Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Bu ülkenin başındakiler versin önce hesabı. Adamların yaptıkları götürdükleri şeylere bakın. Ne onlara nede onların maşası altındaki cübbe giymiş sözde hukukçulara kimsenin güveni var. Burak Yılmaz kendi kendinin ismini çıkardı. Biz temiz olduğumuza inanıyoruz. Bu ülkede hala mahkemeler böyle diyor siz şikecisiniz zihniyeti var.

Aynı mahkeme cebine trilyonları cukkalayan, rüşvet alanları kaçma şüphesi yok diye serbest bırakırken onurlu şerefli Türk Paşası'nı kaçar diye içeride tutuyor. Bu mu sizin çok güvendiğiniz hukuk sisteminiz. Lanet olsun böyle hukuka. İnanmıyorum güvenmiyorum reddediyorum TC hukukunu. Milletin telefon kaydı yayınlanıyor montaj bize şike yaptınız tapeler var deniyor yıllardır bekliyoruz ses kayıtlarını ortada birşey yok. Siz kendi kendinizi bu ütopik dünyanızda inandırın bunlarla..
evet ayrıca bu ülkenin başındaki önce fenerbahce'yi neden korudugunun hesabını verecek bize!!

ama sen allahtan bu ülkedesin. baska ülkede başka federasyona bağlı olsaydın çoktan cezaların en ağırını çekmiştin zaten.

he bu arada ben de mahkemelerin temiz olduguna inanmıyorum. o kayıtlar da neden ortaya çıkmıyor acaba? birileri sizi koruduğu için olmasın sakın ?

bak dikkat et buralardayız daha bir süre daha tapeler çıkıyor tek tek youtube'a düşüyor.
daha bunlar başlangıç bakalım neler olacak yine konuşuruz.

ayrıca fenerbahce klubü şöyledir böyledir demem ben. büyük klüptür. ama o başınızdaki hırsızdır. hırsızlıgın dik alasını yapmıştır. yıllardır yapıyor.
siz de ona hep destek tam destek vererek yardım ve yataklık yapıyorsunuz.
ben dünkü çocuk değilim. sizin 2005'te de nasıl şampiyon oldugunuzu da biliyorum. genclerbirliği maçlarını çok iyi biliyorum. ikisini de stadtan seyrettim.
sadettin saran gibi adam işte sizin gibiler yüzünden o klüpten atılabiliyor. siz o herife hala tapıyorsunuz size öyle bir leke bulaştırdı ki yıllarca anlatılacak tarihinizde izi kalacak.
ve siz hala ona opersyon yapıldı o masum triplerindesiniz.

bak gs taraftarı konuşmaz konuşmaz 1 haftadır saçmalıyorsunuz burada ama konuşursak da buranın tadı iyice kaçar.