Herkese öncelikle güzel mesajları için teşekkür ederim.
İlk 6 Haftalık Periyot
Ve , ilginç maçlardan SS'leri paylaşmak istiyorum sizlerle.
İlk maçımız.
Kasımpaşa 2-0 ilk yarı öndeyiz deplasmanda ve takım çok iyi top oynuyor ikinci yarıya başlarken oyuncular ile konuşmamda iyice motive oldular ve skoru ve oyunlarını korumaları hakkında görüş bildirdim hepsi olumlu cevap verdi. Ama oda ne ?? Birden 2-2 oldu, devamında yapmış olduğumuz hamleler başarılı sonuçlandıralamadığı için en kötü deplasmanda 1 puan iyidir düşüncesiyle geri evimize dönerken , seyahatte önümüzdeki Beşiktaş maçında puan kaybıyla taraftarın bize olan güveni sarsılır mı ? diye düşünerek yolculuğumuzu tamamladık.
Ve 2.maçımız .
Beni düşündürenden daha kötüsü oldu .
Yolculuk esnasında bunu hayal etmemiştim en kötüsü puan alabileceğimizi tahmin ediyordum. Fakat takımımız 2-0 öne geçip harika top oynayıp 2-2 yaptırmayı çok seviyor olsa gerek ki elimizdeki 3 puanı beğenmiyor rakiplere puanlar hediye ederek bir sonraki maçlarda acaba yine olur mu dedirtme niyetindeler.
Oysa harika başlamış 3 puanı cebe koymuş , taraftarlarımızın çok önemsediği bu karşılaşmayı başarılı bir biçimde sonuçlandırmak hiçte uzak değildi.
Geldik 3.maçımıza ilk mağlubiyet ..
Takımımız her maç gol yemekte ısrarcılar sezon öncesinde planlarımın arasında defans göbeğine bir yerli sağlam oyuncu almak en kötü yabancı ile bitirmeyi düşündüm. Mali nedenlerden bu olmadı.
Tamam her maç yiyelim peki arkadaşım gol sıkıntısı çekmeyelim diye Pektemek'i aldım , Pinto ve genç Enes'imizi döndürerek maçları sürdürürüz dedikte.
Neden 40 tane şut çekip gol bulamayız ya da neden bu kadar beceriksiz son topu hedefe atamayan futbolculara sahibiim. 40 taneden yarısını dışarı atmışık . Anlaşılan sezon sonu yeni forvet gerek .
Her şey bu 3'ü dışında güzel gidiyor, bende isterim bu sıkıntılar tadı tuzu olmasını fakat 2 maç üst üste yaşanması 40 şuttan gol atamamak deli divane ediyor.
Takımın orta sahasından oldukça memnunum .
Beklerimiz güzel. Tek sıkıntı forvet,defans çozeceğiz inşallah.
Bu arada Caner Erkin iyi ki gelmişin kardeşim bize ya![]()
Ufak bilgi milli maç arası amatör ekiplerden Yeşildirek'i 7-0 mağlup ettik.