-
Çok süpriz puan kayıpları yaşıyoruz evet, savunma hattımız yol geçen hanı gibi kişisel olarak profillere bakıyorum Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş dışındaki takımların defans oyuncularıyla aynı düzeyde fakat savunma da bir eksiklik bir uyumsuzluk var belki de dos mevkinde oynattığımız oyuncumuz savunmayla kopuk bir şekil de oynuyor. Takım savunmasın da ve oyun içersinde ki dizilişlerde bir sıkıntı yok fakat her karambol her ani atak çok ciddi tehlike yaratıyor. Kalecimiz Mert'in kurtardığı maçlar çok oldu, artık bunun çözümünü gelecek sezona yapılacak transferlerle çözmeye çalışacağız.

Çok iyi oynadık, ofansif bir futbol sergiledik fakat yine şanssız bir gol yedik ve hücum oyuncularımız etkisiz kaldı artık alıştık bu tip maçlara, ne kadar güzel oynasakta gol atamadğımız sürece puan kayıpları yaşamaya mahkum oluyoruz.

Akhisar yine yaptı süprizini bu takımı ben çok seviyorum ne kadar yenilsekte şu ana kadar oynadığım tüm kariyerlerim de lige renk katan bir takım oldu. Bizi mağlup etti akigolar fakat atakta olan hücumu düşünen taraf daha çok biz olmamıza rağmen sahadan mağlup ayrıldık.

2 haftadır kaybediyorduk patlamayı Bursa'ya yaptık. Defans hatalarımız yine oldu fakat gol attığımız sürece bu sıkıntılar çok göze batmıyor.

Erciyes karşısın da sıkıntı yaşasakta 3puanı almasını bildik.

Üstün oynadığımız, Mersin'i boğdumuz maçta saçma sapan gollerle son saniye de gelen golle maçı kaybettik. Bu tarz mağlubiyetler artık iyice can sıkmaya başladı. Avrupa Ligi hedefimiz var fakat bu şekilde yapılan saçma sapan puan kayıplarla bu tehlikeye girmeye başladıysa da son ana kadar hedefimizi kovalayacağız.

Başkan Mersin maçı sonrası taraftarı sukünete çağırdı
Mersin yenilgisi sonrası "Kaybettiğimiz puanlar lige renk katıyor" diyen Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, Mersin maçı sonrası altıncı sıranın da kaybedilmesi üzerine taraftarını sukünete çağırdı
Akhisar maçının ardından son sıradaki Mersine de yenilen Göztepe, 5. sıradaki Beşiktaşı yakalamaya çalışırken altıncılığı kaptırdı.
Mersin mağlubiyeti'nin ardından panik yapmamak gerektiğini ifade eden "Kaybettiğimiz puanlar lige renk katıyor" diyerek takımına güvenen Başkan Altınbaş, Mağlubiyet sonrası taraftarını sukünete çağırdı. Başkan Hüseyin Altınbaş, kontrolün kendisinde olduğunu belirterek "Önümüzde ligin üst sıraları yolunda önemli haftalar var.
Taraftarımızı sükunete ve yalnızca Göztepe’yi desteklemeye davet ediyorum. Bilinçaltlarında geçen sezonlardan oluşan kaygıya hak veriyorum ama ben kulübün başında, olumlu ve olumsuz tüm olayların takipçisiyim. Menfaatimize zarar verecek tüm olayları tespit ederek anında çözüm bulacağım" ifadelerini kullandı.
YAKAR AYRILMAYA HAZIR
Üst üste kaybedilen puan kayıplarının ardından teknik direktör Onur Yakar da istifa sinyali verdi. Mersin maçı sonrası Başkan Hüseyin Altınbaş’la görüşen Onur Yakar, "Sorun bendeyse, ayrılmaya hazırım" dedi.
Altınbaş ise Yakar’a işine devam etmesini, hafta içinde değerlendirme yapacaklarını söyledi. "Ligin sonu geliyor. Hepimiz aklımızı başımıza almalıyız" diyen Onur Yakar, şöyle devam etti: "Maçta kazanacak bir oyun sergiledik. Üst sıralarda yer almak istiyorsak bu tip takımlara puan kaptırmamalıyız. Takımda yorgunluk vardı. İleri uç oyuncuları etkisizdi.
Ben koltuk meraklısı değilim. Zarar veriyorsam gerekeni yaparım. Puan kayıpları bize en büyük ceza. Kalan haftalar kişilik ve onur meselesi olacak." Bu arada teknik direktör Onur Yakar yarın saat 11:00'de kulüp binasında basınh açıklaması yapacak.
Mesaj Yetkileri