1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Talimat değişirken Fenerbahçe için değiştiği söyleniyordu ama şimdi görüyoruz ki sezon sonuna kadar seyircili maç oynayamayacağız çünkü her deplasmanda 2 saniyelik küfür de olsa ceza verilecek ve saha kapatılacak.

Bu kadar göstere göstere Fenerbahçe'yi aşağı çekmeye çalışanlara tepkisiz kalınmayacaktır elbette, ligden çekilmeyi kim ortaya attı bilmiyorum pek öyle bir şey olacağını da sanmıyorum ama istifaya davet edeceklerdir TFF'yi muhtemelen.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Derbilerden sonra oynarsınız seyircili, deplasman yasağı malum.

Talimat olayı ise komple rezillik. Sezon ortasında değişmesi saçma, sonra sıfırladık denmesi ayrı saçma, bu hafta ise bu sıfırlamanın sadece bir kerelik olduğunun ortaya çıkması über saçma.

Nesil
    2007

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Talimat değişirken Fenerbahçe için değiştiği söyleniyordu ama şimdi görüyoruz ki sezon sonuna kadar seyircili maç oynayamayacağız çünkü her deplasmanda 2 saniyelik küfür de olsa ceza verilecek ve saha kapatılacak.

Bu kadar göstere göstere Fenerbahçe'yi aşağı çekmeye çalışanlara tepkisiz kalınmayacaktır elbette, ligden çekilmeyi kim ortaya attı bilmiyorum pek öyle bir şey olacağını da sanmıyorum ama istifaya davet edeceklerdir TFF'yi muhtemelen.
    Hadi inşallah

Talimat cidden çok saçma ve kötü kullanıma çok müsait. Hangi akla hizmet, hangi düşünceyle bunu yaptılar diyeceğim de TFF başkanını hatırlıyorum; seyirci olmasın daha iyi, bile diyebilecek bir insan. O yüzden TFF yönetimi değişmeden TFF'den ve onun rezil kararlarından illallah demeye devam edeceğiz.

Mesaj Yetkileri