Sayfa 83 / 94 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon
2,461 ile 2,490 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Sizce oyun 14.3.0 güncellemesiyle ileriyemi yoksa geriyemi gitmiş ?

2. Default

Quote Originally Posted by Chamberlain View Post
    Sizce oyun 14.3.0 güncellemesiyle ileriyemi yoksa geriyemi gitmiş ?
    Valla hocam rakip kaleciler hepsi Buffon gibi
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Lordinas View Post
    akşam bir ss atıcam penaltılarda çift haneli sayılara çıktmıştı. zor kazandık bruno alves kaçırmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
    Penaltilarin gol olma ihtimali biraz yuksek bu yamada. Cok karsilasacagin bir durum olacaktir.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Valla hocam rakip kaleciler hepsi Buffon gibi
    Çok gollü maçlar oluyordu, kalecileri Wakabayashi gibi yaparak çözmüşler İlk defa bir maçım 0-0 bitti.
    Kaleciler eliyle, koluyla, ayağıyla her yerleriyle! top çıkartıyorlar, ama ben sevdim bıkmıştım 4-3, 5-5 vs gibi skorlardan.

Ayrıca az önce Ceyhun'un kornerden kafayla attığı golün 3D gösterimi çok güzeldi, bilmiyorum belki ben ilk defa denk geldim ama odun gibi zıplayıp topa tosmak yerine gayet estetik bir vuruşla gönderdi topu ağlara. Zıpladığı anda aha dedim top buraya gidecek ve gitti de.

Sakatlık olayı çözülürse maç motoru oynanırlık olarak en iyi düzeyde.

Diğer ligler ne durumda bilmiyorum ama Türkiye Liginde, ŞL'de ve Türkiye Kupasında Oynuyorsanız 2 günde bir maç yapıyorsunuz bazen..Hatta geçen yama da pazartesi salı çarşamba maçım vardı 3 gün ard arda...bu durum düzeltildi mi bilen var mı ?

2-3 gün sakatlanan oyuncu görmedim henüz (grip olmadıysa) sakatlanan en az 6 haftadan başlıyor. Türkiye'de yabancı sınırlaması ile beraber iğrenç bir durum ortaya çıkıyor. Penaltılarımın %90'ı kaleciye çarpıp gol oluyor. 14.2 ye göre daha az gollü geçiyor maçlar ki arkadaşlar bahsetmişler durumdan zaten, kaleciler baya iyi durumdalar ama bu bir dezavantaj yaratmıyor çünkü sizin kaleciniz de baya iyi oluyor. Ben çok net bir şekilde şunu söyleyebilirim ki FM tarihinin en fiyasko oyunu budur. Fm 15 için umut var tabi ki. Önümüzde ki sene 28 şubata almam ama.

8. Default

Bizim kaleciler topu oyuna çok aptalca sokuyor ve topu ayağına alıp çok geç pas atıyor ve çoğunlukla hatalı oluyor bu pas. Boş kale uzaktan bir vuruş ve gol . Bu sorun düzeltilmeli
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Bizim kaleciler topu oyuna çok aptalca sokuyor ve topu ayağına alıp çok geç pas atıyor ve çoğunlukla hatalı oluyor bu pas. Boş kale uzaktan bir vuruş ve gol . Bu sorun düzeltilmeli
    Dün benimde başıma geldi. Harbiden can sıkıcı bir durum. Benim anlamadığım bu maç motorunu ayarlayan arkadaşlar hiçmi oynamıyorlar, hiçmi test etmiyorlar ?

Sen belkide milyonlarca insana bir şey sunuyorsun bari adam gibi test edin öyle çıkartın bu nedir her güncellemede bir şey düzeltiyorlar 10 şey bozuyorlar.

Özellikle benim gibi küçük takımla oynuyorsanız maç motorunun hatasını asla telafi edemiyorsunda bir anlamda kilitleniyorsun oyunu oynayamıyorsun.

Oyuncularının şikayetleri ile birazcık ilgilenselerdi 14.3.1 çokdan çıkmışdı.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Oyunun yüzünü acmiyorum bayadir iyi ki de acmiyorum bunlari okudukca kendi kendi iyi ki acmiyorsun herzaman ki gibi klasik bir SI kazigi manajer oyunseverlere.

Her maç motoru değişikliğinde taktikler çöküyor. Futbol mentalitesi oturtmak diye birşey yok oyunda. Başarılı olmak için maç motorunun açıklarına göre taktik yapmanız gerek. Bravo ya, baya gerçekçi oyun

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

4-2-3-1 sistemiyle her şeyi denedim olmadı.. Topa hakim olsan kaleye şut atamıyorsun.. Dikine oynayasan hiçbir pas isabetli olmuyor sürekli rakip ataklarını izliyorsun.. Rakibin attığı her ara top özellikle kanat oyuncularının savunma arkasına yaptığı koşular hep başarılı oluyor ama aynısını biz yapamıyoruz.. FM 14'te gördüğüm en kötü maç motoru olmuş..

