Tahmin edildiği gibi Cüneyt Çakır yönetecekmiş.
Fenerbahçe Saraçoğlu'nda puan kaybetmez diye düşünüyorum, şayet kaybederlerse Şampiyonluğu unutsunlar.Takım çok çok zor toparlanır.
Bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk çok zor.Futbolcular da Ersun hoca da bunun bilincindedir.Geçen hafta da elazığ zor deplasman ilk yarı işi bitiremezsek kazanmamız zor demiştim nitekim öyle oldu.Bu maç için de geçerli ikinci yarıya bırakırsak Gençlerin direnci artar.
Alkaralar kazanıp Başkent'e dönerler umarım.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Fenerbahcenin patlama maci olacak diye dusunuyorum skor tahminim 2-0 yada 3-1.
Oylamada Gençlerbirliği'ne verdim oyumu, temennim o yönde. Ancak mantıklı baktığımız zaman Fenerbahçe muhtemelen en az 2 farklı kazanacaktır. Kadro çok geniş, üstelik maç takvimleri de çok rahat. Evinde olmanın avantajını da kullanarak bu sene çok da iyi olmayan Gençlerbirliği'ni rahatlıkla yenecektir.
Stancunun 1 golü var.
fb'nin oynadıgı futbol çok iyi gözükmese de bizden ve bjkden bir adım önde. yani puanlar eşit olmuş olsaydı bile fb oyun olarak biraz önde. çünkü konsantrasyonu çok üst seviyede ve lige çok uygun bir futbol oynuyor. mesela geçen hafta elazıg deplasmanında aynı duruma biz düşseydik 1 puanı kurtaramazdık.
bir düşüş yaşadı evet. hatta bu forumda da yaşayacagını söylemiştik hatta özel mesajla bir arkadaşa da yazmıştım. aboo ile bir tartışmamız üzerine mwaru'ya yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. dediklerim aynen çıktı.
artık fenerbahceli oyuncular yorgunlar, kafa olarak da yorgunlar her maçı inanılmaz mücadele ile götürmekten de yorgun düştüler. fakat bence fb'nin kadro derinliği ersun yanal tarafından dogru düzgün kullanıldıgı takdirde bu periodu en az kayıpla atlatabilirler. bu maç zor maç olacaktır. genclerbirliği en kötü oldugu sezonda da en iyi oldugu sezonda da 4 büyükler ile kafa kafaya oynamak gibi bir alışkanlıga sahip. sözün özü ne sonuç çıkarsa çıksın süpriz olmaz ve güzel bir maç olacaktır.
edit: he bir de deniz naki manyağı var. oynar umarım şenlik olur belki![]()
Last edited by davidvilla : 27.Şubat.2014 at 19:08
Fenerbahçe çok net bir şekilde kazanacaktır. 3-0, 4-0 veya 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Fenerbahçe'nin direncini kıracak olan tek şey, deplasmanda puan kaybı bekledikleri Galatasaray'ın yenmesi, ardından haftaya Trabzonspor deplasmanında puan kaybı ve puan farkının 1e düşmesi![]()
İlk golü Gençlerbirliği atarsa, Fener bu maçı asla kazanamaz bence.Çok büyük bir stres var üzerlerinde.
Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın bu saatten sonra (derbiler dışında) evinde puan kaybedeceğine zerre ihtimal vermiyorum. Olağanüstü bir şey olmadığı halde sonucu açık bir maç.
...
eskiden de boyle miydi bilmiyorum, hatirlamiyorum daha dogrusu. sampiyonluk yarisinda kalan maclar 5-6 hafta kala konusulurdu. biz daha 20.haftada buna basladik (: yarisin stresi icin biraz erken degil mi (: misal, fenerin bu kadar forvetsiz kalacagini kim hesap edebilirdi. ayni seyin diger takimlara da olmasi ihtimali yok mudur. o yuzden bence her hafta "eyvah sampiyonluk gidiyor" stresine girmenin luzumu yok. lig uzun bir maraton, son viraja girilene dek bu yaris devam eder. su macta puan bile kaybetsek sadece bir kaza olur, telafisi icin cok firsatlar olacak. bu ligde bir bayern munih yok neticede, kalan maclarin tamamini kazanacak bir takim goremiyorum ben.
mac icin ofansif acidan rahatlamis olacaz, eksikler buyuk olcude kapandi. genclere karsi istanbulda hep farkli kazaniyoruz son zamanlarda. puan kaybi yasanmasini uzak bir ihtimal olarak goruyorum. tek onemli eksik b alves.
Muhtemel Kadro
Fenerbahçe evinde zorlanmadan alır ama gençler bir sürpriz yapsa fena da olmazdı![]()
Fenerbahçe seyircisiz oynayacakmış?
Gençlerbirliği çok formsuz şu aralar, Fenerbahçe 2-1 kazanır.
Seyircisiz ise işler değişir. Fenerbahçe 2-0 yener veya illa gol yerse de bir tane yer 2-1 kazanır.
5-0 alırız. Seyirci olsa 7-0 olurdu.
Bu kadar kötü futbolun bir dönüşü olur.
Fenerbahçenin bayan seyircisi erkekler kadar etkili olmasada Türkiyenin bana göre en etkili bayan seyircisidir cezalı maçlarda bunu gördük stadın büyük bir kısmı yine dolucaktır.
Gençlerbirliği son 4 maçında bir puan almış, çıkışa geçecekleri maç bu maç değil. Fenerbahçe vasat oynasa dahi rahat alır maçı, hatta puan farkı açılır bu hafta bence.
ligde deplasmanda en az gol atan takımla oynuyoruz bu maçtada puan bırakmayız umarım
Bu maçta 2-3 gollük bir galibiyet bekliyorum inşallah kazanırız
Bilmeyenler için söyleyeyim, bu maç Lig TV tarafından şifresiz olarak yayınlanacakmış. Lig TV sitesine girerek izleyebilirsiniz maçı.
Valla ben takıma güvenmi,yorum ama zor da olsa kazanırlar diye umuyorum. Zaten kazanamazlarsa bavullarını toplasınlar artık
Volkan - Gokhan - Egemen - Bekir - Caner - M.Topal - Emre - Alper - Sow - Emenike - Kuyt
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Gençlerbirliği
1 Ramazan Köse
6 Ante Kulusic
15 Artem Radkov
42 Hakan Aslantaş
58 Uğur Çiftçi
8 Radosav Petrovic
19 Jean Jacques Gosso
20 Doğa Kaya
21 Jimmy Durmaz
10 Ermin Zec
28 Bogdan Stancu
yedekte forvet yok, hepsi sahada. mutlaka sonuc almamiz lazim, B plani pek yok gibi
23 Mert Günok
3 Hasan Ali Kaldırım
24 Michal Kadlec
14 Raul Meireles
21 Selçuk Şahin
38 Mehmet Topuz
48 Salih Uçan