ban genc akedemisi ve genc kalecileri olan bi klüp soylerseniz arıyorumda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ban genc akedemisi ve genc kalecileri olan bi klüp soylerseniz arıyorumda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
klup olarak deilde isim werebilirim...hangi ulke kardes??
bunu oyuncu istek başlıgı altında yazman gerekirdi ama en ii kalecilerin milanda oldugunu soyleyebilirim
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
ewet yanlış yere açmışın konuya gelince birazdaha açarmısın hangi ligden istiyon falan
Türkiye'den fenerbahçenin altyapısında çok iyi kaleciler var.Volkan Babacan,Ali Melih, Peter Akman -gerçi 2006'da başka bir takımda başlıyor ama fenerin altyapdan çıkma-
valla fm 2006 yı ne zamandır oynuyorum hiç kötü kaleci görmedim özellikleri hiç olmayan kaleciler bile panter kesiliyo o yüzden bütün takımların kalecileri çok iyi![]()
galatasarayın 3 kaleciside çok iyi....
bende böle gördüm vallaOriginally Posted by kovboy_18
bence en iyi kaleciler fenerden cıkıyo.volkan demirel,volkan babacan.ali melih,akman peter cavit......
isim olarak polat keser,volkan babacan,aykut erçetin,volkan demirel,gokhan tokgoz vs vs
bir de jeffersonOriginally Posted by alexx20fb
Abİ Tabİkİ FenerbahÇe Nİn Altyapisindan Çikio Kalecİİler Daha Sonra Hsv Mİlan Man Utd Ajax Celtİc ÖnerebİleceĞİm Takimlaar
Türklerden fener de gerçkten iyi kaleciler var.Ama avrupa klüplerindende villareal ve A.madrid te iyi oyuncular var gerçekten ..