Transfer sezonu başlıyor !
Transfer mevsiminin açılmasıyla kulislerde de bir çok iddaa dolaşmaya başladı işte onlardan bir kaçı:
Geçen yıl ki iddaa tekrar canlandı, Brezilya'da yayın yapan bir spor programında Beşiktaşın bu sezonda Ronaldinho'yla ilgilendiği ve ne olursa olsun bu transferin bu sefer sonuçlandırılacağını söylediler. Bu iddaa karşısında Beşiktaş başkanı Fikret Orman yalnızca ünlü spor muhabiri Ertem Şener'e konuştu işte satır başları :
'' Değerli arkadaşlar böyle bir iddaa yok, daha doğrusu böyle bir transfer girişimimiz olmadı ve olmayacakta. Biz takımımızı gençleştirmek ve mümkün mertebe borçlarımızı kapatmak adına çaba sarfederken siz sürekli önümüze aynı şeyleri koyuyorsunuz '' diyerek sitem etti ve jestleriyle adeta '' Ne ayaksınız'' der gibiydi.
Şimdi de bir diğer transfer haberine geçiyoruz:
Gazeteler de yer alan iddaa ya birinci ağızdan cevap almak için İbrahimoviç'e ulaştık ve konuştuk:
- İbra gazeteler de adın Galatasaray la birlikte anılıyor ne diyeceksin?
![]()
- ''Galatasaray mı ? Hahahaha... Siz kafayı yemiş olmalısınız, Paris'teyim Avrupa'nın moda başkentindeyim hem onu bunu bırakında yılda 12M £ alıyorum burdaBen İstanbula anca turist olarak gelirim '' demesi üzerine gazeteci Haktan sinirlenerek:
- ''Adammısın Zlatan'' diye bağırdı.
-'' Adam mıyım değilmiyim kız kardeşini alıp bana geldiğinde gösteririm'' gibi rezil bir cevap verdi...
Göztepe de ise tüm spekülasyonlardan uzak transferler bir bir bitiriliyordu... Ayrıntılar birazdan

Ben İstanbula anca turist olarak gelirim '' demesi üzerine gazeteci Haktan sinirlenerek: