Quote Originally Posted by attirson View Post
@joaquin

Ekmek yalanını evladını kaybeden aile uydurdu eminim cocugunu kaybeden ailenin tek derdi de bu konu hakkında yalan söylemektir.Öyle bir carpıtıyorsun öyle bir galeyana getirmeye calısıyorsun ki sende ısık gördüm gelecekte bir RTE olabilirsin.Ben kimsenin ölümü iyi demedim sadece bu ölümle Berkin'i kıyaslayan sensin catısmada ölmekle masum bir insanın ölmesi cok farklı seyler.

Kardeşim nefesiniz yetmediği zaman çamur atmaya başlıyorsunuz.
Milleti dünden beri Galeyana getiren sen ve senin zihniyetindekiler ben değilim...

Quote Originally Posted by anil luque View Post
şu yazıyı oku da çocuğun babasından nasıl öldüğü öğren.
Çatışma da mı ölmüş yoksa başka bir şekil de mi ?

Ancak işinize geleni okuyup yorumluyorsunuz gelmeyeni okumuyorsunuz bile..

yukarıda benim yaptığım yorumu ve kendi yaptığın yorumu oku bakalım kim 2 ölüyü birbiriyle kıyaslıyor ?

Quote Originally Posted by anil luque View Post
Senin de recep bey gibi 3-5 tane serserinin yaptığını bütün kitleye yıkman güzel olmuş.

Dostum biraz okuyun araştırın nedir ne değildir biraz bakın. Öldürülen çocuğun siyasi görüşünü açıklamak için yazılan yazıymış. Nasıl bir mantıkla bu çıkarımda bulunabildin merak içerisindeyim.

Başından beri herkes dursun bu şiddet , yeter artık diye yırtınıyor ama nedense göremiyorsunuz veya görmek istemiyorsunuz bunları. O çocuğu oraya , sokağa çağıranın hiç suçu yok değil mi ?

Bu zamana kadar yaşanan ölümlerin de Burak kardeşimizin de faillerinin Allah bin türlü cezasını versin. Ölmesin kimse. Bunu istiyoruz !
Sana Ben değil Kur'an-ı Kerim cevabını çok güzel veriyor.

"Onlara, "Yeryüzünde bozgun çıkartmayın" dendiğinde, "Tam tersine, bizler barış ve esenlik getirenleriz" demişlerdir.İyi bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir. Fakat farkında değillerdir."

Bakara Sûresi. 11-12

Ayrıca sen yukarıda skor tahmini yapan arkadaşsın dimi 1-1 felan ..