Quote Originally Posted by Artul View Post
    4-2-3-1 sistemiyle her şeyi denedim olmadı.. Topa hakim olsan kaleye şut atamıyorsun.. Dikine oynayasan hiçbir pas isabetli olmuyor sürekli rakip ataklarını izliyorsun.. Rakibin attığı her ara top özellikle kanat oyuncularının savunma arkasına yaptığı koşular hep başarılı oluyor ama aynısını biz yapamıyoruz.. FM 14'te gördüğüm en kötü maç motoru olmuş..
    olayın özeti budur.

Altına imzamı atarım. yıllardır 4231 taktiğiyle avrupayı sallardım. güncellemeden sonra konyadan 3 yer hale geldim arenada erciyes %60 topla oynuyor. direktifin kralını veriyorum kimse karşıma geçip yok şunu yapmıyorsunuz bunu denedinizmi falan diyip bilmişlik taslamasın lütfen. yukarıda söylendiği gibi sıgames iin kazığıdır bu başka birşey değil UBİSOFT'dan menajerlik oyunu bekliyorum ben yaparlarsa onlar yapar biraz başka dallara yönelsinler

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Penaltilarin gol olma ihtimali biraz yuksek bu yamada. Cok karsilasacagin bir durum olacaktir.
    Penaltıların gol olma yüzdesi gibi bir şey mi belirliyorlar maç motorunda? Böyle bir şey varsa o zaman her şey oyuncu özelliklerinden bağımsız olarak belirli yüzdelere veya ihtimallere bağlı diyebilir miyiz? Oyuncunun çalım atma denemesinin başarılı olma ihtimali, attığı pasın yerini bulma ihtimali vs... vs... Oyuncu özellikleri de bu ihtimalleri biraz daha azaltıp yükseltiyor yani?

Penaltıların gol olma ihtimali derken oyuncuların karşı karşıya gol vuruşları iyileştirildi, kalecilerin köşelere uçabilme becerileri azaltıldı tarzı şeylerse kastettiğin tamam diyeceğim de herkes kalecilerin panter kesildiğini yazarken bu da mantıklı gelmiyor bana.

Rica etsem biraz daha açabilir misin yazdığını.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

GS ile avrupa ligi finalinde Napoli ile oynadım. 2-0 geriye düştüm, 90+4'te 2-2 yaptım. Allahım gool diye sevinirken 4 dakikalık uzatma olan maçta 90+6'da golü yedim. Yaklaşık 5 dakika ekrana mal mal bakmışımdır.

Yıllardır söylüyorum, bu oyunda oyuncu özelliklerinin oyuna gram etkisi yok. Maç motoru neye karar verdiyse o oluyor. İstediğiniz kadar bi taraflarınızı yırtın değiştirmek için. 90+larda 1-0 öne geçtiğiniz maçta 1-1 olacağı motor tarafından belirlenmişse ister 11 oyuncuyu da kale önüne dizin, top gerekirse küçülür, oyuncular arası boşluktan yine girer kaleye. Böyle bir oyunla karşı karşıyayız.

Az önce oyuncum bomboş kaleye golü atmak yerine direğe vurdu topu. Dışarı gitse daha gerçekçi olacak ama gitti direğe vurdu. Haliyle insan şüpheleniyor. SI forumlarında eminim oyuncu özelliklerinin etkisinin 0 olması konusu dahil bütün saçmalıklar hakkında konu açılmıştır ancak Gabi abinin screenshotlarla ispatladığı konuda bile neler dediklerini (diyebildiklerini) gördük. O yüzden birşey diyemiyorum artık. Aldıkları para haram zıkkım olsun.

Quote Originally Posted by Stan13 View Post
    Yıllardır söylüyorum, bu oyunda oyuncu özelliklerinin oyuna gram etkisi yok. Maç motoru neye karar verdiyse o oluyor. İstediğiniz kadar bi taraflarınızı yırtın değiştirmek için. 90+larda 1-0 öne geçtiğiniz maçta 1-1 olacağı motor tarafından belirlenmişse ister 11 oyuncuyu da kale önüne dizin, top gerekirse küçülür, oyuncular arası boşluktan yine girer kaleye. Böyle bir oyunla karşı karşıyayız.

Az önce oyuncum bomboş kaleye golü atmak yerine direğe vurdu topu. Dışarı gitse daha gerçekçi olacak ama gitti direğe vurdu. Haliyle insan şüpheleniyor. SI forumlarında eminim oyuncu özelliklerinin etkisinin 0 olması konusu dahil bütün saçmalıklar hakkında konu açılmıştır ancak Gabi abinin screenshotlarla ispatladığı konuda bile neler dediklerini (diyebildiklerini) gördük. O yüzden birşey diyemiyorum artık. Aldıkları para haram zıkkım olsun.
    Katılıyorum, oyunda herşey olacağına varır durumu yok. Mesela bir maçdan önce kimin kazanacağı bile senaryolu bence çünkü taktikde değiştirsen ne yaparsan yap en fazla gol farkını değiştirebiliyorsun. Maç motoru kaybetmene karar vermişse mağlubiyeti engellemek diye bir şey yok. Bizim maç motoruna hükmetmemiz gerekirken maç motoru bize hükmediyor. Maç motoru bizimle oynuyor.

