ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
drogba etkisini digerleriyle ayni kefeye koyamam ben. fener icin zamaninda alex neyse su anda drogba da gs icin oyle. dogrudan sonucu etkileyecek guce sahip saha icinde. zaten mac zamani kendiniz de gorebileceksiniz.
Drogba'nın kafilede olmamasına çok sevindimEğer sezon sonuna kadar bizde kalacaksa daha hevesli olmalı. İnşallah yarın umut gündoğan ,emre çolak ,melo ,sneijder 4'lüsünü görürüz sahada
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sneijder vurdumduymazsa takımda Melo'dan başka vurdumduyan(bende bilmiyorum ne anlama geliyor) yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder'de iyi hırs var bence. Deplasmanlarda genel olarak sönüğüz sorun sadece Sneijder, Drogba olsaydı keşke.
Bugünkü maçta da gördük ki rakibimiz pek iyi gitmiyor. Deplasmanlarda iki takım da genel olarak kötü sonuçlar alıyor zaten ancak evindeki maçı Gençler'e karşı penaltıyla ancak kazanabildiler. Sakatları var, yeni yeni iyileşiyorlar; performansları ne kadar böyle sürer bilinmez ama şampiyon olmak istiyorsak artık hata lüksümüz yok zira önde olan onlar zaten. Bu deplasman maçını kazanmalıyız artık.
Bu maçı kazanmamız lazım kesinlikle.Fener maçına kadar bize lazım olan seri galibiyetler.Seri-seri-seri
Fenerbahçe'nin kazanmasından sonra Galatasaraylı oyuncuların üzerinde baskı olacaktır,Rizespor'da alt sıralardan kurtulmak için taraftarının önünde dirençli bir maç oynar diye düşünüyorum,beraberlik veya galatasaray galibiyeti bekliyorum
Beraberlik ağır basıyor ama bizde Galatasarayız,ligde çıktığımız her maçı kazanmak zorundayız.
Yürüyedur Galatasarayım !
Yarın sabah Rize yolculuğuna çıkıyoruz. Hadi bakalım inşallah gülerek döneriz .
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Rıza Çalımbay'ın Rize'sini hiç beğenmiyordum, yanlış bilmiyorsam Rıza Hoca gönderildi veya gitti zaten. Bakalım bu maçı izleyince göreceğim Rize'de birşeyler değişmiş mi? Ama Galatasaray'dan puan alabilecek kadar değişeceklerini sanmıyorum.
Rıza hoca'lı kötü halleri bile almıştı orası da ayrı ama![]()
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Drogba'nın olmayışına üzülen nadir kişilerdenim herhalde.
Burak'ı savunma arkasına kaçırmak ana plan olacak gibi gözüküyor. Kadroyu merakla bekliyorum. Umarım sadece 3 olan deplasman galibiyeti sayımız bu maç ile artmaya başlar.
Tahmin yapması çok zor bir maç bence.
ŞL'den çıkmış bir GS deplasmanda 11 maçta 3 galibiyeti var güzel maç olacağını düşünüyorum iyi olan kazanır umarım.
Galatasaray seneye yerli kaleci bulması lazım. Muslera iyi kaleci; ama bu yabancı sınırlamasında kafadan 1 hak yiyor. Yabancı kaleci oynatan takımlar için büyük dezavantaj.
Bu yanlış bir düşünce bence,futbol 11 kişiyle oynanan bir oyun ve bu oyunun bana göre en önemli yeri kale.Muslera gibi bir kalecimiz varken,en iyi yerli kaleciler rakiplerimizde iken kaleye iyi bir yerli kaleci bulamayız.Muslera yokken kaybettiğimiz puanların haddi hesabı yok.Yerli kaleci yerine yerli stoper,yerli bek,yerli orta saha,yerli kanat veya yerli forvet almalıyız.Bu daha mantıklı olur.Muslera gibi bir kaleci varken yerlisini aramak saçma olur bence.
Kweuke gününde olursa GS defansı çok zor anlar yaşar.Kweuke de +1 yazarı var.
Muslera ayarında yerli kaleci yok. Onur Kıvrak en yakın isim ama onu da almak oldukça zor.
musleraya talip oldugu vakit, bilmiyorum var miydi ve ne kadar verilirdi, ama onuru almak icin gereken paradan fazlasi gecebilirdi elinize bence. hem en iyi yerli kaleciyi kaleye koymus olurdunuz hem de bir kisi kontenjan acilmis olurdu. onur olmasa bile hazirda tolga vardi, su sira onurla birlikte en iyi yerli kaleci tolga.
drogbanin olmamasi bence en buyuk eksi bu aksam gs icin. belki karsi cikacaksiniz ama yuruse yeter diyorum ben. 10 dakika maca asilsa neticeyi cevirebilen bir isim. burakla sac bas yolmaya devam gibi bu aksam gsli arkadaslar icin![]()
Muslera'nın yerini doldurabilecek yerli kaleci yok. Onur en yakın isim ancak o da yeterli değil. Bir kere Muslera kadar temiz ayaklı kaleci zaten 3-5 tane, diğer açılardan bakınca da Nando'dan iyisi Buffon, Casillas falan. 1 tane yabancı sınırı açıcaz diye Muslera gibi bir kaleciyi elden çıkartmanın anlamı yok. Muslera'dan önce gönderilebilecek bir ton adam var takımda. Hee ille de gitmek ister ve giderse de alınabilecek tek yerli Onur o ayrı mesele.
