Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Default Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Tahmin edildiği gibi Cüneyt Çakır yönetecekmiş.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Fenerbahçe Saraçoğlu'nda puan kaybetmez diye düşünüyorum, şayet kaybederlerse Şampiyonluğu unutsunlar.Takım çok çok zor toparlanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok rahat ve farklı bi galibiyet bekliyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Bu maçta puan kaybedersek şampiyonluk çok zor.Futbolcular da Ersun hoca da bunun bilincindedir.Geçen hafta da elazığ zor deplasman ilk yarı işi bitiremezsek kazanmamız zor demiştim nitekim öyle oldu.Bu maç için de geçerli ikinci yarıya bırakırsak Gençlerin direnci artar.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Alkaralar kazanıp Başkent'e dönerler umarım.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahcenin patlama maci olacak diye dusunuyorum skor tahminim 2-0 yada 3-1.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Oylamada Gençlerbirliği'ne verdim oyumu, temennim o yönde. Ancak mantıklı baktığımız zaman Fenerbahçe muhtemelen en az 2 farklı kazanacaktır. Kadro çok geniş, üstelik maç takvimleri de çok rahat. Evinde olmanın avantajını da kullanarak bu sene çok da iyi olmayan Gençlerbirliği'ni rahatlıkla yenecektir.

Stancunun 1 golü var.

fb'nin oynadıgı futbol çok iyi gözükmese de bizden ve bjkden bir adım önde. yani puanlar eşit olmuş olsaydı bile fb oyun olarak biraz önde. çünkü konsantrasyonu çok üst seviyede ve lige çok uygun bir futbol oynuyor. mesela geçen hafta elazıg deplasmanında aynı duruma biz düşseydik 1 puanı kurtaramazdık.
    bir düşüş yaşadı evet. hatta bu forumda da yaşayacagını söylemiştik hatta özel mesajla bir arkadaşa da yazmıştım. aboo ile bir tartışmamız üzerine mwaru'ya yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam. dediklerim aynen çıktı.
    artık fenerbahceli oyuncular yorgunlar, kafa olarak da yorgunlar her maçı inanılmaz mücadele ile götürmekten de yorgun düştüler. fakat bence fb'nin kadro derinliği ersun yanal tarafından dogru düzgün kullanıldıgı takdirde bu periodu en az kayıpla atlatabilirler. bu maç zor maç olacaktır. genclerbirliği en kötü oldugu sezonda da en iyi oldugu sezonda da 4 büyükler ile kafa kafaya oynamak gibi bir alışkanlıga sahip. sözün özü ne sonuç çıkarsa çıksın süpriz olmaz ve güzel bir maç olacaktır.

edit: he bir de deniz naki manyağı var. oynar umarım şenlik olur belki
    Last edited by davidvilla : 27.Şubat.2014 at 19:08

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe çok net bir şekilde kazanacaktır. 3-0, 4-0 veya 4-1 gibi bir skor bekliyorum. Fenerbahçe'nin direncini kıracak olan tek şey, deplasmanda puan kaybı bekledikleri Galatasaray'ın yenmesi, ardından haftaya Trabzonspor deplasmanında puan kaybı ve puan farkının 1e düşmesi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

İlk golü Gençlerbirliği atarsa, Fener bu maçı asla kazanamaz bence.Çok büyük bir stres var üzerlerinde.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın bu saatten sonra (derbiler dışında) evinde puan kaybedeceğine zerre ihtimal vermiyorum. Olağanüstü bir şey olmadığı halde sonucu açık bir maç.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

eskiden de boyle miydi bilmiyorum, hatirlamiyorum daha dogrusu. sampiyonluk yarisinda kalan maclar 5-6 hafta kala konusulurdu. biz daha 20.haftada buna basladik (: yarisin stresi icin biraz erken degil mi (: misal, fenerin bu kadar forvetsiz kalacagini kim hesap edebilirdi. ayni seyin diger takimlara da olmasi ihtimali yok mudur. o yuzden bence her hafta "eyvah sampiyonluk gidiyor" stresine girmenin luzumu yok. lig uzun bir maraton, son viraja girilene dek bu yaris devam eder. su macta puan bile kaybetsek sadece bir kaza olur, telafisi icin cok firsatlar olacak. bu ligde bir bayern munih yok neticede, kalan maclarin tamamini kazanacak bir takim goremiyorum ben.

mac icin ofansif acidan rahatlamis olacaz, eksikler buyuk olcude kapandi. genclere karsi istanbulda hep farkli kazaniyoruz son zamanlarda. puan kaybi yasanmasini uzak bir ihtimal olarak goruyorum. tek onemli eksik b alves.

