Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
Lider olduğumuz için haksızlıkları söylemeyelim mi ?
Açık ara liderken söylemiyordu kimse zaten birşey, ben de onu diyorum. Hakeme rağmen, engellemeye rağmen kazanıyoruz diyen yoktu. Fark azaldı, işler değişti. Bilmiyorum belki de bana cevap vermedin ama, aynı şeyden bahsetmiyoruz bence.
Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
bu kısımla ilgili cevap vereyim. bizim ülkemizde ağlamayana meme yok kardeşim geçen 2 sene gs ağladı şimdide biz ağlıyoruz. benim için sıkıntı yok izlemiyorum bile şahsen adamlar rezil ediyorsada kendilerini rezil ediyor.
Bence bunun adı ağlamak değil, o tabir ağır. Biz ilk sene sadece play-off için tepki verdik çünkü bize göre Fenerbahçe'nin puanı silinirse diye alınan bir önlemdi. Geçen sene de Fatih Terim üzerinden serzeniş oldu.

Bu tarz şeyleri anormal karşılamıyorum, dediğin gibi bağıran haklı. Ancak Fenerbahçe abartmaya başladı. Gösterdikleri pozisyonların yarısı temiz. Söyledikleri bazı şeyler de çarpıtma. Kaldı ki bu hafta hem açıklama hem de TFF'ye gidildi zaten. Bu telaş niye, bence Fenerbahçe için şampiyonluk dışında bir ihtimal yok. 2.lik dünyanın sonu gibi birşey.

Edit: Seçim olmasa takımı çekebilirdik, havuzdan çıkarız gerekirse, takımı da çekeriz. 15 dakika sonra yanlış duymadıysam, hükümetin yanındayız.

Havuzdan çıkma tehditleri Fenerbahçe'nin şampiyonluk sayısını geçti galiba.