İnanın ben bu senaryo olayını FM 2013 de farketmişdim ancak rahatsız edecek kadar birşey yoktu ortada bu yıl gözünüze sokuyor oyun resmen.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

iyi akşamlar arkadaşlar benim oyunun kurulumu ile ilgili bir sorum olacaktı orjinl fm2014 ü aldım oyunu kurmak için sreamı kurmak gerekiyormu cd den yüklemeyi beceremedim steam penceresi açılıyor kullanıcı ve şifre istiyor şimdiden teşekkür ederim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SCaRy_uA View Post
    iyi akşamlar arkadaşlar benim oyunun kurulumu ile ilgili bir sorum olacaktı orjinl fm2014 ü aldım oyunu kurmak için sreamı kurmak gerekiyormu cd den yüklemeyi beceremedim steam penceresi açılıyor kullanıcı ve şifre istiyor şimdiden teşekkür ederim
    Steam'ı kurman gerekli

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Yıllardır oyuna ne denirse densin oyunu hergün açar saatlerce kariyer yapardım. Ama bu sene sadece klan liginde oyunu açtım. Orada yaptığım maç sayısı kadar maç yaptım. Uzun zamandır da oynamıyorum. En ufak keyif alamıyorum şuan.
    Football is simple,but Football Manager is not

21. Default

Quote Originally Posted by Artul View Post
    Bende sorun bende sanıyordum Önceki güncellemede 4-2-3-1 ile çok iyi sonuçlar alıyordum. Bu güncellemede de 4-2-3-1 oynatıyorum ama maçta oyunun tamamen hakimi olsam bile rakip kazanacaksa kazanıyor. Bir maçta rakibin 6 şutunun 5'i kaleyi buldu ve 4-4 berabere kaldım. Dikine oynayıp da üstün olamamak tamamen saçmalık zaten. Dikine oyna bile desek takım iki pas yapar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yeni yamada Caner Erkin'in profili yükseltilmiş bu çok güzel de agresifliği de yükselmiş sanırım adam hiç bir maçı tamamlayamıyor ortalama 5 maçta 1 atılıyor bu nasıl çözülecek bilemiyorum

Bir de dikkatimi çeken birşey daha var. Misal uzatma olarak 3 dakika mı verildi, 93:00 olur olmaz bitiyor maç top nerede olursa olsun. İster siz hücum edin, ister rakip. İnanılmaz saçma olay. Rakip ceza sahası içindeyken bu şekilde bitti maçlarım birkaç defa. Futbol kuralları değişti de haberimiz mi yok ?

İtalyanın Parma takımıyla hem can sıkıntısından hemde taktik denemek amaçlı öylesine kariyer açtım. İnanırmısınız oyundan inanılmaz zevk alıyorum, rakip teknik direktörlerin bana sallamasımı dersin, yaptığım akıl oyunu sayesinde Milan teknik direktörünü ters köşeye yatırıp deplasmanda 3-0 galibiyetimmi dersin, sezonun ortasında Parmanın beni kaybetmemek adına durduk yere yeni sözleşme önerip aldığım paranın tavan yapmasımı dersin, şuan gerçekden bambaşka bir oyunda gibiyim. Maç motorunda ise en ufak bir hata görmedim. Gerçekden ilginç bir durum.

Plymouth ile zehir olan oyun Parma ile şahlandı resmen.

Nesil
    2012
    Yer
    Samsun

5 mutlak gol sanşının 4'ünü çıkaran, toplamda 9 top kurtaran, sayısız hava topuna cıkıp alan Faore Adaları'nın kalecisi 1-0 biten maçın sonunda 6,7 puan alıyorsa bir sıkıntı var demektir...

Kalecilerin hepsi panter yutmuş ama aldıkları puanlara bu yansımıyor?

Daha ne denebilir ki artık ? Derbi oynanıyor. Kendi evinde ezeli rakibine 4-0 geriye düşüyorsun ve 5 dakika içinde 4 gol atıyorsun. Bunun gerçekleşme olasılığı nedir acaba normalde. İnanamıyorum şuan.

Nesil
    2007

Uzun süre burayı okumasam anca kariyere başlayabileceğim anlaşılan, içimi kararttınız

Şu koyduğum screenshotın mantıklı bir açıklaması yok, olamaz da. Dünya tarihinde Mozambik derbisinde bile şöyle bir olayın olmuş veya gelecekte olabileceğine hiç kimse inandıramaz beni ama oyunda oluyor işte. Neden ? Çünkü maç motoru bunu istiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Mersin

Yenik durumda yüklen diyoruz kaleci zaman geçiriyor

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Oldu mu bu sonuç şimdi ?

Sayfa 83 / 94 İlkİlk ... 3373818283848593 ... SonSon

Mesaj Yetkileri