Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
Avrupa'da şahane gidiyorsun valla helal olsun. Ligde de liderlik koltuğuna kurulmuşsun.
Herşey yoluna girdi takım rayına oturdu koşturmaya devam

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Avrupa da muhteşemsin ligde de öyle
Tam gaz devamm

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
Tebrik ediyorum ligde ve Avrupa'da güzel devam ediyorsun ..
Ayrıca emek verdiğin çok belli , basit bir paylaşımda bulunmuyorsun , o yüzden ayrıca takdir ettim
Görsellik çok önemli takım taktik ne kadar iyi olsa da grafikler görsellik kötü olunca bişeyi eksik oluyor bende elimden geldiğince renklendirmeye çalışıyorum

Quote Originally Posted by BoomShy View Post
Ligde iyi gidiyorsun savunmaya takviye yap lig için yapıcaksan gerek yok çünkü böylede devam edersin ama avrupada bu kadar iyi gidiyorken bunu bozmamak için savunma takviyesi şart hocam gayet iyisin yinede.
Katılıyorum sana takım her ne kadar rayına otursada avrupa da başarı için takviye şart savunmaya özellikle sağ bek için. Bakalım transfer bütçemiz yok ama başkandna ekstra birşeyler isteyeceğim inş. geri çevirmez

13.HAFTA | K.ERCİYESSPOR - GÖZTEPE

Golleri yedikçe açıldık, açıldıkça gol attık, attıkça farkı açtık... Erciyes deplasmanında da çıkışımızı sürdürdük ve 3 puanla döndük.
Maç Detayları *

14.HAFTA | GÖZTEPE - GALATASARAY
Galatasaray'ın kadrosuna ufak bir göz attımda adamlar Hulk, Carlos Vela, Bakary Kone'yi almışlar takımın başında da Hakan Yakın var. Piyangomu çıktı bunlara noldu Ünal Aysal delirdimi naptı kadroya bak

Ligin güçlü ekibi en büyük rakiplerimizin başında gelen Galatasaray'ı evimizde ağırladık. Güçlü rakibimiz karşısında adeta futbol resitali sunduk.3 puanı 3 güzel golle alarak güzel oyunumuzu devam ettirdik ve liderlik koltuğundaki yerimizi sağlamlaştırdık.
Maç Detayları *

15.HAFTA | ÇAYKUR RİZESPOR - GÖZTEPE

Rize deplasmanında futbol adına ne varsa sahadaydı. Aslında söyleyecek çok fazla birşey yok van Buren diyorum noktayı koyuyorum.
Maç Detayları *

16.HAFTA | GÖZTEPE - TRABZONSPOR

Evimiz de Trabzonspor'u ağırladık mükemmel geçen bir maçta Trabzonu sürklase ederek adeta futbol dersi verdik. Trabzon için fırtına bu sefer tersten esti ve adeta deyim yerindeyse Kuzeyin fırtınası İzmir'in lodosuna yenik düştü.
Maç Detayları *

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI 4. ÖN ELEME TURU | DENİZLİSPOR - GÖZTEPE

Türkiye kupası 4. eleme turunda Denizlispor'a konuk olduk. Denizli karşısında rotasyona gittik ve bu sezon 11 de fazla şans bulamayan oyuncularımıza şans verdik. Alt yapımızda oynayan Ogün'ü ilk kez bir profesyonel karşılaşma da sahaya sürdük ve bizi mahçup etmedi. Bunun yanı sıra bu maç savunmacıların konuştuğu bir maç oldu.
Maç Detayları *

5.ÖN ELEME TURU | KAYSERİSPOR - GÖZTEPE

Kayseri karşısında da yedek ağırlıklı bir 11 le sahaya çıktık. Formaya aç kalan maç özlemi içinde yanıp tutuşan yedek oyuncularımız as takımıyla sahada olan Kayseri'ye adeta futbol dersi verdi ve bizde eleme turlarını geçerek gruplara kaldık.
Maç Detayları *

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI GRUPLARI

Bu arada Avrupa Liginde ki rakibimiz de belli oldu. Şu ipucuyla rakibimizin kim olduğu sorayım sizlere '' Futbolcusunun kafasına soyunma odasında krampon fırlatan efsane bir hocaları vardı. ''