Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
21. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

11 52.38%
  • Berabere Biter

5 23.81%
  • Gençlerbirliği Kazanır

5 23.81%
1 ile 30 arası toplam 248 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gençlerbirliği | STSL 23. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Alex ile sadece ve sadece 4411 oynayabilirsin bu oyuncular ile. Temposuz bir futbol oynayabilirsin. Oynanan bu futbolu görmen imkansız. Zira nedenini açıkladım.

Düşüş diyemeyiz. Fiziksel yıpranma var ama toparlayacaklardır eminim. Sürekli ilk 11'i değişen her takımda olur böyle şeyler. Kafaya takmıyorum ben zira. Bu oyuncular robot değil sonuçta. Fiziksel iniş çıkışlar olacak. Lig sonunda fiziksel direnci koruyabilmek önemli olan.

Fenerbahçe, Alex'in oynadığı sezonlarda hiç bir zaman ligde rakibe diş geçiremedi. Duran toplar ve bireysel beceriler ile gol buldu. Aksine bu sezon Fenerbahçe çok yüksek efor gerektiren zevk veren bir fizik futbolu oynadı, ki zaman içerisinde iniş çıkış dönemleri yaşatabilir bu fizik futbolu.

Ayrıca Emenike'nin topu yeterince saklayamaması ve pivot oynayamaması da etken. Webo dönünce iç saha maçlarında çok etkili olacağından şüphem yok.

Alex'in yaratıcılığından bahsederken Alex'in pozisyonundan ve mevcut stilinden bahsetmemiştim aslında. Bende bu takımda Alex'in pozisyonunda ve stilinde bir futbolcuyu gerekli görmüyorum, o konuda hemfikiriz. Önceki mesajımda yıllar önce Alex o yaratıcılık boşluğunu fazlasıyla dolduruyordu demiştim. Yani o türde nokta paslar atan, zeki ve nerede ne yapmasını bilen, pres yapabilen ve gücü yerinde bir ortasahaya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Zaten bu maçı da izlediysen farketmişsindir, orta alandaki oyuncuların ceza sahasına yaklaşınca yaptıkları pas hataları ve boşta olan oyuncuları görememeleri bir çok pozisyonun doğmasına engel oldu. Bunu gole çevirecek oyuncular çok fakat o pozisyonları santraforlara yaratacak oyuncu az. Bu yıl Caner'in olağanüstü futbolu ve mükemmel ortalarından çok faydalandı Fenerbahçe. Ama benim dediğim tarzda bir ortasaha oyuncusu da olsa çok daha fazla etkili olurlardı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Alex'in yaratıcılığından bahsederken Alex'in pozisyonundan ve mevcut stilinden bahsetmemiştim aslında. Bende bu takımda Alex'in pozisyonunda ve stilinde bir futbolcuyu gerekli görmüyorum, o konuda hemfikiriz. Önceki mesajımda yıllar önce Alex o yaratıcılık boşluğunu fazlasıyla dolduruyordu demiştim. Yani o türde nokta paslar atan, zeki ve nerede ne yapmasını bilen, pres yapabilen ve gücü yerinde bir ortasahaya ihtiyacı var Fenerbahçe'nin. Zaten bu maçı da izlediysen farketmişsindir, orta alandaki oyuncuların ceza sahasına yaklaşınca yaptıkları pas hataları ve boşta olan oyuncuları görememeleri bir çok pozisyonun doğmasına engel oldu. Bunu gole çevirecek oyuncular çok fakat o pozisyonları santraforlara yaratacak oyuncu az. Bu yıl Caner'in olağanüstü futbolu ve mükemmel ortalarından çok faydalandı Fenerbahçe. Ama benim dediğim tarzda bir ortasaha oyuncusu da olsa çok daha fazla etkili olurlardı.
    Ona şüphe yok ama o tip bir oyuncu yok piyasada. Honda da keza Milan'a gitti.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri