Sayfa 79 / 94 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon
2,341 ile 2,370 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    adam inşallah oynamıyordur bu oyunu
    Zannetmem. Milli Takım yüzünden başına gelmedik kalmadı. Arap zannedip vize vermiyorlar. Zaten yakışıklı olduğundan kızlar peşini bırakmaz. Eve kapanıp FM oynadığını hiç sanmam. Sosyal hayatı çok kuvvetli diye düşünüyorum. Gezmeyi seviyor. Ailece fanatik Fenerbahçeliler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Zannetmem. Milli Takım yüzünden başına gelmedik kalmadı. Arap zannedip vize vermiyorlar. Zaten yakışıklı olduğundan kızlar peşini bırakmaz. Eve kapanıp FM oynadığını hiç sanmam. Sosyal hayatı çok kuvvetli diye düşünüyorum. Gezmeyi seviyor. Ailece fanatik Fenerbahçeliler.
    Herkes çok olumlu konuşuyordu İbrahim Serdar için, niye bu kadar kötü bir profil sundunuz ?

Yine şaka gibi bonservis ücreti talepleri devam ediyor beyler, Boşuna ümitlenmeyin

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.
    Oyundan sponsor isimlerini cikartmamiz istendi. Bu nedenle Caykur Rizespor'da artik Rizespor, Medical Park Antalyaspor'da Antalyaspor vs. vs.

Oturma kapasitesine editor'de bakiyorum simdi ve oturma kapasitesi 41903. Herhangi bir sorun yok. Hatta yama cikmadan önce test ederken bilhassa Besiktas'in avrupa maclarini yeni stada gectikten sonra nerede oynadigini test ettim ve yeni statta oynuyordu.

Bu nedenle herhangi bir ozensizlik oldugunu dusunmuyorum. Istersen yanlis bir yama kullanmadigindan emin olup bir daha dene.

10 m € istenen oyuncuya 7 verince kabul ettiler ama brezilya'dan oyuncu beşiktaşa gelmiyor arkadaş. Klüpten aldığının 2 katını veriyorum yine gelmiyor. Bakalım neler olacak. Transferler fiyasko gibi şimdilik.

Oyuncu profillerinde değişiklikler varmı ?

Eğer güncelleme kayıtlı oyuna etki ediyorsa, ilk defa bir Türk takımına savunma yönünde antreman yapmamı söyledi gözlemci.
    Fenerbahçe ile oynuyorum Bursaspor'a dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by bangbangstar View Post
    10 m € istenen oyuncuya 7 verince kabul ettiler ama brezilya'dan oyuncu beşiktaşa gelmiyor arkadaş. Klüpten aldığının 2 katını veriyorum yine gelmiyor. Bakalım neler olacak. Transferler fiyasko gibi şimdilik.
    küme düşmede serbest kalma maddesi ekle onuda sıfır yap ayrıca normal serbest kalma maddesi ekle onuda 50-60 milyon euro yap birde 10 k lık milli maç primi attır dene bakim kabul etcekmi

Quote Originally Posted by mete14 View Post
    Oyuncu profillerinde değişiklikler varmı ?
    var ......

caner tam beklediğim gibi olmuş elinize sağlık ama benim anlamadığım sow'un taç kullanması 4 iken neden 8 oldu birde driblingi 10 da kalmış

Atiba veli yine yerlerde. Bu adamları kim izliyor ve derecelendiriyor ? Atiba'nın tacklling nasıl olurda 11 olur anlamış değilim.

Roberto Carlosun Profılınde Gelişme Varmı Acaba ?

Bende 4 tane maç yaptım şu ana kadar.Şunu söylemek istiyorum takımınızın üzerinde daha bir hakim olduğunuzu hissediyorsunuz.Yaptığınız değişiklikler daha net etki ediyor oyuna.Kanatlarınız hızlıysa ve iyi orta açıyorsa sonuca gitmeniz daha kolay olacak gibi.Tabi ki daha fazla maç yapmak ve daha farklı takımlarla test etmek daha iyi sonuçlar verecektir.Şuan için her şey iyi gidiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Güncellemeyi yükleyip göz atalım dedik Steam'e bağlanamıyoruz iyi mi (:
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Yeni bir güncelleme geldiğinde, eski sürümlerde kullandığımız taktiklerin yeni sürümde işlememesinin sebebi nedir? Yaklaşık 4 yıldır böyle bir durum var Football Manager'de. Oyunculara verdiğimiz talimatlar ve oyun şeklimizi yeni gelen güncelleme nasıl etkileyebiliyor?

