Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
43. You may not vote on this poll
  • Chelsea Kazanır

21 48.84%
  • Berabere Biter

10 23.26%
  • Galatasaray Kazanır

12 27.91%
Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 194 sonuç

Konu: Chelsea - Galatasaray | Şampiyonlar Ligi Playoff Turu

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Fotomaç

Tolunay Kafkas mı süpermiş ya.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by semih99999 View Post
    selçuk cezalı oldugunu bile bilmiyolardır bence
    Selçuk cezalı değil ki zaten
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Selçuk cezalı değil ki zaten
    Hahahah

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Tarih olarak cok onemli bir gune denk geldi.

Ingilizlerde en az bizim kadar iyi biliyor 99 sene once bugun neler oldugunu.

Gun zafer gunudur ! basarilar Galatasaray

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray sözlükten alıntı , mahalist:
    10 aralık 2013 galatasaray juventus maçından önce şöyle bir konsantrasyon yazısı yazmıştım: (bkz: #1359434) bu maç için de aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyorum. öte yandan bu iki maç arasında şöyle bir fark var. juventus maçından önce genel olarak galatasaray taraftarının ve hatta futbolcularının morali düşük, stresi yüksekti; cidden konsantrasyona ve taraftar desteğine ihtiyaçları vardı.

oysa bu chelsea maçı için başka bir ruh hali seziliyor. bütün taraftarlarımızda bir hubris var. dikkat edin sayın takımdaşlarım, chelsea'yi elenmemizi getirecek tek hem de tek şey vardır bizim için: hubris, kendini beğenme, kibir! geçen sene real madrid'e de tam ve sadece bu sebepten elendik. ve hatta 2009'da hamburg'a da bu yüzden elendik. stopersiz bile eleriz rakibi diye düşünüyordu bütün galatasarylılar, olmadı. şimdi de öyle bir tehlike seziyorum. bu demek değil ki ümitsiz olacağız. bilakis yeneceğimiz konusunda çok ümitliyim, ama bunu böbürlenmeden yapmalıyız. aksi takdirde sırf bu sebepten yeniliriz. bu durumda kimse suçlu diye başkasına bakmasın, herkes suçu kendinde arasın.

diyeceksiniz ki benim evimde böyle bir hisse kapılmamın ne önemi ne etkisi var? var, çünkü oyuncular ile taraftar arasında çok kuvvetli bir bağ var. ve günümüzde o bağın görünür uzantıları da var (twitter'ı, instagram'ı bu oyuncular maç saatine kadar kontrol etmiyorlar mı sizce?). neyse ben uzatmayayım, bence biz maçı ciddi ve gayretli bir şekilde yani o bildiğimiz galatasaray gibi oynarsak alırız.

bir mesele daha var ki, internette cahil cühela* sırf günü çakıştığı için çanakkale zaferi ile bunu bağdaştırıyorlar. eh biz bugün elensek ingilizler o savaşın öcünü mü almış olacak? ya da yensek hatta bırakın bu gün yenmeyi 18 mart'ta şampiyonlar ligi finali oynansa ve biz o kupayı o gün alsak bırakın çanakkale zaferi'nin üzerine çıkmayı cila bile atmış sayılabilir miyiz? o bununla kıyas bile edilmez. bu konuda da çok duyarlı olmamız lazım.

bu çok mühim uyarılarımı yaptıktan sonra şimdi de önceki yazımın son paragrafını bu maç için uyarlayayım:

bütün ingiltere bu maça kilitlenmiş durumda, rakip ingiliz takımların futbol yazarları bile chelsea'nin geçmesini istiyor, ülke futbollarının imajı söz konusu (evet bu konuda bizim ülkeden farklı düşünüyorlar elbette). ülkelerinin şu anda avrupa'da ilerlemeye en yakın takımı ne 3-1'i çevirmeye çalışacak olan tottenham ne 2-0'ı çevirmeye çalışacak olan manchester united, bizzat chelsea. ve biz futbol devi bir ülkenin en prestijli takımını londra'da yenmek için maça çıkıyoruz. böyle büyük bir fırsat istesek de elimize geçmezdi, bu maç geçen seneki schalke maçlarından daha büyük, bu maçı kazanırsak daha çok övüneceğiz, daha çok hatırlanacağız. biz çocukluğumuzda çok övündük bu galibiyetlerimizle, şimdi sıra yeni çocuklarda. onlar da bu galibiyeti hak ediyorlar.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu maçı kazanabiliriz de kaybedebilirz de ama eğer bu maçı kazanırsak çeyrek finalde bayern barça real dışında bi takım gelirse yarı finale çıkarız o yüzden bu maçı kesinlikle kazanmalıyız ne yapıp edip

Nesil
    2007

Mou olmasaydı iyiydi de o varken tur zor. Chelsea'nin formu ortada, bizim deplasman maçları ortada. İlk maçtaki skor ortada. Bu durumlar da turu çok daha zora sokuyor.

