Takım İstatistikleri
Ligin en çok gol atan ekibiyiz zaten başarımız da bu gol sayımıza bağlı durumda çünkü büyük maçlar hariç pek iyi savunma yaptığımızı söyleyemeyiz.
Ben savunma yapmayı oldum olası sevmem bana göre gol atarak, risk alarak savunma yapılır. Bu sebeple genelde kariyerlerde çok gol atarım ama az gol yediğim kariyerlerim de mevcut.
Burada defans ayarını daha tam tutturamadık.
Üst üste en çok maç kazanma da lider durumdayız. Bu seri artabilirdi ama zorlu bir maç serüveni üst üste geldi.
Oyuncu İstatistikleri
Hosiner ligin tozunu attırıyor resmen. Kadlec'in sakatlandığı dönemde kendisini alarak çok çok büyük bir iş yaptık bunu net bir şekilde gösteriyor.
Kittel için de söyleyeceklerim aslında çok fazla ama kısa keseceğim. Tam zorlandığımız anlarda gerek asistleriylei, gerek ise gol katkısı ile harika bir destek sağlıyor takıma.
Umarım böyle devam eder ve gol sıkıntısı yaşamayız.
Hosiner'i yukarıda konuştuk zaten ama burada da iki kelime bir şeyler söyleyecek olursak, girdiği pozisyonu israf etmiyor ve atıyor.
Belki çok büyük bir katkı değil ama 14 golün yanında 2 asisti de mevcut.
Asist dediğin zaman duracaksın çünkü bunlar sadece görünen oyuncular, bunun yanında Kittel 5 asist, Schwegler 4 asist ve Meier 2 asist ile geliyor.
Hücumda yaratıcı ayaklarımız çok çok fazla. Beklerden de çok yardım alıyoruz bu konuda ve takım çok organize bir şekilde hücum ediyor.