Örneğin benim taktiğimdeki en önemli amaç. kanatlardan hızlı atağa çıkarak defansı dengesiz yakalamak ve golü bu şekilde bulmaya yönelik. Fakat yeni gelen güncellemede bu talimatı oyuncular bir türlü yerine getirmiyor, ruhsuz bir futbol oynuyor. Talimatları da değiştirmek istemiyorum çünkü takımımı bu şekilde oynatmak istiyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Yeni bir güncelleme geldiğinde, eski sürümlerde kullandığımız taktiklerin yeni sürümde işlememesinin sebebi nedir? Yaklaşık 4 yıldır böyle bir durum var Football Manager'de. Oyunculara verdiğimiz talimatlar ve oyun şeklimizi yeni gelen güncelleme nasıl etkileyebiliyor?

Örneğin benim taktiğimdeki en önemli amaç. kanatlardan hızlı atağa çıkarak defansı dengesiz yakalamak ve golü bu şekilde bulmaya yönelik. Fakat yeni gelen güncellemede bu talimatı oyuncular bir türlü yerine getirmiyor, ruhsuz bir futbol oynuyor. Talimatları da değiştirmek istemiyorum çünkü takımımı bu şekilde oynatmak istiyorum.
    Nedeni bir onceki taktiginin mac motorunun zaaflarindan faydalaniyor olmasi.

Mac motoru gelistikce, bu tip zaaflar ortadan kalkiyor ve taktik islememeye basliyor. Veya yeterince buyuk olmayan bir yorgan kullaniyormus gibi gibi ya ayaklar disarida kaliyor, ya omuzlar. Yani kazanmak icin bir onceki mac motorunun zaafini kullanmak yerine, yeni mac motorunun zaafini kullanmak zorunda kaliyorsun. Ozellikle takiminin kalitesinin ustunde bir basari kazanmaya calisiyorsan.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Normalde zaaflara göre taktik yapmıyorum, daha doğrusu maç motorundaki zaaflara dikkat etmiyorum. Kendi oyun mantaliteme göre taktik yapıyorum fakat dediğiniz gibi takımın kadro kalitesinin üstünde bir başarı yakalamayı amaçlıyorum.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Normalde zaaflara göre taktik yapmıyorum, daha doğrusu maç motorundaki zaaflara dikkat etmiyorum. Kendi oyun mantaliteme göre taktik yapıyorum fakat dediğiniz gibi takımın kadro kalitesinin üstünde bir başarı yakalamayı amaçlıyorum.
    Bilerek yapiyorsun demek istemedim. Mesela bir onceki surumde kanat oyunculari ucup gidiyordu surekli. Bu esasinda cok da gercekci bir sey degildi. Bu surumde ise bu biraz torpulendi ve esasinda cok cesitli yollarla goller oluyor.

Hala 3-4 ariza var, oynadikca gorursunuz. Ozellikle kanat oyuncularinin topu iceriye cevirmek yerine cogunlukla kaleye vurmayi denemesi bir sure sonra isyan bayraklarini actiracaktir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

daha 1 maç oynadım. Henüz yorum yapmak için erken ama bir sonraki oyunu almayı düşünmüyorum artık

bu güncelleme benim kayıtlı oyunuma etki etmedi sanırım yani çoğu kişi işte çaykur rize rizespor oldu diyorlar o hala aynı beşiktaş spor komkeksi yazıyordu buda düzelmemiş ama bu güncellemede düzeldi diyorlar bu güncellemenin kayıtlı oyunda nasıl kullancam ben arkadaşlar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by kasva58 View Post
    bu güncelleme benim kayıtlı oyunuma etki etmedi sanırım yani çoğu kişi işte çaykur rize rizespor oldu diyorlar o hala aynı beşiktaş spor komkeksi yazıyordu buda düzelmemiş ama bu güncellemede düzeldi diyorlar bu güncellemenin kayıtlı oyunda nasıl kullancam ben arkadaşlar
    Veritabanındaki değişiklikler kayıtlı oyunlara etki etmez.
    Screw you guys, I'm goin' home

Quote Originally Posted by kasva58 View Post
    Güncellemenin kayıtlı oyununuza etki eden kısmı sadece maç motorunda yapılan yenilikler. onun dışında değişimler için yeni oyun açmanız gerekiyor.

Ben Tavsiye ediyorum, henüz 2 resmi maç oynadım. hazırlık maçlarıyla birlikte gördüm ki oyun motorunda değişiklikler yapılmış.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Biraz maç motorundan bassedermisiniz maç motoru ne alemde

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    Güncellemenin kayıtlı oyununuza etki eden kısmı sadece maç motorunda yapılan yenilikler. onun dışında değişimler için yeni oyun açmanız gerekiyor.

