Hoca Salih'i soktu oyuna, nereden esmiş aklına ne gerek vardı ne güzel oturuyordu çocuk yedek kulübesinde haftalarca.![]()
![]()
Hoca Salih'i soktu oyuna, nereden esmiş aklına ne gerek vardı ne güzel oturuyordu çocuk yedek kulübesinde haftalarca.![]()
![]()
Allah aşkına aynı maçı mı izliyoruz oyuncu iki elini birleştirip topun hem yönünü hem şiddetini değiştiriyor o penaltı olmayacaksa futbolda başka ne penaltı olacak? Neden penaltı değil onu açıkla o zaman ki bende öğreneyim. Hayır belki cidden yanıldığım bir nokta vardır merak ediyorum niçin?
Alper şov ve PENALTI
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bence penaltı değil, Alper oyuncunun ayağına bilerek takılıyor.
İnanılmaz bir maç izliyoruz. Bunun da alakası yok penaltı ile. Şaka gibi.
İlki penaltı ama ikincisi degil bence.
yok yok artik birsey demicem bu kadarda olmaz artik cuneyt cakir. sen birde dunya kupasinda mac yoneticeksin yahu alper kendini oscarlik yere atiyor yaziklar olsun yahu. neyse ne demisler Aglamayana Meme yok Bu ulkede.
Maçın başındandır yaratıcı bir orta saha yokluğu çekiyorduk. Kastım şu, Orta alanda topu aldığında tehlikeli bir biçimde öne koşacak adamlara servis yapabilecek bir oyuncu. Salih'in oyuna girmesi ve bunu gerçekleştirmesi bir kaç dakika sürdü.
...
yine mi penaltı leee ?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
Elini sabit tutsa neyse de adam yön veriyor topa, net penaltı. Gerçi omzuna da geliyor olabilir, kararsız kaldım![]()
Alper tekniğini, özellikle bitiriciliğini geliştirebilirse müthiş bi futbolcu olacak.
İlk penaltıyı tartışırken ikincisi gelmiş. İkinci pozisyonu kaçırdım, lig tv görüntüyü verir birazdan
Cüneyt Hoca'yı tebrik etmek lazım.Ceza sahasına girmesi yeter fenerli futbolcuların kendilerini yere attımmı hoca zaten çalıyor penaltıyı.
Al işte Gosso naptı yine hala kartı yok milletvekili mi bu dokunulmazlığımı var ?
Cüneyt Çakır üç tane penaltı ayıp olur düşüncesiyle Gosso ile Kuyt'un pozisyonunda devam kararı verdi. Şu bakış açısından bi kurtulamadık.
artık yarından itibaren bütün takım yöneticileri çıkıp videolu bi şov yapması lazım haklarının şöyle böyle yenildigi hakkında baksana işe yaramış federasyona ziyaret-basın toplantısı-taraftarın yürümesi
Eller kapalı da o kapalı ellerle adam topa vuruyor. Top gelip ele çarpmıyor.
Gosso'nun kart görmesi için birini öldürmesi gerekiyor heralde. Kuyt'a yapılan da penaltıydı.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu arada Kuyt'ın biçildiği pozisyonda neden kırmızı kart yok...
Pozisyonlari gormedim ama galiba Cuneyt Cakirin Fenere penalti calma takintisi var![]()
Penaltılara kadar 1yorumu olmayan galatasaraylı arkadaşlar Gosso nun pozisyonlarında hiç bir şey yokmuş gibi 1 cümleniz yok hatalı karar olsunda yazalım bekleyişindesiniz.
Emenike ve Kuyt berbat oynadılar bugun.Penaltı dısında gol atamamamızın nedeni de bu.
Omzuna çarpsa top öyle gitmez, bildiğin topa yön veriyor eliyle.
Yalnız bugün Gençlerbirliği'nin yerine PTT Birinci Lig'den herhangi bir takımı koysan çok daha etkili olurlardı. Kaleye gitmeyi bırak iki pas bile yapamıyor Gençlerbirliği.