Tepecikspor ile Küçükçekmecespor Arasındaki Düşmanlık

Bu maça ayrı bir parantez açmak istiyorum. 6-7 yıl önce iki takımda 3. ligdeyken Küçükçekmecespor ile Tepecikspor'un Metin Oktay Stadı'nda maçı vardı. O maçta bende arkadaşlarımla taraftar tribünündeydim. Şuana kadar iki takım arasında hiçbir münakaşa olmamasına rağmen maçtan 3-1 galip ayrılan Küçükçekmecespor taraftarlarına, Tepecikspor taraftarı tarafından taş yamuruna tutuldu. Tabii bende tribünde olduğum için bizede geldi o taşlar. İşte böylelikle iki takım taraftarı arasında bir düşmanlık başladı.

Ben fanatik bir taraftar değilim ancak iki kulübünde bir münakaşası olmamasına rağmen (Bursaspor ile Beşiktaş gibi) taraftarlar arasında çok büyük gerginlikler vardı. Zaten yıllar geçtikçe, mahalleli mahalleliye anlattı bu durumları. Zaten bu kulüplerde mahalle takımı olduğu için insanlarda ister istemez düşman oldu birbirine. Bende zerre kadar sevmem Tepecikspor'u. Yıllar sonra aynı ligde olduk ve onları farklı bir şekilde mağlup etmemiz için bir fırsat oldu.

Sonuç beklediğim gibi hüsran oldu. Rakibimizin stadında onları sahadan silerek ligdeki en farklı galibiyetimizide almış olduk. Kısa sürede küme düşmeleri dileğiyle.