Sayfa 88 / 94 İlkİlk ... 38788687888990 ... SonSon
2,611 ile 2,640 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

steam kapalı şu an servis vermiyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    canımsın

beyler 14.3 versiyonun bir önceki düsürebiliyozmu
    14.2.2 ye mesela

Quote Originally Posted by android14 View Post
    beyler 14.3 versiyonun bir önceki düsürebiliyozmu
    14.2.2 ye mesela
    Oyunun orjinalse hayır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeniden başlayayım dedim FM'ye. Güzel ayrıntılar varmış

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Atiba ne yaptı da bu güncelleme de çöp adam yapıldı ? Beşiktaşın en önemli oyuncusu neredeyse bu sistemde. Her dönen top , her atak başlangıcı Atiba ile yapılıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Tottenham , Liverpool , Dortmund ve en sonda Monaco ile 4 farkli kariyer actim simdiye kadar 14.3 de , hepsinde ilk 3-4 haftada assagida paylastigim tablo ile karsilastim , benim sanssizligimmidir ? yoksa herkesde mi oluyor bukadar sakatlik ?

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Tottenham , Liverpool , Dortmund ve en sonda Monaco ile 4 farkli kariyer actim simdiye kadar 14.3 de , hepsinde ilk 3-4 haftada assagida paylastigim tablo ile karsilastim , benim sanssizligimmidir ? yoksa herkesde mi oluyor bukadar sakatlik ?

Aynı şeyden bende şikayetçiydim o kadar çok sakatlık oluyorduki artık oyunu silmeyi bile düşündüm ama bizim sabrımızı mı testediyorlar nedir ilk sezon bitti ardından 3 sezon daha oynadım halada oynuyorum sakatlık sorunu tamamen ortadan kalktı.
    malatyAdana!

Beyler sakatlıklar genelde üst üste geliyor. özellikle sezon başında çok sakatlık oluyor. Güncellemeden sonra bariz bir şekilde artış var orası kesin. hem sakatlık çokluğunda hem sakatlık sürelerinde artış gözlemledim ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende bu sakatlık sıkıntıları hiç olmuyor. Geçen seneki efsane Gimnastic kariyerimi bu sefer 2014'te tekrarlıyorum ve on numara akıyor oyun, çoğu sıkıntısından da arınmış gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Oyun hangi bölgede alternatifiniz azsa o bölgedeki oyuncuları sakatlıyor. Eski serilerde de vardı bu durum.

Şu an Cardiff ile kariyer yapıyorum. Önce müthiş form yakalayan ve arka arkaya maçın yıldızı seçilen oyun kurucum Whittingham sakatlandı. Yerini dolduramadım bir türlü. Sonra takımın en önemli yıldızlarından kanatsız oynadığım için taktiğin kilit isimlerinden eski Man Utd'lı Fabio sakatlandı ve 11 ay yok. Sol WB oynatıyordum ve sakatlanmadan önce 5 gol kazandırmıştı bana. Ardından ara transferde forma şansı bulamayan 2 stoperimi gönderir göndermez savunmanın sigortası İngiliz milli takımında da forma giyen Caulker'i ve Connoly'i kaybettim. Asıl mevkisi ön libero veya bek olan oyuncuları stoper oynatıyorum şimdi mecburiyetten. Daha önce alternatif sıkıntısı yaşadığım sağ bekte oynattığım oyuncum da bir kaç hafta sakatlanmıştı. Orta sahada çok alternatifim var ama ne hikmetse o bölgede sakatlanan oyuncum olmuyor.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben bu taktiğin çözülmesi durumundan sıkıldım artık, ilk sezon güle oynaya şampiyon olduğum taktik 2.sezon beni küme düşürecek nerdeyse.Yahu ben planlamamı, transferlerimi bu taktiğe göre yapmışım böyle saçmalık olur mu ya.

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Ben bu taktiğin çözülmesi durumundan sıkıldım artık, ilk sezon güle oynaya şampiyon olduğum taktik 2.sezon beni küme düşürecek nerdeyse.Yahu ben planlamamı, transferlerimi bu taktiğe göre yapmışım böyle saçmalık olur mu ya.
    Seninki 1 sezon götürüyorsa şükret kardeşim benim 6-7 maç sonra çözülüyor. Harbidende can sıkıcı bir durum.

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Bugün sinirden pcyi kira yazdim sinirden bagirmaya baslayinca hanim korkusundan napicagini sasirdi. Bi taktik olayi canimi cok Kötü sıkmaya basladi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

https://www.facebook.com/fmgazetesi

Sayfada biraz aşağıda taktik ve indirme linki var. Ben onunla oynuyorum ve bayada işe yarıyor yukarıda puan durumunu paylaştım. Direk link vermeyi bilmiyorum facebooktan o yüzden sayfayı attım.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Şu an bir maç yapıyorum. Oyunculara "Ayakta Savun" talimatı verdim maç öncesi.

Sonuç: 36 dakikada 13 faul 4 sarı kart
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2012
    Yer
    Wien/Vienna

Iyi taktigi benziyor denemekten zarar gelmez zaten kovuldum kovulacagim gittigi yere kadar artik

Quote Originally Posted by Papi44 View Post
    Aynı şeyden bende şikayetçiydim o kadar çok sakatlık oluyorduki artık oyunu silmeyi bile düşündüm ama bizim sabrımızı mı testediyorlar nedir ilk sezon bitti ardından 3 sezon daha oynadım halada oynuyorum sakatlık sorunu tamamen ortadan kalktı.

