1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Süper kupa maçında Fenerbahçe'de 7-8 sakat cezalı vardı Kalede Anıl diye biri vardı falan rahatlıkla yendim. Garip geldi.

Tarih Eylül 2013, sakatlıklar konusunda oyundaki bilgilerimi paylaşayım.

Türkiye liginde 1 takım 10 sakat ve üstü. Toplamda da 8 takım 5 sakat ve üstü.
    İtalya liginde 2 takım 10 sakat ve üstü. Toplamda da 16 takım 5 sakat ve üstü.
    Fransa liginde 2 takım 10 sakat ve üstü. 5 sakattan az sakatı olan tek takım var.
    Almanya liginde 4 takım 5 sakat ve üstü.
    İngiltere liginde 4 takım 5 sakat ve üstü.
    Yunan liginde 4 takım 5 sakat ve üstü.
    Hollanda liginde 5 takım 5 sakat ve üstü.
    Portekiz liginde 6 takım 5 sakat ve üstü.
    Rusya liginde 7 takım 5 sakat ve üstü.
    İspanya liginde 7 takım 5 sakat ve üstü.
    Ukrayna liginde 10 takım 5 sakat ve üstü.

Normal olup olmamasını sizin yorumunuza bırakıyorum, gerçek hayattaki sakatlık istatistiklerini bilmiyorum çünkü
    bununla ilgili istatistikleri araştırmıştım. eğer yanlış hatırlamıyorsam o rakamları, bu sakatlıklar çok normal.. 4-5 civarı sakat çok çok iyi kabul ediliyor.
    hatta geçen günlerde ersun yanal da bununla ilgil bi istatistik paylaştı tüm forvetleri sakatlanınca. fenerbahçe'nin sezon ortalaması 4,5 imiş ki bu mükemmelmiş. tek sıkıntı şu an tüm forvetlerimizin sakat olması falan dedi.. yani bi ligin ortalaması 6 civarı falan ise bu makul. türkiye gibi sert bi ligde daha da yüksek olması mümkün..

edit:
    http://www.physioroom.com/news/engli...jury_table.php

şu anki sakat listesi.. ortalama 4.. tabi kadroda 25er futbolcu var. yani her 6 oyuncudan 1i sakat.. 7 takımın 5 ve üstü sakat oyuncusu var.
    biraz daha baktım. büyük liglerde ortalama 4 civarında. genelde 1-2 takım oldukça fazla (7-8-9) sakat oyuncusu var. 4-5 takımın 5-6 civarı.. bu şekilde bi dağılım söz konusu...
    Last edited by serwan : 05.Mart.2014 at 15:26

Mesaj Yetkileri