SonSon
5,881 ile 5,910 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@byariff

bizim cocuk[dany] nasil oynadi bakalim bu hafta

sirf bu yuzden danyyi istemezdim hee, faydali olacagi asikar ama boyle de bir yani var iste

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim maçımızda,ceza sahası içindeki pozisyonlarda hakemin göremediği pozisyonlarda hakeme yardımcı olmak amaçlı görevlendirilmiş kale arkası hakemi -ki bunlar genelde etliye sütlüye karışmadıkları için eleştirilirler- ceza sahası dışında olan bir pozisyona görevi olmamasına rağmen hakemi yanlış yönlendirmeye cesaret edebiliyor,rakibimizin maçında bir oyuncu dirsek atıyor rakibine yardımcı hakem pozisyonu gördüğü halde kafasını çeviriyor.Bu sezon stadımız olmamasına rağmen,bir çok maçta cezalı olmamıza rağmen,kadro kalitesi olarak daha geride olmamıza rağmen ve tüm bu hakem fiyaskolarına rağmen hala yarışın içerisindeyiz.İnşallah sezon sonunda ADALET tecelli eder ve hak ettiğimiz dereceyi alırız.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @byariff

bizim cocuk[dany] nasil oynadi bakalim bu hafta

sirf bu yuzden danyyi istemezdim hee, faydali olacagi asikar ama boyle de bir yani var iste
    İlk başta normal olarak tepki gösterdik ama performansı iyi şimdilik,o yüzden sıkıntı yok abi.Eğer satın alma opsiyonu olmasaydı dediğin gibi sıkıntılı olurdu.
    Last edited by GeNç KaRTaL : 18.Şubat.2014 at 11:15
    So what?
    Saike

almeida için bir şey söylemem lazım.
    bjk onun hiç tarzı olmayan bir oyun planına sahip. ama adam kendi tarzının dışında goller atıyor sürekli, inanılmaz bir çabası var.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    almeida için bir şey söylemem lazım.
    bjk onun hiç tarzı olmayan bir oyun planına sahip. ama adam kendi tarzının dışında goller atıyor sürekli, inanılmaz bir çabası var.
    http://totemspor.com/yazarlar/salih-...-askina-150214
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post

Geçen Kasımpaşa maçında hakemin bizi ince ince doğrayışının videosu.Bugünkü maçta da Bursaspor'dan atılması gereken oyuncular vardı ama hakemler bu konuda bize karşı kart gösterme konusundaki kadar pek istekli veye cesaretli değiller malesef.Biz de birilerine düdük astırtmadıkça bu durum hiç bir zaman değişmeyecek herhalde.
    Bu da Bursaspor maçının videosu.

http://vk.com/video242924621_168021796
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Bu da Bursaspor maçının videosu.

http://vk.com/video242924621_168021796
    Umarım önümüzdeki hafta, 'bu da GS maçının videosu' diye bir video daha koymazsın buraya Şemsi! Adil bir yönetim olsun, kimseye hak geçmesin, tek isteğimiz bu!

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Umarım önümüzdeki hafta, 'bu da GS maçının videosu' diye bir video daha koymazsın buraya Şemsi! Adil bir yönetim olsun, kimseye hak geçmesin, tek isteğimiz bu!
    Benim de tek isteğim budur fakat Cüneyt Çakır varsa elbet o maçta kararlar da acayip olur. Ön yargı değil artık çok maçını gördük. Adil yönetilsin gerekirse 5-0 yenilelim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milletin oyuncusu ana avrat söver , dirsek atar , ayağa basar birşey olmaz. Birşey olması şöyle dursun var olan cezası silinir maçta oynaması sağlanır , bizim oyuncumuz haksız yere atılır iki maç ceza alır. Yazık bu camiaya yazık yeter uğraştığınız. Hakkı olana haram zıkkım olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Biz cezaya erteleme beklerken bir de utanmadan 2 maç mı vermişler? En hafif tabiriyle 'yazıklar olsun!'

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Muhtemelen itiraz ile 1 maça düşer ancak direk 2 maç ceza olması fiyasko. Ben kart iptali bekliyordum.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Dany Paraleli

Paralel devlet, paralel yapı, derken birde paralel futbolcumuz oldu.