Benim bu sakatlık olayına karşı bir teori ürettim ya gerçekten etkili yada ben kendimi kandırıyorum

Antrenörleri değiştirdiğimizde sakatlıklar artıyor.Antrenörlerin takım oyuncularını tanıma yada onun gibi bir barı var bu bar düşükken sakatlıklar artıyor bar yükseldikçe oyuncuları tanıdıkça sakatlıklarda azalma oluyor.Çünkü ilk sezon sakatlar çok can sıkarken aynen senin dediğin gibi 1-2 sene sonra o kadar abartı bir sakatlık durumuyla karşı karşıya kalmıyorum.Fakat antrenörlerimde bir anda çok sayıda değişiklik yaptığım an oyuncular yine patır patır sakatlanmaya başlıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

çok fazla ofsayt mi oluyor bana mı denk geldi? her maç en az 7-8 ofsayt oluyor. hatta neredeyse her maç ofsayt diye iptal edilen golüm var...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çoğu oyunumda sakatlık sıkıntısı görmedim ama İngiltere'de ki durum tuhaf acayip çok sayıda ve uzun süreli sakatlıklar yaşanıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by serwan View Post
    çok fazla ofsayt mi oluyor bana mı denk geldi? her maç en az 7-8 ofsayt oluyor. hatta neredeyse her maç ofsayt diye iptal edilen golüm var...
    O ofsayt durumları bende de mevcut. Acaba taktiğimden mi kaynaklanıyor diye düşünüyorum.

Birde Kerim Frei'nin adı Kerim Koyunlu diye geçiyor. Bu güncellemede fark ettim.Belkide öncekinde dir. Çünkü 14.2.1 den sonrasını bakmamıştım.

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İlk sezon, süper ligde durum ilginç.

Bursaspor grubu 4. bitirdi ama Eskişehir esmeye devam ediyor. Grupta aldığı 2 sonuç baya süpriz.
    1. turda da Celtic geldi, geçme ihtimali yüksek.
    Bursa'da Dany ve Carlos Fierro var.
    Last edited by martymcfly : 19.Mart.2014 at 17:21

Oyuncularım çok gol kaçırıyorlar. bu durum rakip içinde geçerli ama bu çok anormal değilmi ? her maç karşı karşıya kalecinin kucağına yuvarlıyorlar topu. birde dağlara taşlara giden serbest vuruşlar var tabi. bende sakatlıklardan şikayet ediyordum ama bu sezon sadece sneijder uzun süreli sakatlandı onun dışında ligin sonuna yaklaştık dahada 2+ hafta sakatlığı olan oyuncum olmadı. hatta çoğu oyuncum hiç sakatlanmadı

Sizdede aynı sıkıntı varmı bilmiyorum ama ben her maçımda Dünya klasında kaleciler seyrediyorum. kaçan gollerin haddi hesabı yok.. bu durum iki takım içinde geçerli ama çok net gol pozisyonlarını bile defalarca kez harcanabiliyor

Kalecilerin gücünü 109 yapmışlar

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Oyuncum maçta 2 gol attı 9.3 ile oynadı, bende etkileşimden gol yollarında çok iyiydin dedim.Dahada iyi olabilirim tarzı birşey söyledi morali bozuldu.Gene bir başka oyuncum ayın oyuncusu seçildi diye tebrik ettim morali bozuldu.Bir başka oyuncum milli takımda gol attı diye tebrik ettım, sizin için atmadim dedi morali bozuldu ne saçma sistem yahu.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Oyuncum maçta 2 gol attı 9.3 ile oynadı, bende etkileşimden gol yollarında çok iyiydin dedim.Dahada iyi olabilirim tarzı birşey söyledi morali bozuldu.Gene bir başka oyuncum ayın oyuncusu seçildi diye tebrik ettim morali bozuldu.Bir başka oyuncum milli takımda gol attı diye tebrik ettım, sizin için atmadim dedi morali bozuldu ne saçma sistem yahu.
    Bunu ozellikle tecrubesiz bir teknik direktorken soyledigimde yasadim.

Reputasyonu dusuk olan menejeri sallamiyor oyuncular, ondan oluyor genelde.

27. Default

Yeni güncelleme ile açtığım 3 farklı kariyerin 2'sinde Eskişehirspor şampiyon oldu. Birinde de 2. liğe oynadı, 1 puan farkla 3. oldu. Kadrosu da kaliteli ama şampiyon olacak bir kadro yok bence.

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Aynen ya, milli takimda ki oyuncuyu tebrik ediyorum, adam sizin icin atmadim diyor Cok sacma..

29. Default

Maç Motorunu Heralde En İyi Bu Resim Anlatır.

Baktım ki Oyunda Normal Atak Yapıp Göze Hoş Gelen Oyun Oynamak Haram Bende Absürd Bir Taktik Yapıp Oyunu Çirkeflikle Kazanmak İçin Bir Kaç Planlar Yaptım İşe Yaradı. Bu Seride Göze Hoş Gelen Oyun Oynamak Malesef İmkansız

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Maç Motorunu Heralde En İyi Bu Resim Anlatır.

Baktım ki Oyunda Normal Atak Yapıp Göze Hoş Gelen Oyun Oynamak Haram Bende Absürd Bir Taktik Yapıp Oyunu Çirkeflikle Kazanmak İçin Bir Kaç Planlar Yaptım İşe Yaradı. Bu Seride Göze Hoş Gelen Oyun Oynamak Malesef İmkansız
    Maşallah iki de kayıp verdirmişin.

Sayfa 88 / 94 İlkİlk ... 38788687888990 ... SonSon

Mesaj Yetkileri