Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
iltifatlar yagdirilan buca altyapi[futbol akademisi de deniyordu] ekibi benim bildigim altinorduya gecti. ve suanda altinordu elindeki genc sermaye ile inanilmaz isler basariyor. A takimi yaninda bir de cok basarili bir gumusordu takimlari mevcut. PTT 1.lige cikmalarini sabirsizlikla bekliyorum, altyapi mucizesinin guzel bir ornegi olabilirler onumuzdeki yillarda.

yabanci siniri cok konusuldugu icin tekrarlamaya luzum yok, tek cumleyle sporu izleyen degil yapan bir nesil yetistiremedikten sonra hersey nafile.
Söylediğin çok güzel şeyler, umarım gerçekleşir.Evet Altınordu'da bir değişim oldu galiba, benim arkadaşım orada oynuyordu, 94 ve önceki doğumlu A takımda olmayan tüm futbolcularla yolları ayırmışlar.Benim arkadaşımda sağ bekti fakat gözünün yaşına bile bakmadılar.İyi bir revizyon, yapılanma dönemine girmişler.İşlerini profesyonelce yapıyorlar, zararın neresinden dönülse kardır, Buca ekibinide aldılarsa hakikaten tebrik etmek lazım Altınordu'yu, ilerleyen yıllarda yatırımlarının meyvelerini alırlar