Muhtemel Kadro

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe evinde zorlanmadan alır ama gençler bir sürpriz yapsa fena da olmazdı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe seyircisiz oynayacakmış?

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Fenerbahçe seyircisiz oynayacakmış?
    hic problem degil, kadin taraftarlar da o tribunleri dolduruyor. son cezali macimizi 4-0 kazandik

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gençlerbirliği çok formsuz şu aralar, Fenerbahçe 2-1 kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seyircisiz ise işler değişir. Fenerbahçe 2-0 yener veya illa gol yerse de bir tane yer 2-1 kazanır.

Nesil
    2006

5-0 alırız. Seyirci olsa 7-0 olurdu.

Bu kadar kötü futbolun bir dönüşü olur.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Fenerbahçenin bayan seyircisi erkekler kadar etkili olmasada Türkiyenin bana göre en etkili bayan seyircisidir cezalı maçlarda bunu gördük stadın büyük bir kısmı yine dolucaktır.

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    eskiden de boyle miydi bilmiyorum, hatirlamiyorum daha dogrusu. sampiyonluk yarisinda kalan maclar 5-6 hafta kala konusulurdu. biz daha 20.haftada buna basladik (: yarisin stresi icin biraz erken degil mi (: misal, fenerin bu kadar forvetsiz kalacagini kim hesap edebilirdi. ayni seyin diger takimlara da olmasi ihtimali yok mudur. o yuzden bence her hafta "eyvah sampiyonluk gidiyor" stresine girmenin luzumu yok. lig uzun bir maraton, son viraja girilene dek bu yaris devam eder. su macta puan bile kaybetsek sadece bir kaza olur, telafisi icin cok firsatlar olacak. bu ligde bir bayern munih yok neticede, kalan maclarin tamamini kazanacak bir takim goremiyorum ben.

mac icin ofansif acidan rahatlamis olacaz, eksikler buyuk olcude kapandi. genclere karsi istanbulda hep farkli kazaniyoruz son zamanlarda. puan kaybi yasanmasini uzak bir ihtimal olarak goruyorum. tek onemli eksik b alves.

Muhtemel Kadro

Şu Meireles'in yerine Salih olsa tadından yenmez.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Gençlerbirliği son 4 maçında bir puan almış, çıkışa geçecekleri maç bu maç değil. Fenerbahçe vasat oynasa dahi rahat alır maçı, hatta puan farkı açılır bu hafta bence.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ligde deplasmanda en az gol atan takımla oynuyoruz bu maçtada puan bırakmayız umarım

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Bu maçta 2-3 gollük bir galibiyet bekliyorum inşallah kazanırız

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bilmeyenler için söyleyeyim, bu maç Lig TV tarafından şifresiz olarak yayınlanacakmış. Lig TV sitesine girerek izleyebilirsiniz maçı.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Valla ben takıma güvenmi,yorum ama zor da olsa kazanırlar diye umuyorum. Zaten kazanamazlarsa bavullarını toplasınlar artık

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Volkan - Gokhan - Egemen - Bekir - Caner - M.Topal - Emre - Alper - Sow - Emenike - Kuyt
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Gençlerbirliği
    1 Ramazan Köse
    6 Ante Kulusic
    15 Artem Radkov
    42 Hakan Aslantaş
    58 Uğur Çiftçi
    8 Radosav Petrovic
    19 Jean Jacques Gosso
    20 Doğa Kaya
    21 Jimmy Durmaz
    10 Ermin Zec
    28 Bogdan Stancu

yedekte forvet yok, hepsi sahada. mutlaka sonuc almamiz lazim, B plani pek yok gibi

23 Mert Günok
    3 Hasan Ali Kaldırım
    24 Michal Kadlec
    14 Raul Meireles
    21 Selçuk Şahin
    38 Mehmet Topuz
    48 Salih Uçan

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Bilmeyenler için söyleyeyim, bu maç Lig TV tarafından şifresiz olarak yayınlanacakmış. Lig TV sitesine girerek izleyebilirsiniz maçı.
    LigTV'nin sitesinden nasıl izleniyor ? Benim bildiğim Digiturk'ü olan ama Lig TV paketi olmayan aboneler için bu şifresiz muhabbeti. Digiturkplay'de bile izlenmiyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Sayfa 1 / 9 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri