1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Şimdiden altyapı çalışmalarına başlarsak en az 20 yıl beklemek gerek tüm sistem rayına oturacak,oyuncular eğitilecek ve sonra üretime geçilecek.Sabırsız bir toplum olduğumuz için biraz hayal gibi
    İnter Şampiyonlar Ligi'ni aldığında ilk 11'de italyan oyuncu yoktu Her neyse, keşke biz de harika gençler çıkarabilsek lakin öyle kolay değil işte.Bu zamana kadar sınır vardı ve hiç bir yararını göremedik.Ben tamamen ortadan kalksında istemem fakat yabancı sınırsız olmalı, 18 kişilik maç kadrosunda da en az 5 tane klüpten yetişmiş ya da Türk oyuncu bulunma zorunluluğu olmalı.Böylesi herkes için iyi olur.Ne yazık ki şimdiki sistemde Türk oyuncular gerçekten çok rahatlar ve fazla mücadele etmiyorlar.

Bülent Korkmaz Galatasaray altyapısı ile yıllardır haşır neşir olan biridir.Ntvspor'da geçen gün şöyle demişti; ''2000 doğumlulardan önce, ileride Galatasaray'da oynayacak bir oyuncu yok.2000'lilerden sonrasını ise bilmiyorum.'' Yani durum vahim anlayacağınız..

Bende yazın Güney Afrikada'ki Ajax'ın takımına girmek için var gücümle her gün Buca stadının orada çalışıyorum.Bu arada Buca altyapı takımlarının antrenmanlarını takip ediyorum.Bende eskiden oynardım.Fakat gözlemlediğime göre ne yazık ki hiç bir ışık yok.Hala mahalle futbolu oynanıyor altyapılarda.Top ayağına gelen gidebildiği yere kadar sürüyor, pas vereceği yerde çalım atıyor, çalım atacağı yerde pas veriyor.Antrenör maçı ara ara durdurup telkinler yapıyor ama boşuna.O da isteksiz gibi.
    Last edited by Banega : 07.Mart.2014 at 22:44

Mesaj Yetkileri