Dany Nounkeu!

Beşiktaş'a kiralandıktan sonra ülke basınına ilk açıklamasında;

"Burada kendimi gösterip sezon sonunda yeniden Galatasaray'a dönmek istiyorum" dediğinde, kızmıştık ama işin buralara varacağını hiç düşünmemiştik elbette!

Her futbolcu penaltı yaptırabilir fakat Dany, dün gece resmen penaltı icat etti.

Futbolda, penaltı 10 kusurlu hareketten ibaretse, Dany'nin yaptığı Top 10'da yok!

Ceza sahası içinde toptan bağımsız rakibe kayarak müdahale!.. 11.Kusurlu hareket falandı herhalde!

Her şey bir tarafta, maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkıp bir özür beklerdik kendisinden.

Kendimiz için değil;

Taraftarların tepkisine rağmen onu buraya getiren, bu da yetmezmiş gibi, "Gerçek takımına karşı" güvenip sahaya süren, Yönetim, Önder Özen ve Biliç üçlüsünden!

Gerek bile duymadı.

Çıkıp söylemese de en azından Twitter'a "I'm sorry" bile yazsa anlardık durumu.

Yapmadı!

İşte bu yüzden bu dakikadan sonra bizim muhatabımız o değil, "Yapmayın, almayın" diye yalvardığımız Yönetim, Biliç ve Önder Özen!

Bu muydu takım ruhu? Geleceğin temeli? Borussia Dortmund modeli?

Dany yerine A-2 den stoper alsaydınız laf mı yerdiniz? Güven mi kaybederdiniz?

"Para yok kardeşim istediğimiz adamı alamadık, bize Dany'i önerdiler ama biz A-2' den bu çocuğu oynatacağız" deseydiniz kim ağzını açabilirdi size?

Buraya kadar yazdıklarım Beşiktaş'ın sorunu.

Birde Semih Kaya meselesi var.

Adam oğlu adam olduğu zaten yüzünden belli.

İşin garibi, milyonlarca insanın (Cüneyt Çakır hariç) net bir şekilde gördüğü pozisyonda, sorulan soruya doğru cevap veren birini gördüğümüzde, girdiğimiz afallama durumu!

Sırf doğru söyledi diye, birinin bu denli gündeme oturması, aslında yalanın ne kadar sıradanlaştığını gösteriyor.

İşte bu da Türkiye'nin sorunu!

Tebrikler Semih...

Bazen sadece dürüst davranmanın, kahraman olmak için yeterli olduğunu, bu ülkeye hatırlattığın için...

Erdem Ulus

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

“Cenk Gönen’in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk’i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı.”

“Tolga Zengin’in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik.”

“Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız.”

Beşiktaş herşeyi bıraksın sağlam bir doktor alsın. Bu adamla olacak iş değil.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

"Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik."

Bu nasıl bi insanlık yahu ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

En azindan bu kadar sakat oyuncunun neden bizde oldugunu anlamis olduk
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    “Cenk Gönen’in hastanede yapılan ilk tetkiklerine göre durumu iyi. Birkaç test daha yapılacak. Kafasına bir darbe aldı ve hafızasını kaybetmişti. Kaşında açık vardı. Yüzünde ve kulağında sıkıntısı vardı. Oyuncuyu devam ettirmenin risk olup olmayacağını düşündüm. Oyuncu değiştirme hakkımız olsa değiştirirdik. İyice kontrol ettikten sonra oynamasına karar verdik. Herhangi bir sorun olmaması için maçtan sonra Cenk’i hastaneye gönderdik. Hastanede de gerekli kontrolleri yapıldı.”

“Tolga Zengin’in gözüyle ilgili bir sıkıntısı vardı. Yüzde yüz göremediğini söyledi. Devre arasında durumunu değerlendirdik. İyi hissetmediği için kendisini oyuna devam ettirmedik.”

“Oğuzhan Özyakup geçen hafta bir sıkıntı yaşamıştı. Haftaiçi yoğun bir tedavi programı uyguladık ve bu maça çıkardık. Oyunda talihsiz bir pozisyon yaşadı. Ayağında ağrıları var. Gerekli kontrolleri yapacağız.”

