Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Başarılar dilerim. Ben de Galatasaray'dayım. Ama bende hem Umut hem Drogba pek form gösteremiyorlar ve gol yollarında sıkıntı yaşıyorum. Sende güzel başlamışlar.Burak'ı bende sattım.
Teşekkür ederim Şu an Drogba çok iyi İnşallah Umut'da böyle gider
Quote Originally Posted by yakar350 View Post
Transferler emre ve ozan dışında iyi ama keşke burak ve sneijderi en azından bir sezon oynatıp öyle satsaydık, hajrovicte çok hizli bir kanat oyuncusu değil fakat oyun kurucu olarak kanatta görev yaptığında çok sayıda asist yapabiliyor sezon içersinde. Başarılar dilerim
Emre Güral ve Ozan İpek'i kadro genişliği için kiraladım.Burak beni deli ediyor kaçırdığı gollerle o yüzden bence iyi oldu gitmesi,Sneijder ise klasik 10 numara koşmaz sadece top dağıtır bu yüzden banada o tarz bi adam lazım değil sistemide ona göre ayarlıyamıyacağım için sattım

Quote Originally Posted by bilaltatoglu View Post
Ozan Ipek harici transferlerin heycan verici hepsi birbirinden iyi oyuncular Sneijder ve Burak haricinde satılan oyuncularıda yerinde bir karar olarak değerlendiriyorum fakat Burak ve Sneijder gerçekten çok kelepir satış olmuş daha iyi fiyata okutabilirdin iki yıldızı . Şampiyonlar Liginede iyi başlamışsın Porto gibi savunması kaliteli isimlerden kurulmuş kalesinde Helton gibi tecrübe abidesi oyuncuların bulunduğu Porto karşısında ortaya konan Futbol gayet iyi . Mücadele ettiğin Şampiyonlar Ligi müsabakasında yüksek olasılıkla Cska - Rusya deplasmanı ve Porto - Portekiz deplasmanında zorlu anlar yaşayacağından ötürü evindeki maçları mutlak suratle kazanman gerekiyor . Defansta Chedjou , Semih , Telles , Eboue ... Ortasahada solda Caner , göbekte Selçuk , Melo , Defour , sağda Veysel Sarı ... İlerde Rescaldini ( Drogba ) 4-5-1 tarzında daha temkinli bir sistem ile Avrupada başarılı sonuçlar alabileceğini düşünüyorum . Çok geniş ve iyi kadron var iyi eğlenceler kariyerinde başarılar.
Teşekkür ederim abi güzel yorumların ve tavsiyelerin için,bu arada Ozan çok eleştiri aldı sizlerden ama eleştirileri formu ile susturdu 2 maçta oynatabildim ama ort.7.20 şu anda bence gayet iyi

Quote Originally Posted by Banega View Post
İyi gidiyorsun, o grupta en çok Porto zorlardı seni bence, evinde yenmişsin.Her şey yolunda şu an
İnşallah evimizde iyi skorlar alıp deplasmandada istediğimiz puanları toplarız da rahat bir şekilde gruptan çıkarız

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Şampiyonlar Ligi grubun kolay gelmiş.Porto maçı iyi
Benim için avrupada kolay grup yoktur ama tabiki de en kolay gruplardan birini çektik 4 denk takımın mücadelesi olacak ve umarım ki bizim lehimize bitecek