Quote Originally Posted by serwan View Post
neyse bakıp görelim..
ama mesele yetişip yetişmemesi değil. mesela ortada resmi açıklama varken şahsi görüşlerin oyuna yansıtılması...
sonuçta bu bi oyun. dediğim gibi çok umrumda olsa editörden eklerim kaldı ki beşiktaş'la hiç uzun bi kariyer yapmadım bugüne kadar.
ama böyle ufak hesapların yapılması garip geldi sadece. ağustos diye eklenseydi bişey kaybedilmezdi. hiç eklenmeseydi de umrumda olmazdı açıkçası. sıkıntı bu kadar detaya galatasaray'da değil beşiktaş'ta girilmesi.
Ben resmi bir aciklamaya rastlamadim. Fikret Orman Agustos'ta stadi bitirme temennisini soyluyor. Belki de resmi aciklama anlayisimiz farkli. Ben resmiyet icin altina imza atilmis bir sozlesme ararim.

Daha once Besiktas'in TT Arena ve Sukru Saracoglu statlarinda oynayacagi temennisini de dile getirmisti hatirlarsin. Ama gerceklesmedi.

Galatasaray'da detaya girilmiyor demissin. Ilginc. Ornegin bazi arkadaslar isyan ediyor, Galatasaray'in ilk sezon sonunda transfer butcesi yok diye. Bunun nedeninin de devre arasinda yapilmis olan transferler oldugunu unutarak.

Bu detaya girilmedigi konusunda yorum yapmak icin yeterince analiz yaptigin konusunda supheliyim.