Ertuğrul Karanlık bu sene geldi zaten. Bence sorunun tek sebebi, sağlık ekibi değil. Başka şeyler de var; ama çözemedim.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Sow için sakat diyen adam değil mi bu?

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Sow için sakat diyen adam değil mi bu?
    Aynen FB'den kovulup daha sonra Sow'a sakat alındı, Aykut Kocaman beni tehdit etti gibi iftiralar atan şahısın kendisidir. Şimdi ben yazacaktım bu adam FB'deydi diye. Bir de takımda bir sürü adam varken bu şahsın basına demeç vermesi garip olmuş.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Dany Paraleli

Paralel devlet, paralel yapı, derken birde paralel futbolcumuz oldu.

Dany Nounkeu!

Beşiktaş'a kiralandıktan sonra ülke basınına ilk açıklamasında;

"Burada kendimi gösterip sezon sonunda yeniden Galatasaray'a dönmek istiyorum" dediğinde, kızmıştık ama işin buralara varacağını hiç düşünmemiştik elbette!

Her futbolcu penaltı yaptırabilir fakat Dany, dün gece resmen penaltı icat etti.

Futbolda, penaltı 10 kusurlu hareketten ibaretse, Dany'nin yaptığı Top 10'da yok!

Ceza sahası içinde toptan bağımsız rakibe kayarak müdahale!.. 11.Kusurlu hareket falandı herhalde!

Her şey bir tarafta, maçtan sonra yayıncı kuruluşa çıkıp bir özür beklerdik kendisinden.

Kendimiz için değil;

Taraftarların tepkisine rağmen onu buraya getiren, bu da yetmezmiş gibi, "Gerçek takımına karşı" güvenip sahaya süren, Yönetim, Önder Özen ve Biliç üçlüsünden!

Gerek bile duymadı.

Çıkıp söylemese de en azından Twitter'a "I'm sorry" bile yazsa anlardık durumu.

Yapmadı!

İşte bu yüzden bu dakikadan sonra bizim muhatabımız o değil, "Yapmayın, almayın" diye yalvardığımız Yönetim, Biliç ve Önder Özen!

Bu muydu takım ruhu? Geleceğin temeli? Borussia Dortmund modeli?

Dany yerine A-2 den stoper alsaydınız laf mı yerdiniz? Güven mi kaybederdiniz?

"Para yok kardeşim istediğimiz adamı alamadık, bize Dany'i önerdiler ama biz A-2' den bu çocuğu oynatacağız" deseydiniz kim ağzını açabilirdi size?

Buraya kadar yazdıklarım Beşiktaş'ın sorunu.

Birde Semih Kaya meselesi var.

Adam oğlu adam olduğu zaten yüzünden belli.

İşin garibi, milyonlarca insanın (Cüneyt Çakır hariç) net bir şekilde gördüğü pozisyonda, sorulan soruya doğru cevap veren birini gördüğümüzde, girdiğimiz afallama durumu!

Sırf doğru söyledi diye, birinin bu denli gündeme oturması, aslında yalanın ne kadar sıradanlaştığını gösteriyor.

İşte bu da Türkiye'nin sorunu!

Tebrikler Semih...

Bazen sadece dürüst davranmanın, kahraman olmak için yeterli olduğunu, bu ülkeye hatırlattığın için...

Erdem Ulus
    Bu yazıyla Erdem Ulus ne kadar futbol yorumculuğundan uzak ve ne kadar basit birisi olduğunu gösterdi. Tek pozisyon üzerinden futbolcunun üstüne bu kirli damgayı yapıştıranlar ne kadar futboldan anlamadıklarını ve futbol bilgilerinin kıt olduğunu ortaya koydu. Dany maçta oldukça iyi oynamasına rağmen tek hatasıyla harcandı. Beşiktaş taraftarları istediğini söyleyebilir ama bu yorumu yapan sözde futbol yorumcusu olunca sindirime dokunuyor. Hızı sayesinde Burak'ı çok defa nakavt etti. Futbol yorumcusu futboldan konuşur. Bu beyefendi de taraftarlara bir nebze yaranabilmek için böyle bir taş atmış oyuncuya. İşte bu ve bunun gibi kafalar varken bizde futbol gelişemez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Dany şike yaptı, Semih de bunun konuşulmaması için centilmenlik yaptı diyeni bile gördüm.

