-
Çok güzel bir maçtı. Selçuk ve Burak ne kadar beceriksiz olduklarını bence her geçen maç kanıtlıyorlar. Burak'ın savunma arkası koşu yapmaktan başka hiç bir becerisi yok. Onun tam aksine Mevlüt'te hep iyi top sakladı, hem hava toplarında yerden olduğundan daha da etkil oldu hem de savunma görevlerini aksatmadı saçmasapan hareketler yapmadı.
Selçuk ise çok yavaş oynuyor. Yavaş düşünüyor. Takımın hızını kesiyor ki bu çok rahatsız edici bir şey.
Nuri'yi çok beğendim. Yıllarca korkak oynadığını düşündüm durdum fakat bugün gördüm ki kendine güvenen, cesur ve en önemlisi tam bir lider bir oyuncuya dönüşmüş. Bu beni çok sevindirdi. Orta sahanın maestrosu gibiydi. Hem takımı yönetti hem de oynadı. Eskiden oynamıyor sadece yönetmeye çalışıyordu. Daha çok sorumluluk alan, daha uyumlu ve daha cesur görünümü benim hoşuma gitti.
Maçtan notlar bu kadar..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Mesaj Yetkileri