veysel'in yerine meloyu çekip ,umut gündoğanı denesek daha hoş olur![]()
veysel'in yerine meloyu çekip ,umut gündoğanı denesek daha hoş olur![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Melo'yu kısıtlamamalıyız bence.Yekta-Melo ikilisi yanyana oynasın - evet Selçuk artık dinlenmeli- Ceyhun'un yerine oraya Chedjou olabilir,Veysel de olabilir.Ceyhun da iyi aslında ama yavaşlığından şikayet ediliyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
ceyhun'un fiziği iyi ama leyla gibi hareket ediyoro karar verene kadar rakip ayagından alıveriyor
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Yekta kesinlikle kesilmemeli bence kimsenin yeri hali hazır değil vaktiyle.Selçuk biraz sineye çekilsin Yekta - Melo - Chedjou orta sahası Semih - Hakan defans hattıyla ligde oynayabiliriz.Ha Chelsea maçı derseniz ben yine Yekta'yı yazarım orta sahaya.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Ftw balotelli yazdi hesabindan
Ftw hep yazıyor.Şimdilik ciddiye alıncak bir şey olduğunu sanmıyorum.
Mart ayında yazılacak şey mi oMakarasına yazıyor.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Veysel bu saatten sonra ön libero oynamaz. Yaklaşık 1,5 yıldır sağ bek pozisyonunda oynuyor ve bence en iyi o bölgede oynar. Çünkü top kapması ve pas ayağı çok iyi değil Veysel'in. Melo ile Yekta'nın dönüşümlü olarak defans ve ofans yükünü üstlenmeleri lazım. Melo-Yekta ve Selçuk ile çok iyi bir ortasaha dinamizmi olur.
Selçuk yavaş ve takımı da yavaşlatan bir futbolcu. Fakat Selçuk ilk geldiği dönemde de böyleydi, Trabzon'da da böyleydi. Yani sonradan böyle bir futbolcuya dönüşmedi Selçuk, yapısı bu. Sadece Sneijder geldikten sonra o özelliği daha göze batar oldu ve gol-asist yüzdesi biraz daha azaldı. Ama Mustafa Sarp ile kıyaslanacak bir futbolcu da değil Selçuk. Türkiye'nin en iyi Türk ortasahasını Mustafa Sarp ile kıyaslamak büyük haksızlık olur.![]()
Frank Lampard'ta yavaş. Selçuk 2 sene öncede yavaştı. Mesele Selçuk'un yavaş olması değil her topu ayağına aldığında faul almaya çalışması. Artık sorumluluk almıyor risk almıyor neden bilinmez.
Ahahha altan tanrikulu
http://s7.directupload.net/images/140309/yuvbruuz.swf
"İstediğiniz oyuncuyu sayabilirsiniz, 'Caner'de' dahil olmak üzere"![]()
Bu adam bilerek böyle konuşuyor bence![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
potansiyeli cok yuksek eyvallahda en iyi olmasi icin cok ekmek yemesi lazim cunki bu adam 15 ay once brezilya 4. liginde oynuyordu sonra gremioya transfer oldu sonrada malum bize geldi..
Fena saçmalamış yalnız. Linki açtığımda Kanaltürk yada Samanyolu tv'de ki bir programdır diye düşündüm de TRT1'de programıymış.
Çok iyi bir potansiyeli olduğu bir gerçek fakat Dünya'nın en iyi sol bekinin Telles olduğunu düşünüyorsa, hiç Avrupa futbolu izlemiyor demek ki bu adam.![]()
"Marçello,Fabyo Kaantero" sonrasını dinlemedim.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Kaantero kim ?![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Semih manita yapmis
http://instagram.com/p/lUleNbtQmb/
Amerika kitasinin bu haftaki ilk 11"i avrupaya gore
bu arada telles - r.m haberleride var
Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD(dha) bu haberci abimizde dogruladi tabi ne kadar guvenilir bilmiyorum
http://www.dha.com.tr/rmadrid-cimbom...ip_618788.html
Telles'e fiyatı ben çekiyorum
En az 24.000.000 €
İsteyen alır,zaten bu formuyla bizim satmaya niyetimiz olacağını sanmıyorum.Ne 24'ü be Bale'e 90 vermeyi biliyorlar Telles'e de 50-60 isterizRonaldo'yu verseler,Telles'i vermem
![]()
40 yılda bir sol bek bulduk hemen fiyat çekmeye başlamışınız. Az durun hele en azından bi sezon bitsin![]()
Screw you guys, I'm goin' home
bu arada haberi asil yapan marca gazetesi madridin kendi gazetesi yani![]()
Kimse 24m vermez tellese, hele bir milli takıma seçilsin. Daha 2 ay önce 6milyondu galiba, verilen birine niye 20m versinler (: üstelik realde 2 tane a kalite sol bek varken çok saçma olur. 10m ideal olur.
Last edited by IcedEarth : 10.Mart.2014 at 19:23
Bence verirler tamamen brezilyali cvsinden. Yapiyorlar o tip şeyler
Coentrao'yu 30'a almışlardı.
50'den aşağı vermem Ben Telles'i![]()
adam geleli daha 2 ay oldu bi soluklanın bi tadını çıkaralım ne satması![]()
Coeantrao + 10M te satalim ekonomi canlansin![]()
ben sunun icin diyorum vermezler diye. 2 ayda ne degisti de bu adamlar 20 milyon versinler bu adama. tellesin farkinda olmamalarina imkan yok, siz 7-8 verirken cikar 15M koyar alirdi. sebebi bu. maliyeti artmisken de almak istemez. ayrica telles real isterse ne dusunur, o da onemli. 50M, gel al diyemezsin ki. adam kazan kaldirir![]()
Coentrao benfica'da iken Telles'den iyi oynuyordu.
Gerçekci olun biraz beyler. Her zamanki olduğu gibi bi oyuncuyu birden göklere çıkardık birden de yere çakacaz. Telles'in daha çok yolu var.
amrabat 1 gol 1 asist yapti bugun