steam : aytekin79
Oyun Anlayışımız : Kontrol
Akıcılık : Dengeli
Son 3 maçtır kanatsız oynadıımız taktikte gördüğümüz yüksek topla oynayabilmemiz gösterdi ki bu yeni güncellemede topa sahip olarak kanatsız oynayabilmemiz mümkün ve başarılı sonuçları da getirebiliyor.
Açıkçası önemli bir maç öncesi biraz da risk alıp daha önce kullandığım taktiği silip yeni bir taktik yaptım. Bu taktikte orta sahada oyun kurup , topu bu bölgede tutarak ikiyönlü beklerimize orta yapabilecekleri şansı oluşturmak ayrıca forvetlere topu sabırla ulaştırabilmek. Forvetlerin rolleri konusunda kararsız kaldım açıkçası,taktik uyumu sonrası analiz edip ona göre rollerde değişiklik yapabilirim. Biri defansif 2 oyun kurucumuz sahada olacak. Sakin oyun anlayışı başlayıp , maçın gidişine göre tempomuzu yükseltebiliriz. Amacımız böyle tabi de sahada neler olacak onu beraber göreceğiz.
Yeni taktiğin işe yarar inşallah
UEFA Kıupasını istiyoruz![]()
Kone'ye hız çalıştırsan çok sağlam bir stoper olur ileride.![]()
Mario süpermiş![]()
Süper Mario süpermiş![]()
Porto'yu geçersen Final oynarsın bence.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Portoyu geçersek Kupa gelir![]()
adım adım finale hocam o kupa gelecek
3-2 dediğin üzere riskli bir skor olmuş. Deplasmanda mutlaka gol bulmak gerekecek. Zorlu bir maç olacak.
Avrupa LİGİ Çeyrek Final | 2. Maç
Muhteşem savunmamız geçit vermedi
Futbolcularımızla maç öncesi ve devre arası özel görüştüm. Ne kadar inandığımızı anlatıp verdim gazıPorto uzaktan şutlarla birşeyler yapmaya çalışsa da savunmada açık bulamayınca skor da üretemedi. Son dakikaları nefes nefese geçti yahu
Yarı finalde Swensea rakip
Roma gelirse zorlar bizionun dışındakiler bize çerez
![]()
UEFA kupası bizimdir yaPorto maçları güzel olmuş. Hakeme karşı yenmek büyük başarı
Swansea kupa takımı. Dikkat et...