1 ile 30 arası toplam 196 sonuç

Konu: Issız Kuytu Köşelerden Döndük ! Amatörden Avrupa'ya Yolculuk | Göztepe V. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    tekirdağ

maçların iyi transferler güzel birşeyi merak ettim ankaragücü ve samsunsporun neden 2 puanı silinmiş

Nesil
    2014
    Yer
    kütahya

Quote Originally Posted by Tsubasa_Oozara View Post
    maçların iyi transferler güzel birşeyi merak ettim ankaragücü ve samsunsporun neden 2 puanı silinmiş
    Bende bilmiyordum sebebi buymuş ;
    Ankaragücü Kulübü'nden yapılan yazılı açıklamada, FIFA'dan gelen borçlarla mücadelenin devam ettiği ancak her geçen gün yeni sürprizlerle karşılaşıldığı belirtildi.
    Açıklamada, "TFF tarafından yerli futbolcular ve futbol ailesine olan borçlarımız sebebiyle eksi 1 puan silme cezası uygulanacağı kulübümüze tebliğ edilmiştir. Bu karara karşı itiraz edilmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır" ifadelerine yer verildi.

http://www.totemspor.com/haber/futbo...silindi-060813

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Kadron lige göre çok üstün. Mersin'i bir şekilde durdurabilirsen bu yıl şampiyon olarak bitirmeni çok isterim. Bu kadroya şampiyonluk yakışır.
    Kadromuz iyi evet ama defans kalitesi olarak kötüyüz hücumcularımız ve orta sahamız olmasa çoktan havlu atmıştık

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu Rövanş Maçları

Beşiktaş - Göztepe

Göztepe - Sivasspor

Göztepe - Elazığspor

Türkiye Kupasından şanssız bir şekilde elendik. Beşiktaşı evinde 3 golle yenerek olmayan şansımızı yeniden yarattık ama evimizde oynadığımızSivas ve Elazığ maçlarıyla şansımızı yenemedik ve bir anlamda umutlarımızı gelecek yıllara bıraktık.

23.Hafta Göztepe - Mersin İ.Y.

24.Hafta Ç. Rizespor - Göztepe

Mesaj Yetkileri