" GÜNCELLEME GELDİ "

~ Ziraat Türkiye Kupasında Rakibimiz Belli Oldu ~

Galatasaray; Ziraat Türkiye Kupası Dördüncü Ön Eleme maçında Altay SK ile oynayacak. Galatasaray maçı kurada ev sahibi takım olarak çıktığından, ilk maçı 4 Aralık 2013 tarihinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena stadında oynayacak...

" STSL 10.HAFTA; Gaziantepspor - Galatasaray "

~ Maç Öncesi ~

~ Maç Sonucu ve İstatistikler ~

" GALATASARAY İLK YENİLGİSİNİ ALDI "

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında namağlup konumunda bulunan sarı kırmızılılar Gaziantepspor karşısında mağlup oluyorlar ve 9 maç aradan sonra ilk mağlubiyetlerini alıyorlar...

" ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU; Manchester United - Galatasaray "

~ Maç Öncesi ve Muhtemel 11'ler ~

~ Kadrolar ~

~ Maç Sonucu; " Salladık Ama Yıkamadık !!! " ~

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi G Grubu rövanş maçında deplasmanda konuk olduğu Manchester'a 4-3 mağlup oldu. Güzel futboluyla takdir toplayan Galatasaray, Premier Lig takımı kırmızı şeytanları salladı ama yıkamadı. Son dakikalarda Mata'nın golüne engel olamayan Avrupa Fatih'i oynadığı futbol ile gruptan çıkacaklarını belirttiler.

" STSL 11.HAFTA; Galatasaray - Kayserispor "

~ Maç Öncesi ~

~ Kadrolar ~

~ Maç Sonucu; " Galatasaray Evinde KRAL " ~

" 11.HAFTA İTİBARİ İLE PUAN DURUMU "

Ligin ilk yarısının bitmesine 6 hafta kala Galatasaray; 9 Galibiyet 1 Beraberlik 1 Mağlubiyet alan sarı kırmızılı takım 28 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Bursaspor; 8 Galibiyet 1 Beraberlik 2 Mağlubiyet ile Galatasaray'ın 3 puan gerisinden 25 puanla yarışını sürdürüyor. Fenerbahçe, Bursaspor ile aynı istatistiklere sahip olup Galatasaray ile puan farkı 3 olup mücadelelerini sürdürüyor.

" STSL 12.HAFTA; ÇaykurRizespor - Galatasaray "

~ Maç Öncesi ~

~ Kadrolar ~

~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " CİMBOM'A DEPLASMAN YARAMIYOR "~

~ İkinci Mağlubiyetimizi Aldık ~

" ŞAMPİYONLAR LİGİ G GRUBU; Galatasaray - Juventus "

~ " Gruptan Çıkmak İçin Galibiyet Şart ! " ~

~ Maç Öncesi ~

~ Muhtemel 11'ler Elimize Ulaştı ~

~ Maç Sonucu ve İstatistikler; " ASLAN ŞAH ÇEKTİ ! " ~

" GÜZEL FUTBOL GALİBİYETİ GETİRDİ "

Maç sonu basın toplantısında konuşan Onur ALTUN'un açıklamaları şu şekildeydi; " Bugün takım olarak kazandık. Bütün oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum. Buraya çıktığımızda çok şey söyleme ihtiyacında bulunmadan futbolcularıma bugün bana neden Galatasaray'da olduğunuzu ve neden sarı kırmızılı formayı terlettiğinizi gösterin şeklinde açıklama yaptım. Maç öncesi bu açıklama sanırım onları bir hayli motive etmiş olsa gerek Juventus gibi İtalya Serie A devini iç sahada yenmek bence her yiğidin harcı değil. Bugün bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bizleri yanlız bırakmadıkları için sağolsunlar. Teşekkürler arkadaşlar kolay gelsin... "

~ ŞAMPİYONLAR LİGİ PUAN TABLOSU; " EN KÖTÜSÜ AVRUPA LİGİ " ~

Oynanan 5. maçlar sonrası puan tablosu şekillenmeye başladı. Manchester United grupta 10 puanla liderlik koltuğunda Galatasaray ve Juventus'un ise puanı 9 olup 2'li averaja göre Galatasaray 2. ve Juventus 3.'dür. Son sırada ise 1 puanla Anderlecht takımı yer almaktadır. Son maçında Galatasaray, Belçika ekibi Anderlecht ile deplasmanda karşı karşıya gelecektir.

Not: Mesaj Atan Tüm Arkadaşlara Öncelikle Teşekkür Ediyorum. Konu Biraz Akıcı Olması İçin Hızlı Geçiyorum. Bir Sonraki Sezon Çok Güzel Süprizlerim Var. Ayrıca Bu Sezonki Hedefim GALATASARAY İle Şampiyonlar Ligi Finali...
Onur Altun