Screw you guys, I'm goin' home
Resmi olarak hiç teklif gelmedi demişlerdi. Dünya Kupasından sonra talibi olabilir ama, dünya çapında liste yapılsa ilk 10'u zorlar diye düşünüyorum. Taffarel ile çalışarak da geliştirdi kendisini. Zaten giderse bizimkiler ne yapıp edip Onur'u almaya çalışırlar, başka alternatif yok.
Drogba konusunda da katılıyorum, hava toplarında etkili, rakip savunmalar için her zaman tehdit, eskisi gibi olmasa da patlayıcı özelliği var hala. Arayacağımız kesin ama Mancini'ye de hak veriyorum, adam her maç oynuyor, dinlenmesi gerek. Sonuçta Chelsea maçı için ufak da olsa bir ihtimal var ve Drogba kesinlikle şart.
Burak'tan ziyade Sneijder kanser edebilir bizi çünkü onun dilinden en iyi anlayan isim olan Drogba olmayacak. Burak çabalıyor en azından, sürekli deniyor en uçta oynadığı zaman. Bitiriciliği üst seviyede olsa daha iyi yerlerde olurdu zaten, onun olayı bu.
İlk golü atmamız ve sonrasında oyunu rakip alanda oynamaya çalışmamız şart, aksi takdirde puan kaybı çok olası.
Muslera şuan dünyadaki en iyi kalecilerden birisi. Onun yerini doldurabilecek bir kaleci yok şuan. Ne yerli ne yabancı. Muslera emekliliğine kadar bizde kalsın. Maceraya gerek yok.
Bu maçta ilk yarı koparamazsak beraberlik olası gibi. Ama ben galibiyet bekliyorum. Hatta Burak yazar bir tane. Bir de artık Selçuk'tan bu maç iyi bir futbol bekliyorum. Gollü bir karşılaşma olur. Ama biz alırız inşAllah.
marketteki en degerli 20 kaleci, buffon yas sebebiyle listenin disinda kalmis sanirim.
onur da gayet iyi bir yerde, yerli olmasi da baska bir artisi. muslera ve onur arasindaki farki fazla abartiyorsunuz.
yalniz farkettim de onuru iyi pazarlayabilse trabzonspor ihya olur, duzluge cikar![]()
Market değeri bir çok faktöre göre belirlenen bir şey. Yaş, senelik ücret, sözleşmenin kalan süresi, oynadığı lig ve takım vs...vs... Oyuncular arasında kıyaslama yapmak için kullanmak pek mantıklı gelmiyor bana.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Sirugu , akinffev , patricio Leno , david de gea , Joe hart , bizim muslera bunlardan daha iyi bence
onur ile muslera arasindaki fark ise yan toplar... muslera yan toplarda daha iyi onura gore
neyse maca gelelim cok zor mac olucak 0-0 yada 0-1 kazaniriz.
oyle tabi ama bu da bir faktor oyle degil mi, onurun kara kasi kara gozu etmiyor herhalde 11M avro. bunlar kalite acisindan birbirine yakin kaleciler, zaten en pahali olmalari da bunu acikliyor. siralama farkli olabilir ama asagi yukari durum bu zaten. onurun populeritesi daha fazla olsa belki ilk 5te olurdu deger olarak da, ona ragmen cok itibarli bir yer edinmis listede.
Yıllardan beri ÇAYKUR Rizespor olarak görmeye alışmıştım Rize'yi. Şimdi ÇAYKUR gidince biraz garipsedim.![]()
Tabi ben onu yazarken Onur ile Muslera arasında dağlar kadar fark var iddiasıyla yazmadım. Onur konusunda sana katılıyorum hatta Muslera'yı çok sevmeme karşın Onur gelecekse ve Trabzondaki performansını devam ettirecekse yok demem. Mevcut yabancı kuralı devam edecekse mantıklı olur. Diğer yandan Eray'ın da üstüne düşülür ve şans tanınırsa iyi bir kaleci olabileceğine inanıyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
ilk 11imiz
Muslera, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yekta, Selçuk, Melo, Sneijder, Umut, Burak