Quote Originally Posted by manager725 View Post
İnönü Spor Kompkeksi Vodafone Arena olmuş şimdi İnönü Kompleksi. Sağolun 'k''yı düzeltmişsiniz ama Vodafone Arena nerde? Oturma kapasitesi desen o da düzeltilmemiş. Bunlar küçük şeyler gibi gözükebilir ama ben oyunu layıkıyla oynamak istiyorum. Avrupa maçlarını TTArena yazılı stadta oynamak istemiyorum. Eee düzelt diyeceksiniz ama herkes farkında değil ki millet 2-3 sene ilerliyor sonra bu süprizle karşılaşıyor. Bunun tek açıklaması özensizlik. Editor'den bile değiştirilebilecek bir işi küçük görüp değiştirmemek tamamen rezillik.
Oyundan sponsor isimlerini cikartmamiz istendi. Bu nedenle Caykur Rizespor'da artik Rizespor, Medical Park Antalyaspor'da Antalyaspor vs. vs.

Oturma kapasitesine editor'de bakiyorum simdi ve oturma kapasitesi 41903. Herhangi bir sorun yok. Hatta yama cikmadan önce test ederken bilhassa Besiktas'in avrupa maclarini yeni stada gectikten sonra nerede oynadigini test ettim ve yeni statta oynuyordu.

Bu nedenle herhangi bir ozensizlik oldugunu dusunmuyorum. Istersen yanlis bir yama kullanmadigindan emin olup bir daha dene.