Dany zaten bu hareketleri yüzünden istemiyordu, adam dengesiz. Bu tarz şeyleri daha da yapacaktır, daha yeni başlıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

2 yıllık doktorum, 8 yıldır tıpla uğraşıyorum ama ben bile, hastanın kliniğini bilmeden bu yorumda bulunamadım. Cenk üzerinden yorum yapıyorsan haksızlık ediyorsun bence.

21. Default

Dany şike yaptı, Semih de bunun konuşulmaması için centilmenlik yaptı diyeni bile gördüm.

Dany zaten bu hareketleri yüzünden istemiyordu, adam dengesiz. Bu tarz şeyleri daha da yapacaktır, daha yeni başlıyor.
    Onu diyenin kafasından istiyorum

Gs yenilgisi beni hiç üzmedi şahsen. Sağlık olsun her maçı kazanacağız diye bir şey yok. Tahminim Fener maçına kadar mağlubiyet görme ihtimalimiz az.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Aynen aynen. Zaten bunu Önder Özen'de biliyordu. Dany böyle bir oyuncu. Düzeltme ihtimali sıfır. Ama Özen bence Dany'nin iyi özelliklerinin daha ağır bastığını düşündü ki haklı. Ama işte tek hata adamın oynadığı oyunu bitiriyor. Hızı bir defans oyuncusu için üst düzey ve stoper için gerekli olan özellikleri de ortalama üstü ama mental handikapları var. Ama dengesiz işte herif. Maçta Burak'ı çok iyi durdurdu. Ama ondan bahseden yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haftaya aynı şekilde kaldığımız yerden devam edeceğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe'yi kendi sahamızda yenerek kendimizi affettiririz artık. Ancak şu derbileri kazanmaya başlamamız lazım. Derbi takımı değiliz. Psikolojik olarak çok önemli bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Neden Dany'i sağ bekte oynatmıyorlar ki ? Milli takımında da sağ bek oynuyor bu adam ve gayet başarılı oluyor.
    Geçen hafta sağ bek oynamıştı. Ersan cezalı olduğu için mecburen stopere geçti.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Evet hem Ersan hem Sivok olmadığı için mecbur stoper oynadı Dany. Böyle bir maçta Necip'i stopere koymak daha riskli olurdu

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Beşiktaş Futbol Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Galatasaray ile yapılan derbi maçta bir pozisyonda sakatlanan kaleci Cenk Gönen'in yanına gittiğinde, yaşadığı olayı hatırlamayan Cenk'in bilincinin yerinde olduğunu söyledi.

Karanlık'ın Cenk Gönen hakkında BJK TV'de yaptığı açıklamalar, kulübün resmi internet sitesinde de yer aldı.

"OLAYI TAM HATIRLAMIYORDU"
    Galatasaray maçında Cenk Gönen'in bir çarpışma yaşadığını anlatan Ertuğrul Karanlık, "Kaşında bir yaralanma vardı. Yanına gittiğimizde yaşadığı olayı tam hatırlamıyordu ama bilinci yerindeydi. Sorduğumuz sorulara istediğimiz gibi cevaplar verdi. Gerekli müdahaleleri yaptık. Öyle bir ortamda, 50-60 bin seyirci bağırıyor, kolay bir durum değil. Orada sakin kalıp bir karar vermem gerekiyordu. Rakip takım oyuncusu gelip 'çıkar, çıkar' diyor. En kolayı çıkarmaktı" diye konuştu.

"SAKİN KALIP DOĞRU KARAR VERMEK GEREKİYOR"
    Karanlık, "Cenk'in değişmeme sebebi neydi" şeklindeki soru üzerine, "Maçın ardından yaptığım açıklamada, 3 oyuncu değiştirme hakkımızı kullandığımızı söylemem yanlış anlaşıldı. Böyle bir şey olduğunda, 3 oyuncu değişikliği olmadığı zaman hemen 'değiştir' diye karar daha kolay verilir. Futbolcu da oynamak istediği zaman sakin kalıp doğru karar vermek gerekiyor" ifade etti.

