steam : aytekin79
Nasıl bir adamsa artıkLobi çalışmaların zayıf kalmış üstat
![]()
Luis Manuel iyi bir oyuncu.Artık yavaş yavaş Avrupa'da vurgun zamanı geldi![]()
Altyapı'nı ne kadar iyi tutarsan tut. Genç yetiştirme ağın, Gençlik sorumlun ve tabiki ülkelerin regen değerleri önem kazanıyor.
Hazırlık döneminde olduğumuz dönemde oyuna güncelleme gelmesi iyi oldu. Hazırlık maçlarını ayarlayıp işleyişe bakmak gerekumarım keyifli kariyerler yapabiliriz
FM'nin bu serisinde takımların efsanesi ve simgesi olmak daha kolay gibi geldi. Fakat ben genelde çok düşük itibarlı takımları yönettiğim için aldığım başarılardan dolayı o listeye daha kolay girmiş olabilirim.Mesela şuan K.Çekmecespor'un simgesi haline geldim, tabii daha büyük itibarı olan takımlarda bu daha zor olabilir.
![]()
Kullandığım skini defaulta çekmek durumunda kaldım , güncellemeyle biraz sıkıntı çıktı , neyse devam edelim2 transfer daha yaptık şimdi paylaşıyorum onları da
Takıma 4 genç oyuncu kiraladık. Gençleri kiralama felsefemiz aynen devam ediyor. Bunların arasından 1-2 sinin bonservisini alabilirsek ileride iyi olur. Bir de eskiden imzaladığımız fakat takıma yeni katılan Brezilya'lı Sidnei var. Çocuğu hiç oynatmamışlar profilinde gelişme göremedim. 16 yaşında nasılsa 18'i de öyle kalmış![]()
Monaco'nun yetenekli gençlerinden biri daha. Kurzawa gibi kapabilirsek ileride çok güzel olur.
Bu forveti İnter'den kiralamamızın en büyük sebeplerinden biri de Basel'in geçen sene gol yüküne katkısı olması ayrıca bu sene de kiralayacaklardı biz ellerinden kaptık
Yunus Malli ile anlaşıp kaynaşsınlar diye bir Türk regen'i kiralamış olduk
Sidnei
Transferler güzel![]()
Rodrigo Gomez için fiyat istedi Athletico Madrid , ben de almayacaklarını düşünüp 20 milyon dedim.Kabul ettilerNeyse iptal ettim transferi. Gomez'i satacaksak çok yüksek fiyata satmalıyız. Şöyle 30 - 35 olsa kabul .Zaten taraftar ,yönetim herkes seviyor valla ipimizi çekerler
![]()
Neyseki forvet konusunda sıkıntımız yok. Ongenda 2-3 ay sakatlandı![]()
Ongenda kötü olmuş![]()
Transferler güzel, Stoper arai yi aldın mı hızı muhteşem bir defansboyundan dolayı defansif ortasaha da oynayabilir
![]()
Arai'nin ne enteresan profili var öyle. Micah Richards'a benziyor biraz.Rojas'ı Melbourne Victory'den tanıyorum. FIFA 12'de Harry Kewell oraya transfer olduğu için sürekli o takımı alıyordum, iyi topçusudur.
![]()
Hazırlık dönemi pek iyi geçmemiş ama sorun çıkmaz sanırım. Wolsburg maçında Benaglio test yazıyor neden öyleKalecileri kim ayrıca
![]()