İnşallah yanılırım ve bu gece bir kez daha tarih yazarız.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Mou olmasaydı iyiydi de o varken tur zor. Chelsea'nin formu ortada, bizim deplasman maçları ortada. İlk maçtaki skor ortada. Bu durumlar da turu çok daha zora sokuyor.

İnşallah yanılırım ve bu gece bir kez daha tarih yazarız.
    Ligdeki Hava Başka Şampiyonlar Ligindeki Hava Bambaşka...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Tüm kalbimle Galatasaray'ın tur atlamasını istiyorum. Bununla gurur da duyarım. Umarım başarabilirler. Başaramadığı takdirde teşekkür de ederiz. Sonuçta 2 sene üst üste gruplardan çıkmak da başarı. Maçın gollü bir beraberlikle biteceğini tahmin ediyorum. Tabi takımın el freni Selçuk ve Burak ne kadar az oyunda olursa o kadar buna yaklaşılır.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Tüm kalbimle Galatasaray'ın tur atlamasını istiyorum. Bununla gurur da duyarım. Umarım başarabilirler. Başaramadığı takdirde teşekkür de ederiz. Sonuçta 2 sene üst üste gruplardan çıkmak da başarı. Maçın gollü bir beraberlikle biteceğini tahmin ediyorum. Tabi takımın el freni Selçuk ve Burak ne kadar az oyunda olursa o kadar buna yaklaşılır.
    Bence bu maç Burak ve Selçuk'a özellikle ihtiyacımız var. Akşam maçın yıldızı olabilirler.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Galatasaray sürpriz yapıcak diye hissediyorum fakat karşıda Mou var. Hevesi kursakta bırakmada üstüne yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iddaa'da 2-2 skor oynayıp 20 lira basmak istiyorum ama paraya kıyamıyorum.

Umarım tur atlarız.Sneijder'den çok şey bekliyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

3-1 Chelsea diye geçiyor aklımdan ama umarım Galatasaray kazanır. Ben ihtimali biraz düşük görüyorum açıkcası neden bilmiyorum ama.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rüyamda Gs 2 - Chelsea 1 gördüm. At fava bekle usta..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

GS umarım turu geçer. Avrupa maçı olması tabi ki birinci sebep ama rakibin Chelsea olması teknik direktörün de Mourinho olması daha da bi anlamlı yapıyor. Lig maçlarında bile Chelsea puan kaybettiğinde çok mutlu hissediyorum kendimi, bir de GS yenerse süper olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben yıllar önce dortmund deplasmanından önce rüyamda 0-2 yendiğimzi ve hatta gollerin atılışından kimin atacagına kadar görmüş ve arkadaşlara maç öncesi anlatmıştım maç 0-2 ve dediğim adamların dediğim şekilde golleriyle bitti (Hagi ve Hakan Şükür ) ....Ama bu kez rüya falan görmedim
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Selçuk bu maçta oynamaması gerekiyor bir kere bu bir. Burdisso'nun bu maçta oynamasını bekliyorum. Bu maç kesinlikle onun maçı. Semih-Burdisso-Chedjou üçlüsü stoper için yapabileceğimiz en iyi hamle olur. Hakan Balta'nın oynaması felaket olur.
    İnşallah turla İstanbul'a döner aslanlar.

#KoyEliniKalbineGalatasaray

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

-------------------Burak-----------------------
    -----------Sneijder - Drogba--------------
    ---------Yekta(Selçuk)-Melo--------------
    Telles---------Chedjou--------------Eboue
    ------------Balta(Zan)-Semih---------------
    ------------------Muslera---------------------
    Aynen bu şekilde oynamalıyız bence Drogba geçen seneki gibi daha geride toplarla buluşup buraka pozisyon yaratmalı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ben yıllar önce dortmund deplasmanından önce rüyamda 0-2 yendiğimzi ve hatta gollerin atılışından kimin atacagına kadar görmüş ve arkadaşlara maç öncesi anlatmıştım maç 0-2 ve dediğim adamların dediğim şekilde golleriyle bitti (Hagi ve Hakan Şükür ) ....Ama bu kez rüya falan görmedim
    milleti niye heycanlandırıyorsun arkadaş!