"CENK OYNAMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEDİ"
    "Doğru karar da 2 dakikada verilmez" diyen Karanlık, "Çünkü emin olmam gerekiyor. İnsanın sağlığı ön plandadır. Yüzde 100 emin olmak için birkaç test yapmam gerekiyordu. Hakemden soyunma odasındaki çantayı almak için izin istedim, o da onayladı. Eğer hakem izin vermeseydi Cenk'i çıkaracaktım. 'Vaktimiz varsa bazı testler yapmak istiyorum' dedim. Hocamız da 'tabii' dedi. Gelen cihazla ölçümlerini yaptık ve oynaması risk teşkil etmiyordu. Kararı verdim ve Cenk ile kararı paylaştım. En son oynayıp oynamama konusunu Cenk'e sordum. Cenk oynamak istediğini söyledi. Maç sonuna kadar kale arkasında beklememizin nedeni, sadece güvendi. Herhangi bir tıbbi ihtiyaç yoktu. İki de bir bize bakıyordu. 'Konsantrasyon maçta olsun, herhangi bir şey olursa biz buradayız' dedim. Maçtan sonra hastaneye rutin muayeneler için yollardık. Orada tamamen muayeneden geçti ve bir gece kaldı. Cenk'te herhangi bir sıkıntı bulunmuyor" diye konuştu.

"TOLGA'NIN GÖZÜNDEN HAFİF RAHATSIZLIĞI VARDI"
    Ertuğrul Karanlık, Tolga Zengin'in ise maç öncesi gözünde hafif bir rahatsızlık olduğunu söylediğini ifade ederek, "Maçın ortasında bu durumun arttığını söyledi. Devre arasında şikayeti sürünce değişikliğe gittik. Tolga bugün hastaneye gitti. Kontrolden geçti ve akşam antrenmana çıktı" dedi.

"BİRKAÇ TANE UZMANLIK BELGEM VAR"
    Karanlık, doktor olmadığı yönündeki iddialarla ilgili soru üzerine, "Bugün hakkımda basında çıkan haberler baştan sona yalandır. Bütün eğitimimi Almanya’da aldım. Tıp fakültesini, uzmanlık eğitimini herşeyi Almanya'da bitirdim. Birkaç tane uzmanlık belgem var. İngiltere, Yeni Zelanda ve Dubai’de uzman doktor olarak çalıştım" şeklinde konuştu.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Dany'de 2. derece yırtık varmış 2 hafta yok.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, "Türkiye'de en iyi hücum hattı bizde" dedi.
    Bu sezon ligde attığı 12 golle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Almeida, federasyonun Tam Saha Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
    Kariyerinin en verimli sezonunu geçirmesini takım içindeki uyuma bağlayan Almeida, "Ne kadar çok pas gelirse bir santrforun gol atması o kadar kolay oluyor. En iyi ve mutlu sezonlarımdan birini yaşıyorum. Bana duyulan güven de beni motive ediyor." ifadelerini kullandı.
    "SIMAO VE Q7 İLE OYNARKEN..."
    Bu yıl ki kadrolarını, Beşiktaş'ın 2010-2012 yılları arasındaki Simaolu, Quaresmalı kadrosuyla kıyaslayan Hugo Almeida "Ünlü oyuncularla oynadığımız zaman işler bu kadar iyi gitmemişti. Şu anda ise birbirimizi tamamlıyoruz. Örneğin Gökhan Töre çok yetenekli ve büyük bir potansiyeli var. Türk futbolu için çok önemli bir yıldız olabilir." diyerek genç oyuncunun performansını ön plana çıkardı.

Devamını okumak isteyenler şu linke tıklayabilir: http://www.ntvspor.net/haber/gunun-h...um-hatti-bizde

30. Default

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Dany'de 2. derece yırtık varmış 2 hafta yok.
    Yersen.............
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Mesaj Yetkileri