Kiraladığımız Oyuncular

Sol bekteki sıkıntımızı Felipe Coltro ile çözeceğimizi düşünüyorum. Profiline bakacak olursak ofansif bir bek ve benim taktiğimde belirlediğim rolde ofansif bek. O açıdan taktiğime uygun bir bek olduğunu düşünüyorum. Tek eksiği top kapma ve pozisyon almasının zayıf olması. Satın alma opsiyonu 375K.

Profilinin çok daha iyi olmasını bekliyordum. Profili gelişeceğine daha çok düşüş göstermiş. Sanırım çok fazla forma şansı bulamadığı için. 375k satın alma opsiyonu ile 6 ay kiralık olarak forma giyecek.

Ön libero bölgesinde İbrahim Dağaşan'dan memnun değildim ve yaşı gereği profilindeki özelliklerde düşmüştü. Onun sözleşmesini feshederek 250K satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladık.

Yeni transferler takıma katıldıktan sonra 17 hafta boyunca performansından memnun kalmadığım ve takımda görmek istemediğim oyuncuların sözleşmelerini feshettik.

Türkiye Kupası'ndan elendikten sonra 28 günlük arada boş durmayıp hazırlık maçları yaptık. Büyük-küçük ve benzer itibarlı takımlarla maçlarımızı oynadık.