Maci italyadan izliycem sky calcio 1 veriyor. Real maçını geri plana atmislar. Bir restoran buldum rezervasyonumu yaptırdım. Hadi inşallah ugurlu gelir. Tum dünya maca kitlendi. Bu drogba muhabbetine uefa da iyi prim yaptı valla

He bu arada uçakta ruya gordum 2-3 alıyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.rerererarara.net/ introyu hala izlemeyen varsa ayıp eder... Böyle bir şey yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben izlemedim ve izleyemiorum

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

bende malesef ya.

edit: http://vk.com/video243897955_167814559?hd=3& buldum izleyemeyenler için.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Galatasaray XI: Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Telles, Melo, Yekta, Selçuk, Sneijder, Burak, Drogba

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Rahat olun 2-2

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

vira bismillah... sabahtan beri benim de içimden 2-2 geçiyor ama dikkat edelim de chelsea geçmesin içimizden

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Galatasaray sözlükten alıntı , mahalist:
    10 aralık 2013 galatasaray juventus maçından önce şöyle bir konsantrasyon yazısı yazmıştım: (bkz: #1359434) bu maç için de aşağı yukarı aynı şeyleri düşünüyorum. öte yandan bu iki maç arasında şöyle bir fark var. juventus maçından önce genel olarak galatasaray taraftarının ve hatta futbolcularının morali düşük, stresi yüksekti; cidden konsantrasyona ve taraftar desteğine ihtiyaçları vardı.

oysa bu chelsea maçı için başka bir ruh hali seziliyor. bütün taraftarlarımızda bir hubris var. dikkat edin sayın takımdaşlarım, chelsea'yi elenmemizi getirecek tek hem de tek şey vardır bizim için: hubris, kendini beğenme, kibir! geçen sene real madrid'e de tam ve sadece bu sebepten elendik. ve hatta 2009'da hamburg'a da bu yüzden elendik. stopersiz bile eleriz rakibi diye düşünüyordu bütün galatasarylılar, olmadı. şimdi de öyle bir tehlike seziyorum. bu demek değil ki ümitsiz olacağız. bilakis yeneceğimiz konusunda çok ümitliyim, ama bunu böbürlenmeden yapmalıyız. aksi takdirde sırf bu sebepten yeniliriz. bu durumda kimse suçlu diye başkasına bakmasın, herkes suçu kendinde arasın.

diyeceksiniz ki benim evimde böyle bir hisse kapılmamın ne önemi ne etkisi var? var, çünkü oyuncular ile taraftar arasında çok kuvvetli bir bağ var. ve günümüzde o bağın görünür uzantıları da var (twitter'ı, instagram'ı bu oyuncular maç saatine kadar kontrol etmiyorlar mı sizce?). neyse ben uzatmayayım, bence biz maçı ciddi ve gayretli bir şekilde yani o bildiğimiz galatasaray gibi oynarsak alırız.

bir mesele daha var ki, internette cahil cühela* sırf günü çakıştığı için çanakkale zaferi ile bunu bağdaştırıyorlar. eh biz bugün elensek ingilizler o savaşın öcünü mü almış olacak? ya da yensek hatta bırakın bu gün yenmeyi 18 mart'ta şampiyonlar ligi finali oynansa ve biz o kupayı o gün alsak bırakın çanakkale zaferi'nin üzerine çıkmayı cila bile atmış sayılabilir miyiz? o bununla kıyas bile edilmez. bu konuda da çok duyarlı olmamız lazım.

bu çok mühim uyarılarımı yaptıktan sonra şimdi de önceki yazımın son paragrafını bu maç için uyarlayayım:

bütün ingiltere bu maça kilitlenmiş durumda, rakip ingiliz takımların futbol yazarları bile chelsea'nin geçmesini istiyor, ülke futbollarının imajı söz konusu (evet bu konuda bizim ülkeden farklı düşünüyorlar elbette). ülkelerinin şu anda avrupa'da ilerlemeye en yakın takımı ne 3-1'i çevirmeye çalışacak olan tottenham ne 2-0'ı çevirmeye çalışacak olan manchester united, bizzat chelsea. ve biz futbol devi bir ülkenin en prestijli takımını londra'da yenmek için maça çıkıyoruz. böyle büyük bir fırsat istesek de elimize geçmezdi, bu maç geçen seneki schalke maçlarından daha büyük, bu maçı kazanırsak daha çok övüneceğiz, daha çok hatırlanacağız. biz çocukluğumuzda çok övündük bu galibiyetlerimizle, şimdi sıra yeni çocuklarda. onlar da bu galibiyeti hak ediyorlar.
    Helal olsun çok güzel yazmış. Bende Galatasaray'ı destekliyorum. Önünde Türk bayrağını taşıyan bir takımın karşısındakini desteklemek bana göre zaten başlıca hainliktir milli açıdan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hazard , Lampard vurur şimdi Semih'e falan çarpar Muslera terse düşer aman öyle şeyler olmasın da.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bundan başka 11 çıkmaz,çıkarsa ilk maçın yarım saati gibi olur.
    Ben demiştim

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Benimde içimden nedense 2-2 bitecekmiş gibi geliyor. Chelsea 2-1 öne geçer, bizde muhtemelen beraberlik golünü atarak 2-2'ye getiririz durumu. İnşallah böyle olur ve bu galibiyeti tüm Türk halkına armağan ederiz.

Sayfa 3 / 7 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri