Dünya basınına düştü bile bu durum:
![]()
Dünya basınına düştü bile bu durum:
![]()
Şu konu hakkında da bir kaç bir şey söyliyim. Avrupa basınına düşecek tabi. Çünkü demin dediğim gibi onlarında işine geliyor bunlar. Nasıl Gezi'ye balıklama dalıp, taa nerelerden daha olmayan (palalı olayı gibi) olayların animasyonlarını falan veriyorlardı. Ama işlerine gelmeyince Mısır'a, Suriye'ye gözlerini kapatmayı çok iyi biliyorlar.
Şimdi şöyle bir komediyi yaymıslar dns ile girenler tespit edilecekmiş bastım bir kahkaha.O zaman Ntvspor'un twitter hesabını yöneten kisiden baslasınlar Mustafa Sarıgül , Melih Gökçek herkesi toplasınlar sıra bize gelene kadar cok var.
![]()
bu arada tapelerin sahte olup olmadığını boş bir zamanımda matlapdan ses frekanslarının çıktısını alıp kanıtlayabilirim.öyle sağdan soldan bu tape montaj filan duyupta kestirip atmayın bir kere sese montaj yapması görüntüye montaj yapmak gibi değildir daha zordur ve sadece kulakla bile anlaşılabilinir
@_yoLcu_
ben dinledim hocam o bahceli montajini da hic basarili degil, cok anlasiliyor. o kadar ugrasip bunu mu cikarabilmisler. o zaman o yayinlanan tapeler cok cok ileri teknolojiyle yapilmis olmali, cunku hic anlasilmiyor montaj oldugu eger oyleyse (:
zaten tapelerden ibaret degil o dosya, fezleke cok kabarik. bosuna saklanmadi aylarca, kimbilir ne tahribatlar yapilmistir bu zaman zarfinda. gercekler ortaya cikinca cok pisman olacaklar bu kisilerin pesinden giden saf vatandaslarimiz. saf derken asagilamak niyetli degil, temiz anlaminda dedim.
Komik ve utanç verici bi durum.
dert etmeyin seçimlerden sonra açarlar geribu arada twitterde vs olsun yok dns ile girin vs vs demeyin dns yide engelliyebilirler
chrome kullananlar bu eklentiyi kursun yasak masak dinlemez dns ile ugrasmayin
https://chrome.google.com/webstore/d...hfpabhfomcebme
yurt disinda yasamanin faydalarindan biride bu aga ne yasak ne bisi![]()
ahahaha
![]()
Ya hala montaj diyenler var ve işin daha komiği arkadaşı buna inandırmaya çalışanlar da var. Ak genç isimli parodi hesabın tweeti olayı özetler nitelikte : 'Usta bizi mal yerine koyup montaj diye yalan söylemesin. Yaptım desin. Biz yine arkasında oluruz. Ağda yaptırmadığı sürece hep arkasındayız.'
Konuya gelirsek bu hamleden anladığımız kadarıyla Tayyip'in gizli işleri bu kadarla sınırlı değil , Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünde emri verdiği bile söyleniyor. Açıkçası çok merak ediyorum daha neleri çıkacak
Daha da özele inmeye de gerek yok rezillik ve utanç verici bir durum.
Cinayet suçlaması yöneltmek bu kadar kolay yani. Twitter'da adamın biri 'başbakan adam öldürtmüş' yazdı diye buna inanıyorsanız niye sabah akşam koyun, hüloğ, biat diye bağırıyorsunuz?
Öyle muhalefete böyle iktidar. Biz kırk kişiyiz birbirimizi biliriz demişler ya, yok aslında bir farkınız.
Cinayet suçlaması yöneltmek ne kadar kolaysa, suçun olmadığı zaman ispatlaman da o kadar kolay olur.
Sana verilen kol saatine rüşvet mi deniyor? Faturasını göster, ispatla, aklan.
Senin evine polisler baskın yaptığında evinden kasalar mı çıkıyor? Mal beyanı yayınla, kazancını ispatla, aklan.
Senin uygunsuz telefon görüşmelerin yaptığın mı söyleniyor? TİB elinin altında. Kriptolu olmayanların ispatını pekâla gösterebilirsin. Başbakansın sen. Dünya liderisin hani. Bunu ispatlayamayacak kadar aciz misin?
