Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
1 ile 30 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Threaded View

fb'nin oynadıgı futbol çok iyi gözükmese de bizden ve bjkden bir adım önde. yani puanlar eşit olmuş olsaydı bile fb oyun olarak biraz önde. çünkü konsantrasyonu çok üst seviyede ve lige çok uygun bir futbol oynuyor. mesela geçen hafta elazıg deplasmanında aynı duruma biz düşseydik 1 puanı kurtaramazdık.
    bir düşüş yaşadı evet. hatta bu forumda da yaşayacagını söylemiştik hatta özel mesajla bir arkadaşa da yazmıştım. aboo ile bir tartışmamız üzerine mwaru'ya yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. dediklerim aynen çıktı.
    artık fenerbahceli oyuncular yorgunlar, kafa olarak da yorgunlar her maçı inanılmaz mücadele ile götürmekten de yorgun düştüler. fakat bence fb'nin kadro derinliği ersun yanal tarafından dogru düzgün kullanıldıgı takdirde bu periodu en az kayıpla atlatabilirler. bu maç zor maç olacaktır. genclerbirliği en kötü oldugu sezonda da en iyi oldugu sezonda da 4 büyükler ile kafa kafaya oynamak gibi bir alışkanlıga sahip. sözün özü ne sonuç çıkarsa çıksın süpriz olmaz ve güzel bir maç olacaktır.

edit: he bir de deniz naki manyağı var. oynar umarım şenlik olur belki
    Last edited by davidvilla : 27.Şubat.2014 at 19:08

Mesaj Yetkileri