Ben Tavsiye ediyorum, henüz 2 resmi maç oynadım. hazırlık maçlarıyla birlikte gördüm ki oyun
    motorunda değişiklikler yapılmış.
    yeni oyun açmama değer mi diğer yenilikler peki şuan sivassporla çok iyi takım kurdum kasım 2015 yılındayım ama kadro personel alt yapı falan hepsi çok iyi oldu sizce yeniden kariyer açmalı mıyım ?

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

ben bu yamayı da beğenmedim açıkçası...Savunma ve orta sahalar felaket yine..
    Last edited by antiochia : 28.Şubat.2014 at 22:48

hocam fazlada ilerlememişsiniz aslında. ben 2022 yılındaki kariyerimi sonalndırıp yeniden başladım. maç motoruna gelince yenilikler yapılmış bunu gözle görebiliyorsunuz. en çok gözüme çarpan değişiklik ise savunma arkasına atılan topların her seferinde gol pozisyonu yaratmaması. artık atılan topların çoğunu geçirmiyor defanslar. dediğim gibi fazla oynamadım 3 resmi maç oynadım. direkten dönen toplar yine fazla. drogba aynı pozisyonda 2 kez direğe attı topu geçen maç. yani yine maç motoru bildiğini okuyor diyebilirim. o topun girmemesi gerekiyorsa bir şekilde ya direkten dönüyor yada kaleci buffon kesiliyor. kader gibi birşey

ben yeni oyun açmanızı tavsiye ediyorum. zaten içinizde ukte kalır açmazsanız emin olun bir süre o kariyere devam edip, yeni kariyer açıcaksınız

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Vay arkadaş direkler gene varsa çekilmez ya çıldırtıyor beni direkler 1 defa çarpsa neysede nerde görülmüş her maç 3-4 tane direk yahu.

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    hocam fazlada ilerlememişsiniz aslında. ben 2022 yılındaki kariyerimi sonalndırıp yeniden başladım. maç motoruna gelince yenilikler yapılmış bunu gözle görebiliyorsunuz. en çok gözüme çarpan değişiklik ise savunma arkasına atılan topların her seferinde gol pozisyonu yaratmaması. artık atılan topların çoğunu geçirmiyor defanslar. dediğim gibi fazla oynamadım 3 resmi maç oynadım. direkten dönen toplar yine fazla. drogba aynı pozisyonda 2 kez direğe attı topu geçen maç. yani yine maç motoru bildiğini okuyor diyebilirim. o topun girmemesi gerekiyorsa bir şekilde ya direkten dönüyor yada kaleci buffon kesiliyor. kader gibi birşey

ben yeni oyun açmanızı tavsiye ediyorum. zaten içinizde ukte kalır açmazsanız emin olun bir süre o kariyere devam edip, yeni kariyer açıcaksınız
    benim için önemli olan bu fikstür olayı 2 günde bir maç yapmak çok kötü sanırım bu da yeni kariyer başlatmadan aktif olmayacak en iyisi yeni bir kariyer açmak

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Korkarak yeni oyuna başlayacağım şimdi umarım memnun kalırım yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil gibi...
    turksportal...

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Korkarak yeni oyuna başlayacağım şimdi umarım memnun kalırım yorumlara bakılırsa pek iç açıcı değil gibi...
    Bence bahsedildiği kadar kötü değil. Önceden de değildi. Ben GS'le açtım yeni kariyer gayet iyi şu an. Yaptığın doğrular ve ya yanlışlar maç motorunu etkiliyor.

Ancak Sneijder'den hangi rolde verim alabiliyorsunuz? Ben geldiğinden beridir Sneijder'i oynatamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Default Football Manager 2014 | 14.3.0

Quote Originally Posted by jAsain View Post
    Bence bahsedildiği kadar kötü değil. Önceden de değildi. Ben GS'le açtım yeni kariyer gayet iyi şu an. Yaptığın doğrular ve ya yanlışlar maç motorunu etkiliyor.

Ancak Sneijder'den hangi rolde verim alabiliyorsunuz? Ben geldiğinden beridir Sneijder'i oynatamadım.

Tuhaf gelecek ama sneijder den en çok verimi gizli forvet rolünde aldım ben bu seride Yüksek bitiriciliği ile baya da bir gol atmışlığı vardı. Ofansif ortasaha AMC destek'de de verimli oldu.

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Tuhaf gelecek ama sneijder den en çok verimi gizli forvet rolünde aldım ben bu seride Yüksek bitiriciliği ile baya da bir gol atmışlığı vardı. Ofansif ortasaha AMC destek'de de verimli oldu.
    Sağ olasın deneyeceğim ben de

Sayfa 79 / 94 İlkİlk ... 2969777879808189 ... SonSon

Mesaj Yetkileri