Çok değil, dün kaydettim şu görüntüleri:
[YOUTUBE="-YKi--5sFuo"]seçmen[/YOUTUBE]
Bunu buraya 30 kez yazmışımdır.Yine yazıyorum, bizim gibi düşünmeyin. Sadece "düşünün". Bunu istiyoruz.
Frodo karıştı işe beyler Gandalf'ın gelişi yakındır.Hayırlısıyla Frodo yüzüğü Hüküm Dağı'na atıp kurtaracak bizi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ha arkadaşlar bu arada ne kadar doğru bilemem ama bugün nevruz olduğu için malum bazı topluluklar kutlama yapacak. Twitter için milleti sokağa inmeye yönlendirip rakip seçmeni bir nevi terörist gibi göstermeyi amaçladığı da söyleniyor tayyipin.
@omersal
cok akillica bir plan, tebrik etmek lazim bu dahiyane fikri icin. zamanlama dedigin gibi cok manidar. kaset olaylari bir yana yarin onemli bir gun. twitter da yeterli bir tahrik unsuru olabilir bu acidan.
Yasagin secime kadar oldugunu dusunuyorum.
Hayirlisiyla bi gecseydide kurtulsaydik
Tv'yi aciyoruz Siyaset
Facebooku aciyoruz siyaset
Whatsappden mesajlar paylasiyor siyaset
Instagramda siyaset
Hepsinden kurtulalim deyip FM aciyoruz oda bu sene sarmadi.
illAllah ettirdi secimler.
Ingilizler boyle degil yahu, yok mitingdi reklamdi suydu buydu bilmezler. Bence halkin 30% basbakanin ismini bile bilmiyordur
O değil de neredeyse hepinizin Dns ayarlarıyla oynanmış. Hayırdır siz hangi yasaklı sitelere girip neler izliyorsunuz öyle gençler! he söyleyin bakayım![]()
...
Hahahahaha...
RTE'nin üslubu beni her daim rahatsız etmiştir. Twitter'ın kapatılması gerçekten bir utanç kaynağıdır fakat bundan daha vahim olan RTE'nin "kökünü kazıyacağız" demesidir. Nasıl bir psikoloji içinde bu adam anlamış değilim. Bırakasalar bi kaşık suda boğarım. Neyse... siyaset konuşmayalım.
Ben Youtube'a girebiliyorum diyen başbakandı zamanında, bu mantıkla
Twitter'a ben de girebiliyorum şu an için, ne zaman kapanır bilmiyorum tabi. Pek kullanmam ben Twitter da kardeşim çıldırır artıkDün kuzenim de soruyordu neden giremiyorum diye. İçimden, oh iyi oldu, dedim. 24 saat Twitter'da dolaşacağına başka şeylerle ilgilenirsin artık dedim. DNS falan bahsetmedim, bilmiyorum, dedim direk
![]()
Yasak hakkındaki görüşüme gelirsek, her türlü yasağa karşı olduğum gibi buna da karşıyım. Twitter kullanmayan adam face kullanır, ne biliyim ne popüler bu günlerde yaşlandım benNe popülerse onu kullanır. Bir sürü giriş yolu da var; VPN, DNS vs. vs. O yasak bu yasak sonra insanlar niye başkaldırıyor. Özgürlükler çağında yaşıyoruz. İnsanlara artık bu özgürlüğünüz yok derseniz tepki alırsınız. Sonra faiz lobisi oluyor o oluyor bu oluyor.
Bir yardım da benden olsun. VPN kullanımı. Yazıyı okumadım, VPN de hiç gerekmedi bana ama başlıktan dolayı herkes anlar diye düşündüm. Aranızda elektrik-elektronikle ilgilenen varsa da bloğu takip edebilir
http://blog.ahmetalpat.com/tr/anneye...llanimi-nasil/
Twitter özeline indirirsek o konudaki görüşlerim ise bambaşka. Ben kapatmazdım ama kapandığı da iyi oldu açıkçası, hiç üzülmedim.
Akpliler Twitter'dan basbakanı savunuyor.![]()
Yok artık ya tam komedi ülkesi olduk artık.
seçimden sonra mahkeme kararı uygulandı diye tekrar açılır.panik yok![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Böyle girmek daha zevkli![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.